Μη ζηλευεις μαρκο εμεις περναμε καλυτεραView attachment 17042
500 μηχανακια ειδα να πηγαινουν προς Ψαθα κ Πορτο Γερμενο
ενα κομβοι απο τερατα χαρχαλει ηταν ολα τα λεφτα.
χαμος σου λεω.ολη η αττικη εκει πηγαινε!!1
Παίζει να ήταν η μεγάλη τους βόλταView attachment 17042
500 μηχανακια ειδα να πηγαινουν προς Ψαθα κ Πορτο Γερμενο
ενα κομβοι απο τερατα χαρχαλει ηταν ολα τα λεφτα.
χαμος σου λεω.ολη η αττικη εκει πηγαινε!!1
Μωρη Βασίλω, όπου γάμος και χαρά πρώτη ε;Ήταν η προγραμματισμένη βόλτα των HOG (Harley Owners Group Athens). Όντως πολύ Harley.
Βεβαιως επειδή και το vstrom club είχε προγραμματίσει βόλτα στην Ψάθα βρεθήκανε όλοι μαζί. 100+ μοτορια στο σύνολο. Bike
Hρεμα ρωτας???Πόσο μήκος έχει το τιμόνι των χαρλευ;
Θέλω να δω κάτι.
Μωρη Βασίλω, όπου γάμος και χαρά πρώτη ε;![]()
Ο άλλος κανονίζει απογευματινή βόλτα στον Μαραθώνα, μας έχουν φάει τα ηλιοβασιλέματα και ο ρομαντισμός, κανέναν δεν είδα να κανονίζει μια βραδυνή με καφέ στο Athens Queens, αλλά τέτοιες αδερφές είσαστε, Λουσα π*****α και χορός.....Μα εγώ ήμουν αλλού, δεν πήγα εκεί. Άλλωστε δεν με λένε Μάρκο
Εσύ Μάνο μουυυυ...δεν πιστεύω να έχεις κανονίσει για το Σάββατο κανέναν κουνιάδο, γαμπρό και όλο σου το σόι
Μετά μη λες ότι ανέβασα αργά βόλτα![]()
.. πριν την Π@ύτσ@! - προηγείται η Ρομαντζάδα!Ο άλλος κανονίζει απογευματινή βόλτα στον Μαραθώνα, μας έχουν φάει τα ηλιοβασιλέματα και ο ρομαντισμός, κανέναν δεν είδα να κανονίζει μια βραδυνή με καφέ στο Athens Queens, αλλά τέτοιες αδερφές είσαστε, Λουσα π*****α και χορός.....
Ο άλλος κανονίζει απογευματινή βόλτα στον Μαραθώνα, μας έχουν φάει τα ηλιοβασιλέματα και ο ρομαντισμός, κανέναν δεν είδα να κανονίζει μια βραδυνή με καφέ στο Athens Queens, αλλά τέτοιες αδερφές είσαστε, Λουσα π*****α και χορός.....
Μωρη Βασίλω, όπου γάμος και χαρά πρώτη ε;![]()
Ο άλλος κανονίζει απογευματινή βόλτα στον Μαραθώνα, μας έχουν φάει τα ηλιοβασιλέματα και ο ρομαντισμός, κανέναν δεν είδα να κανονίζει μια βραδυνή με καφέ στο Athens Queens, αλλά τέτοιες αδερφές είσαστε, Λουσα π*****α και χορός.....