BULMONT
Μαθουσάλας member
ενα δικιο τοχεις Κυριακουλη. τερμα οι δρομοι. παμε για θαλασσα.
![]()
Ρε πως το κατάντησες έτσι το ΧΤ...........................
ενα δικιο τοχεις Κυριακουλη. τερμα οι δρομοι. παμε για θαλασσα.
![]()
Παρατηρώ, αν μου επιτρέπετε, έναν ευνουχισμό των αποδράσεων από άποψη χιλιομέτρων.
Κάνουμε εκδρομές που θα μπορούσαμε να κάνουμε και με παπάκια 110cc, εδώ γύρω και πάλι γύρω-γύρω.
Δεν νομίζω πως τα Καλάβρυτα πέφτουν τόσο μακριά από την Αθήνα, ένα Πλανητέρο, μια λίμνη Λάδωνα...
Τον προβληματισμό μου καταθέτω και τίποτα παραπάνω.
Βάλε βολτάκι πέρα από τον Ισθμό και θα ΄μαστε πάλι τα δυό μας....................Παρατηρώ, αν μου επιτρέπετε, έναν ευνουχισμό των αποδράσεων από άποψη χιλιομέτρων.
Κάνουμε εκδρομές που θα μπορούσαμε να κάνουμε και με παπάκια 110cc, εδώ γύρω και πάλι γύρω-γύρω.
Δεν νομίζω πως τα Καλάβρυτα πέφτουν τόσο μακριά από την Αθήνα, ένα Πλανητέρο, μια λίμνη Λάδωνα...
Δεν θα βάλω λες;Βάλε βολτάκι πέρα από τον Ισθμό και θα ΄μαστε πάλι τα δυό μας....................
Παναγιωτακι ακόμα και αυτή η βολτιτσα που καναμε είναι μακρινή.Παρατηρώ, αν μου επιτρέπετε, έναν ευνουχισμό των αποδράσεων από άποψη χιλιομέτρων.
Το λουρί βγαίνει και ξαναμπαίνει στη ζούλα...Παναγιωτακι ακόμα και αυτή η βολτιτσα που καναμε είναι μακρινή.Απλά σε μερικούς είναι κοντό το λουρί.
![]()
Το λουρί βγαίνει και ξαναμπαίνει στη ζούλα...![]()
Μάλλον από εβδομάδα θα εξαφανιστώ για καμιά 1000αρια χιλιόμετρα......
Υποπτεύομαι ότι γίνονται καταχθόνια σχέδια απόδρασης. Αλίμονο σε αυτούς που έχουν δώσει τους κωδικούς του υπολογιστή τους.... σε λάθος χέρια.
Πάντως εγώ επεξεργάζομαι σχέδια διαφυγής (έχοντας την άδεια του "αφεντικού") από Κυριακή ή Δευτέρα για Αίγιο, Λίμνη Τσιβλού, πηγές Πλανήτερου (εκεί θα ψαρέψω πέστροφες), Ναός Επικούριου Απόλλωνα...... και τέλος η διαδρομή θα φτάσει Πύλο. Είναι 500 χλμ.