ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΩΡΑΙΟΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!Βλάχικα για μπριζολίδια...και μετά για καφέ...
Πανουλι καλα τα λες αλλα αναποδα. Υγ οπουδιποτε μετα την Αναβυσο θετε.Βλάχικα για μπριζολίδια...και μετά για καφέ...
Στέλιο, μιλούσα για δεκατιανή ενίσχυση του οργανισμού...αλλά οκ...όπως θέτε.Πανουλι καλα τα λες αλλα αναποδα. Υγ οπουδιποτε μετα την Αναβυσο θετε.
Γύρω από τις στάνες είμαστε βλέπωΜετά επιβάλλεται μια από... Καλύβια!!!!
Λες να ειμαστε...γιδια??Γύρω από τις στάνες είμαστε βλέπω
Μετά επιβάλλεται μια από... Καλύβια!!!!
Mπανακι φιλε μου αν δε περασει ο γυφτος να φωναξει "καρπουζια καλα καρπουζια",δε προβλεπεται!!!!!Μήπως όλοι παρέα να κάνουμε μπανάκι στην Ανάβυσσο ή κάπου αλλού ... o_O
χαχαχαχαχαχαχαMπανακι φιλε μου αν δε περασει ο γυφτος να φωναξει "καρπουζια καλα καρπουζια",δε προβλεπεται!!!!!
Mπανακι φιλε μου αν δε περασει ο γυφτος να φωναξει "καρπουζια καλα καρπουζια",δε προβλεπεται!!!!!
Μετά την Ανάβυσσο από αυτά που έχει πάρει το μάτι μου έχει κάτι καφέ (μπιτσομπαρα) μεταξύ Χάρακα και Λεγρενά , μετά έχει στο Σούνιο στον Ναό και στο Λαύριο !!!Το Σάββατο 25-5-2019 λέω για καμιά Βολτιτσα σε κάποιο προορισμό μετά την Αναβησο.
Αναχώρηση 9με 10 από καλλιμάρμαρο.
Οι γνώστες έχουν στα υπ όψη κανα καλό μέρος?. Για πείτε. Καλημέρα σας.
Μετά την Ανάβυσσο από αυτά που έχει πάρει το μάτι μου έχει κάτι καφέ (μπιτσομπαρα) μεταξύ Χάρακα και Λεγρενά , μετά έχει στο Σούνιο στον Ναό και στο Λαύριο !!!
Από κοψίδια νομίζω τα Καλύβια είναι κορυφή!! :p :p