Beast
Μαθουσάλας member
- Μοτοσυκλέτα
- SUZUKI GSF 1250 !!!
- Όνομα
- Κυριακος
- Περιοχή
- Nεα. Σμυρνη
Εσυ ξες!!εμεις σε θεμε παντως!!Ρε έλειπα τόσο καιρό, έχουν μείνει όλα πίσω.
Εσυ ξες!!εμεις σε θεμε παντως!!Ρε έλειπα τόσο καιρό, έχουν μείνει όλα πίσω.
Εγω θα εβαζα ενα μπροστινο μονο για την ωρα γιατι ερχονται και βροχες.Μακάρι Απόστολε ,αλλά δεν το βλέπω. Το αντίθετο συμβαίνει με τα λάστιχα !! Το εμπρός τα έχει παίξει αρκετά...![]()
Κάμερα σε μένα...
Για τους τυχερούς, που θα παρευρεθούν αύριο στην μοτοεξόρμηση, σε ανύποπτο χρόνο θα υπάρχει προσομοίωση της κίνησης του φίλερ καθώς εφάπτεται και διαπερνά εκατέρωθεν τον ρεγουλατόρο κόντρα - παξιμάδι...
Κάμερα σε μένα...
Για τους τυχερούς, που θα παρευρεθούν αύριο στην μοτοεξόρμηση, σε ανύποπτο χρόνο θα υπάρξει προσομοίωση της κίνησης του φίλερ καθώς εφάπτεται και διαπερνά εκατέρωθεν τον ρεγουλατόρο κόντρα - παξιμάδι...
Ο Κυριάκος είναι υπεύθυνος για την υφή του λιπαντικού ανάμεσα στις εφαπτόμενες επιφάνειες.τι μλκς κλαίω χαχαχχαχαχα.....κουλη που είσαι να δεις τι έχει να γίνει...
![]()
Ο Κυριάκος είναι υπεύθυνος για την υφή του λιπαντικού ανάμεσα στις εφαπτόμενες επιφάνειες.
Μπορώ να πω πως το δέχτηκε με ένα πονηρό χαμόγελο.
Θα δείξει...
Βγες λίγο από moderator και ξανά γίνε μετά.... Έτσι για την απάντηση
Ελα Πανουλη! Αυτα ειναι μαθηματα ζωης!!!Ήμουν σε σκέψεις να έρθω να μην έρθω, τελικά θα έρθω έστω για ένα καφέ...
Θέλω να παρακολουθήσω το μάθημα![]()
Απο κοντα...!!!Βγες λίγο από moderator και ξανά γίνε μετά.... Έτσι για την απάντησηρε τη θα ζήσουμε πάλι
![]()
Ναι κάτι θυμάμαι 0.5, 0.6 και τα σχετικάΕλα Πανουλη! Αυτα ειναι μαθηματα ζωης!!!
Ποσο μαλλον, οταν προερχονται απο εμπειρους!!!!!
Δεν μετράει το μέγεθος αλλά ο τρόπος που χειρίζεσαι τα special tools Πάνο.Ναι κάτι θυμάμαι 0.5, 0.6 και τα σχετικά![]()
Λυσσα κακια με το λιπαντικο!!!!Δεν μετράει το μέγεθος αλλά ο τρόπος που χειρίζεσαι τα special tools Πάνο.
Λίγο λιπαντικό και όλα είναι καλύτερα.
Δεν μετράει το μέγεθος αλλά ο τρόπος που χειρίζεσαι τα special tools Πάνο.
Λίγο λιπαντικό και όλα είναι καλύτερα.
Μάστορα μουυυυΛυσσα κακια με το λιπαντικο!!!!