User S-T
well know member
δεν μου επιτρεπη το σηστημα επεξεργασια του 1ου ποστ. αν μπορης. 10 η ωρα στο καλιμαρμαρο. φχαριστω,καλημερα.Φτιαξε την ωρα στο αρχικο ποστ και καλη βολτουλα.
δεν μου επιτρεπη το σηστημα επεξεργασια του 1ου ποστ. αν μπορης. 10 η ωρα στο καλιμαρμαρο. φχαριστω,καλημερα.Φτιαξε την ωρα στο αρχικο ποστ και καλη βολτουλα.
καλητερα στην παλια Κουταλα 10,35 -40 . να κανουμε και κανα λιμανακι βρε αδερφεΛέω να ρθω παρέα, αλλά μένω Γλυφάδα. Να δώσουμε ραντεβού στο φανάρι της Βάρκιζας, πριν την μεγαλη ευθεία? 10.30 καλά είναι?
Ξέρω και τα κατατόπια, απλά πείτε μου τι θέλετε.
Καβαλάω μια κίτρινη gs 1150, γνωστή και ως Βιργινία Ρίχτερ, "όχι άλλο κάρβουνο κτλ κτλ" :)

καλητερα στην παλια Κουταλα 10,35 -40 . να κανουμε και κανα λιμανακι βρε αδερφε![]()
α και πουστε. ο οργανωτης και οι συμετεχωντες ουδεμια ευθυνη εχουν για ατυχων καθυστερηση που θα προκηψη απο γυναικεια παρουσια.![]()
οχι βρε αλλα μπορη να εχουμε παλι καμια γυναικει σημετοχη τελευτεασ στιγμηςθα 'χεις και γκομενάκια ρε για να μαζέψεις κόσμο;;;;;;;;;;;;

οχι βρε αλλα μπορη να εχουμε παλι καμια γυναικει σημετοχη τελευτεασ στιγμης![]()
Το καλλιμαρμαρο κατά που πέφτει ??? Μπορεί να έρθω κι εγώ τελικά BikeΤο Σάββατο 25-5-2019 λέω για καμιά Βολτιτσα σε κάποιο προορισμό μετά την Αναβησο.
Αναχώρηση 9 και 59 από καλλιμάρμαρο.
Οι γνώστες έχουν στα υπ όψη κανα καλό μέρος?. Για πείτε. Καλημέρα σας.
fgh
fgh
fgh
fgh
fgh
fgh
fgh
fgh
fgh
fgh
fgh
fgh