Όλοι σκούτερ θα πάρουμε στο τέλοςΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ!!
Οδήγησα ΣΚΟΥΤΕΡ μέχρι το συνεργείο για αλλαγή λαδιών. Ρε είναι άνετα τελικά αυτά...![]()
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΩΧ...έτσι ξεκινάνε όλοι και μετά καταλήγουν σε GSΕγώ θέλω να πάρω λαίλαπα...

Να σε δω στο Πήλιο με προβιά στη σέλα και τι στον κόσμο.Στην πραγματικότητα.........
...... θα πάρω ΧΤΧ660 με διπλές Akrapovic και τομάρι στην σέλα σε παραλλαγή βαφή πλαστικών για να γίνω αληθινός παγκόζμιος βουνίσιος.

Στην πραγματικότητα.........
...... θα πάρω ΧΤΧ660 με διπλές Akrapovic και τομάρι στην σέλα σε παραλλαγή βαφή πλαστικών για να γίνω αληθινός παγκόζμιος βουνίσιος.
Ε ναι ρε φίλε....
![]()
Ένα FE650 νομίζω θα ήτανε ότι πρέπει....
Χμμμ....
Υπάρχει και το ίδιο με 250αρη κινητήρα. Στο μεταξύ αν δεν κάνω λάθος ΚΤΜ μοτέρ έχουν.
Αυτα ηταν την μια και μοναδικη φορα που επιχειρησαν συγχωνευση,αλλα απετυχε αμα τη γεννεσει.Γενικά έχουν γίνει αρκετές συνεργασίες στα 2τροχα. Στα Ιαπωνικά πχ η Suzuki με την Kawasaki έχουν συνεργαστεί κάμποσες φορές όπως πχ στο Shogun 112 και το Kaze-R του 2004 που είναι δυο ακριβώς ίδια μηχανάκια με διαφορετικά αυτοκόλλητα.
Αντίστοιχα και το KLV είναι ουσιαστικά ένα V-Strom με σήματα/αυτοκόλλητα/καπάκια μοτέρ της Kawasaki. Τα Jianshee έχουν μοτέρ απο την Yamaha, και πάει λέγοντας.
Άλλο η συνεργασία(BMW/APRILIA/ROTAX)Αυτα ηταν την μια και μοναδικη φορα που επιχειρησαν συγχωνευση,αλλα απετυχε αμα τη γεννεσει.
Για να θυμούνται οι παλιοί![]()
Στα χεράκια μου θα πέσεις...Όταν κάτσει θα το δοκιμάσω !! Νάνε τόσο καλό λες![]()
![]()

αλλο πεπη κι αλλο πρεπειΆλλο η συνεργασία(BMW/APRILIA/ROTAX)
Άλλο η συγχώνευση/εξαγορά(KTM/HUSABEEG)
Άλλο το αγοράζω κινητήρες ( BIMOTA)
Τούτος εδώ έχει σκοπό να τα ξετανήσει τα χεριαΕχμμμ
Ξεκινά απο κάτι ποιο light καλύτερα.
Το 650 θα σε κάνει Τιραμόλα

Τι θα μου λες δλδ ; Έλα στον παππού ;
Να βάζεις κι ένα 18+ όταν ανεβάζεις γυμνές της μικρής.. Έχουμε και βρέφη μην ξεχνάς..
Έπεσε λυποθυμος παραλίγο ο ένας..
Στα χεράκια μου θα πέσεις...![]()

Εμ;Τι θα μου λες δλδ ; Έλα στον παππού ;![]()
![]()
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ!!
Οδήγησα ΣΚΟΥΤΕΡ μέχρι το συνεργείο για αλλαγή λαδιών. Ρε είναι άνετα τελικά αυτά...![]()

Τασο δε θελω μαλακιες παρε κανα γρηγορο μοτερ λεβεντη μου αυτα ειναι να πηγαινεις για ψωνια στο σουπερ μαρκετΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ!!