Συμβαίνει τώρα....

ANGELO

member
Περιοχή
ΛΑΜΙΑ
Μοτοσυκλέτα
YAMAHA MT07
Όνομα
ΑΓΓΕΛΟΣ
Περιοχή
ΛΑΜΙΑ
Έχω δοκιμάσει και τα δύο τους, εννοώ και το Road και το Offroad. Καλό, αλλά το road όταν δουλευτεί γίνεται ένα χάλι πάνω στην αλυσίδα. Από τα δύο προτίμησα το offroad αλλά μόνο αν κανεις σωστή εφαρμογή (σε ζεστή αλυσίδα, σχετικά μικρή ποσότητα). Το Road είναι μπελάς κατά τη γνώμη μου. Εν τέλη κατέληξα στο tutoro και ελπίζω να ησυχάσω από αυτά τα γράσσα.
Εγώ φίλε αυτό που δεν αντέχω είναι το πιτσίλισμα. Με το VS που είχα πριν τη γιαπωνέζα, το πόσα T-shirt είχα λερώσει από πιτσιλίσματα δεν λέγεται. Με αφορμή τη γιαπωνέζα και γνώμονα No pitsilisma, ξεκίνησα με της Wurth το Ξηρής Λίπανσης
και παράλληλα έχω και το λιπαντικό της Bel Ray που είναι πράγματι πολύ καλό!

N

notakos600

Guest
Την καθαρή και metallic όψη που δίνει η βαλβολίνη δεν μου την έχει δώσει κανένα spray με αυτή την αντιαισθητική άσπρη γλίτσα.
Πιτσιλάει όμως...

StepaS

well know member
Μοτοσυκλέτα
KTM 1290 Super Adventure S
Όνομα
Vagelis
@ANGELO για να φτάνεις να λερώνεις το tshirt σου τότε μάλλον δεν έχει αρκετή κάλυψη η αλυσίδα σου. Μήπως θα μπορούσες να κάνεις κάτι γι'αυτό;

giamar

Member
Motoparea Honorary Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Voge 300 & Αστρέα Grand 100 σε μπλε
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
@ANGELO για να φτάνεις να λερώνεις το tshirt σου τότε μάλλον δεν έχει αρκετή κάλυψη η αλυσίδα σου. Μήπως θα μπορούσες να κάνεις κάτι γι'αυτό;
Θελει φτερακι επειγοντως.
Κανα puig κιετσι.

ANGELO

member
Περιοχή
ΛΑΜΙΑ
Μοτοσυκλέτα
YAMAHA MT07
Όνομα
ΑΓΓΕΛΟΣ
Περιοχή
ΛΑΜΙΑ
Εγώ δεν είχα πειράξει τίποτα φίλε και μάλιστα το είχα κάνει θέμα στον Τεχνικό μου. Όμως, τώρα δεν έχει καμιά σημασία καθώς το VS πουλήθηκε και στη ζωή και την καρδιά μου μπήκε άλλη καλλονή, η γιαπωνέζα μου!Bike

chrisf

member
Περιοχή
Petroupolis Athens
Μοτοσυκλέτα
suzuki bandit 650 s 2009
Όνομα
Χρήστος
Ίσως τα GT στην παρέα να γίνουν περισσότερα με τον αδερφό @Revenger

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ότι κ να επιλέξεις Γρηγόρη να είναι καλοτάξιδο!!

Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Ίσως τα GT στην παρέα να γίνουν περισσότερα με τον αδερφό @Revenger

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Γρήγορη σου παει...Αφου δοκίμασες την λαιλαίπα όλα τα άλλα θα σου φανουν νερόβραστα....

Galaher

member
Περιοχή
Αθηνα
Μοτοσυκλέτα
Bmw f 650 gs
Aprilia sr 200 gt
Όνομα
ΚΩΣΤΑΣ
Περιοχή
Αχαρναι
Για να μην ψάχνω για βαλίτσες την προτίμησα Stoned Emoticon , θα κάνω αύριο ένα τεστ για να μπεί στη λίστα επιλογής.
Έχω να δω και κανά δυο μοντέλα από άλλες εταιρείες.
Θα δω το Kawasaki versys 1000 , το άλλο …….cdefghigi
Τι άλλο θα είναι που επρπεπε να είναι πρώτο στην λίστα επιλογής σου BMW MOTOROAD στάνταρ επιλογή

