Stratos
new member
Παιδιά είδα ξάπλα ένα 1290 πριν το Κάστρο, ελπίζω να είναι καλά το παιδί....
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δυστυχως, τον χασαμε....:(
Παιδιά είδα ξάπλα ένα 1290 πριν το Κάστρο, ελπίζω να είναι καλά το παιδί....
Δυστυχως, τον χασαμε....:(
:(:(:(Δυστυχως, τον χασαμε....:(
γνωστο μας το παλλικάρι;
Δυστυχώς έμαθα σήμερα τα μαντάτα απ' τον μηχανικό μου οτι σκοτώθηκε. Δυστυχώς....Παιδιά είδα ξάπλα ένα 1290 πριν το Κάστρο, ελπίζω να είναι καλά το παιδί....
Δυστυχώς έμαθα σήμερα τα μαντάτα απ' τον μηχανικό μου οτι σκοτώθηκε. Δυστυχώς....
Μπραβο Γιαννακομ,καλες βολταρες με το εργαλειο φιλεΜετά από 8 τέλεια χρόνια με το 1150 ήρθε η ώρα για μια ανανέωση!![]()
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Καλορίζικο φίλε και όμορφες στιγμές να ζήσεις πάνω της.Μετά από 8 τέλεια χρόνια με το 1150 ήρθε η ώρα για μια ανανέωση!![]()

Καλοταξιδο φίλε...!!Μετά από 8 τέλεια χρόνια με το 1150 ήρθε η ώρα για μια ανανέωση!![]()
Μετά από 8 τέλεια χρόνια με το 1150 ήρθε η ώρα για μια ανανέωση!![]()

Καλοτάξιδο και καλολάσπωτο!!Μετά από 8 τέλεια χρόνια με το 1150 ήρθε η ώρα για μια ανανέωση!![]()
Η αληθεια ειναι οτι τρωγωσουν για την αλλαγη εδω και καιρο. Καλοριζικη και καλοταξιδη και να σου χαρισει ακομα περισσότερα ομορφα χιλιομετρα απο την προηγουμενη αγαπημένη σου!!!Μετά από 8 τέλεια χρόνια με το 1150 ήρθε η ώρα για μια ανανέωση!![]()
Η ποιο όμορφη έκπληξηΜετά από πολύ καιρό με τα αγαπημένα μου φιλαράκια Γιάννη Νίκο Ντίνα Μαρία σας ευχαριστούμε για όλα
View attachment 9652 View attachment 9653