Μητσο καλη ρε!Βολευτείτε τώρα με..
![]()
Κι αφήστε τα Malt για τον επόμενο αιώνα..
![]()

Βάλε λίγο λάδι πάνω σου ρεΣτάδιο αρχαίας Ολυμπίας..
και μπες στην παλαίστρα..Θα το έπαιρνα εγώ αλλιώς ρε Βαγγέλη;Ωωωωωωωω!!! Το παρεξήγησα το εργαλείο...k
k
k
:p
![]()

Μητσο ,πες του μην το παρακανει γιατι θα το παρει στα χερια του ,ολα κι ολαΜα να μου πεί οτι δεν σηκώνεται το δικό μου ο ασεβής φίλος Ευάγγελος..
Πηδάει ρε..
![]()
Τι γίνεται μετά δεν ξέρω..![]()
Φιλαράκι καταλάβαμε...Είναι μια γαλλιδούλα εδώ στη παραδίπλα ξαπλώστρα...παναζζζζζζία μου...

Μα να μου πεί οτι δεν σηκώνεται το δικό μου ο ασεβής φίλος Ευάγγελος..
Πηδάει ρε..
![]()
Τι γίνεται μετά δεν ξέρω..![]()
Αχ να είχα ένα τέτοιο...τσιρίμπασης θα ήμανε.Δηλώνει ο δικός μου:
Φιλαράκι καταλάβαμε...
![]()
Με το μαλακό γιατί μπορεί να σε πετάξει κάτω..
Γίνανε όλοι Μπέηδες καλοκαιριάτικα.![]()
Περιμενουμε το αναλογο φωτογραφικο και οχι μονο υλικο της ευλαβικης συντηρησεως της μηχαναρας.Επερασαμ' όμορφα με το αίσθημα, σαν νιόπαντρα μετά από 25 χρόνια...και επιστρέψαμε σπίτι μας.
2877 χιλιόμετρα ανά την επικράτεια...
Λέσβος-Ηπειρος-Κέρκυρα-Λευκάδα-Αρκαδία-Ηλεία...
246.80 ευρώ βενζίνη...
4.66 λ/100 κατανάλωση...
100 χλμ/Ω μέση ταχύτητα
245 ευρώ εισιτήρια πλοίων...
36 ευρώ διόδια...
3 λαδώματα της καδένας.
Η όμορφη και δροσερή καλοκαιρινή βροχούλα στην Αρχαία Ολυμπία και οι μυρωδιές της φύσης στον επαρχιακό μέχρι τα Κρέστενα ήταν το όμορφο κλου.
Αύριο παραδίδονται αι πινακίδαι και θα τις ξαναπάρω τον Ιούνιο του '19 για κανα τρίμηνο πάλε. Όλο αυτό το δεκάμηνο της ακινησίας θα έχω όλο τον καιρό να ασχοληθώ μαζί της με συντηρησούλα στοργή και προδέρμ.
Και εις άλλα με υγεία.
![]()

Επερασαμ' όμορφα με το αίσθημα, σαν νιόπαντρα μετά από 25 χρόνια...και επιστρέψαμε σπίτι μας.
246.80 ευρώ βενζίνη...
4.66 λ/100 κατανάλωση...
100 χλμ/Ω μέση ταχύτητα
36 ευρώ διόδια...
3 λαδώματα της καδένας.
Η όμορφη και δροσερή καλοκαιρινή βροχούλα στην Αρχαία Ολυμπία και οι μυρωδιές της φύσης στον επαρχιακό μέχρι τα Κρέστενα ήταν το όμορφο κλου.
Αύριο παραδίδονται αι πινακίδαι και θα τις ξαναπάρω τον Ιούνιο του '19 για κανα τρίμηνο πάλε. Όλο αυτό το δεκάμηνο της ακινησίας θα έχω όλο τον καιρό να ασχοληθώ μαζί της με συντηρησούλα στοργή και προδέρμ.
Και εις άλλα με υγεία.
![]()
Ήρθες στα μέρη μου και δεν ήπιαμε έστω έναν καφέ???Όχι ρε φιλαράκι...!!Επερασαμ' όμορφα με το αίσθημα, σαν νιόπαντρα μετά από 25 χρόνια...και επιστρέψαμε σπίτι μας.
246.80 ευρώ βενζίνη...
4.66 λ/100 κατανάλωση...
100 χλμ/Ω μέση ταχύτητα
36 ευρώ διόδια...
3 λαδώματα της καδένας.
Και εις άλλα με υγεία.
![]()
Επερασαμ' όμορφα με το αίσθημα, σαν νιόπαντρα μετά από 25 χρόνια...και επιστρέψαμε σπίτι μας.
246.80 ευρώ βενζίνη...
4.66 λ/100 κατανάλωση...
100 χλμ/Ω μέση ταχύτητα
36 ευρώ διόδια...
3 λαδώματα της καδένας.
Και εις άλλα με υγεία.
![]()

Το φέρινγκ σου περιμένει στην Πρέβεζα
Συνενόηση μπουζούκι...
Καλησπέρα από Αμαλιάδα ...Η motoparea που έγινε autoparea ...Συν γυναιξι και τεκνοις για να δικαιολογηθεί η σύναξη...!! Καλό μας βράδυ..!!![]()
![]()
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αρχοντά μου, πάντα τέτοια......Επερασαμ' όμορφα με το αίσθημα, σαν νιόπαντρα μετά από 25 χρόνια...και επιστρέψαμε σπίτι μας.
246.80 ευρώ βενζίνη...
4.66 λ/100 κατανάλωση...
100 χλμ/Ω μέση ταχύτητα
36 ευρώ διόδια...
3 λαδώματα της καδένας.
Και εις άλλα με υγεία.
![]()

Aπό σύμπτωση δεν ήμουν και εγώ σήμερα μαζί σας...Καλησπέρα από Αμαλιάδα ...Η motoparea που έγινε autoparea ...Συν γυναιξι και τεκνοις για να δικαιολογηθεί η σύναξη...!! Καλό μας βράδυ..!!![]()
![]()
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
καλόμαθε η γριά στα σύκα 20 μέρες με τη μηχανή 
Που ήσουνα ρε??Aπό σύμπτωση δεν ήμουν και εγώ σήμερα μαζί σας...
Πήρα το παπί να πάγω σουπερμάρκετΕ και παραλίγο να σκοτωθώ 2 φορέςκαλόμαθε η γριά στα σύκα 20 μέρες με τη μηχανή
![]()

Ημανε Γύθειο και έλεγα να ανεβω Σαβαλια αλλά έκανα λαθος σε μια διασταυρωση και βρέθηκα στην Κυμη.....Καλησπέρα από Αμαλιάδα ...Η motoparea που έγινε autoparea ...Συν γυναιξι και τεκνοις για να δικαιολογηθεί η σύναξη...!!
Που ήσουνα ρε??