johnnie

well know member
Περιοχή
Αθηνα
Μοτοσυκλέτα
Γιά όλα τα γούστα
Όνομα
Γιάννης Παντίδος
Για πε;
Για το εαυτό μου μιλώντας και επειδή δεν παίζει να μην δοκιμάσω οποιοδήποτε καινούργιο μηχανάκι βγάζει η Yamaha, ( το niken μου έχει ξεφύγει) ένιωσα την σέλα να με σπρώχνει μπροστά προς το ντεπόζιτο. Επίσης χρειάζεται άμεσα ανεμοθωρακα. Στα του κινητήρα το standard mode και το b αρκετά ισορροπημένα, το A ολίγον τι νευροσπαστο αλλά απόλυτα λογικό..... Ευκολοοδηγητο μηχανάκι για μέσα στην πόλη και εκτός. Στα της άνεσης gs δεν είναι αλλά άλλη κατηγορία έτσι και αλλιώς.....Ωραίο μηχανάκι πάντως!

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Για το εαυτό μου μιλώντας και επειδή δεν παίζει να μην δοκιμάσω οποιοδήποτε καινούργιο μηχανάκι βγάζει η Yamaha, ( το niken μου έχει ξεφύγει) ένιωσα την σέλα να με σπρώχνει μπροστά προς το ντεπόζιτο. Επίσης χρειάζεται άμεσα ανεμοθωρακα. Στα του κινητήρα το standard mode και το b αρκετά ισορροπημένα, το A ολίγον τι νευροσπαστο αλλά απόλυτα λογικό..... Ευκολοοδηγητο μηχανάκι για μέσα στην πόλη και εκτός. Στα της άνεσης gs δεν είναι αλλά άλλη κατηγορία έτσι και αλλιώς.....Ωραίο μηχανάκι πάντως!
Κοίτα μία τάση της σέλας να σε σπρώχνει εμπρός υπάρχει, ειδικά στην ψηλή θέση, αλλά τη εχω οικειοποιηθεί γιατί στα στροφιλίκια βολεύει αφάνταστα , θεωρώ ότι στα δεδομένα της Ελλάδας είναι Βασιλιάς, τα GS για μένα είναι οδοντόκρεμες, μόνο με τα XR μπορώ να παίξω..

johnnie

well know member
Περιοχή
Αθηνα
Μοτοσυκλέτα
Γιά όλα τα γούστα
Όνομα
Γιάννης Παντίδος
Κοίτα μία τάση της σέλας να σε σπρώχνει εμπρός υπάρχει, ειδικά στην ψηλή θέση, αλλά τη εχω οικειοποιηθεί γιατί στα στροφιλίκια βολεύει αφάνταστα , θεωρώ ότι στα δεδομένα της Ελλάδας είναι Βασιλιάς, τα GS για μένα είναι οδοντόκρεμες, μόνο με τα XR μπορώ να παίξω..
Μάνο τα gs τα ανέφερα μόνο ως προς την άνεση οχι ως προς τις επιδόσεις φίλε

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Μάνο τα gs τα ανέφερα μόνο ως προς την άνεση οχι ως προς τις επιδόσεις φίλε
Ναι έχεις δίκιο, τα παπουλέτα σαφώς θα προτιμήσουν τα GS λόγω αναπηρικής θέσης, αλλά με 12000€ τι καλύτερο παίρνεις ρε Γιάννο;

johnnie

well know member
Περιοχή
Αθηνα
Μοτοσυκλέτα
Γιά όλα τα γούστα
Όνομα
Γιάννης Παντίδος
Ναι έχεις δίκιο, τα παπουλέτα σαφώς θα προτιμήσουν τα GS λόγω αναπηρικής θέσης, αλλά με 12000€ τι καλύτερο παίρνεις ρε Γιάννο;
Δεν συμφωνώ με τα παπουλετα φίλε, πολλοί πέρνουν gs και δεν είναι μεγάλης ηλικίας. Στα 12000 ευρώ τώρα έχεις απόλυτο δίκιο δεν μπορείς να πάρεις τίποτα καλύτερο μιλώντας φυσικά για καινούργια μηχανάκια, γιατί με τόσα λεφτά πάιρνεις ένα πολύ καλό μεταχειρισμένο gs Yes

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Δεν συμφωνώ με τα παπουλετα φίλε, πολλοί πέρνουν gs και δεν είναι μεγάλης ηλικίας. Στα 12000 ευρώ τώρα έχεις απόλυτο δίκιο δεν μπορείς να πάρεις τίποτα καλύτερο μιλώντας φυσικά για καινούργια μηχανάκια, γιατί με τόσα λεφτά πέρνεις ένα πολύ καλό μεταχειρισμένο gs Yes
Που διαφωνείς με τα παπουλέτα; Και γιατί να πάρω το GS?

Top Bottom