BULMONT
Μαθουσάλας member
Είδα από κοντά ένα στα Ιωάννινα και μου έπεσε η μασέλα...
Αυτό παθαίνουν όλοι οι πενφεδάκηδες μόλις δουν κάνα σοβαρό μηχανάκι..............

Είδα από κοντά ένα στα Ιωάννινα και μου έπεσε η μασέλα...

Μανώλη μαζί πρέπει να ήμασταν όταν έβαλα (βάλαμε) το ερώτημα :Tελικά ν'αλλάξεις μηχανάκι δεν είναι απλή δουλειά, θα κάνω test Ride το Πενφέ και θα δω τι θα κάνω, μπορεί να μείνω και εδώ που είμαι επί του παρόντος...
............. να σκεφτείς ότι η ντουκατι ανακοίνωσε ότι κατάφερε επιτέλους να ανεβάσει την ποιότητα κατασκευής και ποιοτικό έλεγχο και αξιοπιστία της για να προσφέρει μεγαλύτερη εγγύηση στους υποψήφιους πελάτες....Μόνοι τους τα λένε... δεν χρειάζεται κανείς άλλος να τους κακολογήσει....
k
Την καναν διμηνο;

Μπα...δεν τους παίρνει για τόσο πολύ![]()
Φερτο το βραδυ απο τον Νακο να δω κατι ....Tελικά ν'αλλάξεις μηχανάκι δεν είναι απλή δουλειά, θα κάνω test Ride το Πενφέ και θα δω τι θα κάνω, μπορεί να μείνω και εδώ που είμαι επί του παρόντος...
Για κατακεφαλα ολοι τους.Πρωτα βγαζουν κατι στην αγορα και μετα βλεπουν αν λειτουργει.Κριμα σε αυτους που τους τα ακουμπανε.
fgh
fghΑν μπορείς νοίκιασε την και φύγε Σ/Κ . Έχει δίκιο ο @karellen όχι μόνο για 15 λεπτά , γιατί δεν έχεις ( ; ) εμπειρία από BMW . Μετά βέβαια θα την πας κατευθείαν στο γκαράζ του σπιτιού σου . ;)Tελικά ν'αλλάξεις μηχανάκι δεν είναι απλή δουλειά, θα κάνω test Ride το Πενφέ και θα δω τι θα κάνω, μπορεί να μείνω και εδώ που είμαι επί του παρόντος...

Τελικά δύσκολα αφήνεις Ιαπωνέζικο να πάς σε Ευρωπαϊκο ή τουλάχιστον δεν είναι τόσο εύκολο όσο νόμιζα, φαντάσου τώρα να είσαι στην μέση του πουθενά και να μείνεις πχ. από σένσορα, θα το καίγα..Μανώλη μαζί πρέπει να ήμασταν όταν έβαλα (βάλαμε) το ερώτημα :
-Πόσο έτοιμος είναι κάποιος που έχει συνηθίσει στα απροβληματιστα γιαπωνέζικα να περάσει στο κσρδιοχτυπι και τα φαρμακερά service ενός ευρωπαϊκού;
Και πριν πέσετε να με φάτε οι φίλο Ευρωπαίοι...απλά διαβάστε ξανά την ερώτηση αντικαθιστωντας τις αιχμηρές λέξεις με πιο ήπιες.
Πάντως καταλαβαίνετε το σκεπτικό μου...και ο Μάνος περισσότερο.
Ποιος να σε φάει ρε Πάνο;Μανώλη μαζί πρέπει να ήμασταν όταν έβαλα (βάλαμε) το ερώτημα :
-Πόσο έτοιμος είναι κάποιος που έχει συνηθίσει στα απροβληματιστα γιαπωνέζικα να περάσει στο κσρδιοχτυπι και τα φαρμακερά service ενός ευρωπαϊκού;
Και πριν πέσετε να με φάτε οι φίλο Ευρωπαίοι...απλά διαβάστε ξανά την ερώτηση αντικαθιστωντας τις αιχμηρές λέξεις με πιο ήπιες.
Πάντως καταλαβαίνετε το σκεπτικό μου...και ο Μάνος περισσότερο.

Τελικά δύσκολα αφήνεις Ιαπωνέζικο να πάς σε Ευρωπαϊκο ή τουλάχιστον δεν είναι τόσο εύκολο όσο νόμιζα, φαντάσου τώρα να είσαι στην μέση του πουθενά και να μείνεις πχ. από σένσορα, θα το καίγα..
Μάνο μη με ξύνεις...Τελικά δύσκολα αφήνεις Ιαπωνέζικο να πάς σε Ευρωπαϊκο ή τουλάχιστον δεν είναι τόσο εύκολο όσο νόμιζα, φαντάσου τώρα να είσαι στην μέση του πουθενά και να μείνεις πχ. από σένσορα, θα το καίγα..
τι επαθες? σου καϊκε το λαμπακι του πισο Στοπ.Μάνο μη με ξύνεις...
Έχω να καβαλήσω 5 μέρες..

Το περιμένουμε και αυτό.Δώσε άλλη μια ευκαιρία XT1200ZE, πάγαινε δοκίμασετο, ρίξτου άλλη μια ματιά... μην το στραβοκιτάς.
..και αξονάτο με υγρό συμπλέκτη όμως για να μην έχουμε άλλα μπερδέματα, απαλλάσσεσε και από την αλυσίδα..
... και αξιόπιστο
... και ταξιδιάρικο...
...τα έχει όλα....
Εγώ το είχα κάνει μια βόλτα το απλό και μου άρεσε.... εκτός και αν περιμένεις το καινούργιο που θα εμφανιστεί στην έκθεση του 2020..!!! και που όπως λένε θα τα σβήσει όλα τα άλλα αντβε...
Έχεις τον Νίκο ρε Μάνο.Δώσε άλλη μια ευκαιρία XT1200ZE, πάγαινε δοκίμασετο, ρίξτου άλλη μια ματιά... μην το στραβοκιτάς.
..και αξονάτο με υγρό συμπλέκτη όμως για να μην έχουμε άλλα μπερδέματα, απαλλάσσεσε και από την αλυσίδα..
... και αξιόπιστο
... και ταξιδιάρικο...
...τα έχει όλα....
Εγώ το είχα κάνει μια βόλτα το απλό και μου άρεσε.... εκτός και αν περιμένεις το καινούργιο που θα εμφανιστεί στην έκθεση του 2020..!!! και που όπως λένε θα τα σβήσει όλα τα άλλα αντβε...
Τελικά δύσκολα αφήνεις Ιαπωνέζικο να πάς σε Ευρωπαϊκο ή τουλάχιστον δεν είναι τόσο εύκολο όσο νόμιζα, φαντάσου τώρα να είσαι στην μέση του πουθενά και να μείνεις πχ. από σένσορα, θα το καίγα..

Έκανε διακοπές...τι επαθες? σου καϊκε το λαμπακι του πισο Στοπ.![]()

O Bαγιανέλης εχθές άλλα μου έλεγε...ρε σεις σας το χω πειπαμπολες φορες σας τρολάρει ο Μανος και σεις τσιμπάτε..........
θυμηθειτε με.... μια ωραία πρωία ο Νεαρος (λεμε και καμμια μακακια να περνα η ωρα) θα ανακοινωσει το νεο του Πεν-Φε 1300 GS ADVE..............

O Bαγιανέλης εχθές άλλα μου έλεγε...
Ζηλεύετε τους Ιταλούς, και ψάχνετε να βρείτε ψεγάδια!!
O Bαγιανέλης εχθές άλλα μου έλεγε...