Ρουχισμος ...και οχι μονο,motoparea.gr

giamar

Member
Motoparea Honorary Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Voge 300 & Αστρέα Grand 100 σε μπλε
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
"Οταν είχαμε εμείς την κούπα εσύ έπινες στο φλασκί πλεμπαίε.... Tooth Tooth Tooth Tooth Tooth Tooth Tooth
Ναι ,αλλά σε σκηνάκι γιοκ !
Τι ,όχι;
Rolling

KostasT

old member
Περιοχή
Αθηνα
Μοτοσυκλέτα
Honda CBF1000FA
Honda SH300i,
Honda SH350i
Όνομα
.
Παρελαβα κι εγώ τα πολύ όμορφα μπλουζάκια μου(στην πορεία πρόσθεσα και μια μεταλλική κούπα να απολαμβάνουμε κάνα καφέ στα σκηνάκια

Το καπελάκι τα σπάει ,δεν περίμενα ότι θα με αρέσει τόσο πολυ
Κινητή μοτοπαρεα είσαι αφεντικό. Μέγας χορηγός funny abc

jliordos

old member
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Μοτοσυκλέτα
BMW R1250GS ADVENTURE
Όνομα
Ιωάννης
Περιοχή
Θεσσαλονίκη

Iraklis174

well know member
Περιοχή
Κερατσινι
Μοτοσυκλέτα
Ότι κάτσει δεν υπάρχουν λεφτά χαχα
Όνομα
Ηρακλης
Γιάννη η κούπα βάζει νερό από τις βίδες στο χερούλι να ξές.
BMW είναι χαχαχα καλημέρα Μανώλη

Περιοχή
Ευπάλιο-Δωρίδας
Όνομα
Γεωργιος Τιγγινάγκας
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ.
1 ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΟ ΚΑΙ 1 ΜΑΚΡΥΜΑΝΙΚΟ ΜΑΥΡΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ SOLS IMPERIAL ΜΕΓΕΘΟΥΣ 2XL Με nikname αν γινετε Γιώργος Τ.. Θα είθελα αν γινετε και 5-6 αυτοκολητακια της motopareas για τη μηχανη . Στη διαθεση σας για οποια αλλα στοιχεια αποστολης μου ζητηθουν. Ευχαριστω

Pan-dvs

well know member
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.
Μπαλακλαβα 7 ευρω,παραδοση στο καταστημα του Στρατου.

Η μπαλακλαβα εχει ραφη.

Οταν θα ειναι ετοιμες,αρχες Μαιου,θα υπαρξει ενημερωση στο παρον θεμα και οι Αθηναιοι ενδιαφερομενοι θα παιρνουν ενα τηλεφωνο τον Στρατο (Στουρνάρη 20 Εξάρχεια τηλ 210 3830188) για να σιγουρευτουν οτι υπαρχουν διαθεσιμες για θα παραλαμβανουν απο εκει.

Οι εκτος Αθηνων,επειδη υπαρχουν και μεταφορικα,δηλωνουμε εδω ενδιαφερον και θα προσπαθησουμε να παραλαβουμε καποιοι απο εμας και να τα κανουμε διανομη χερι το χερι,ετσι ωστε να κρατηθει το κοστος κατω απο 10 ευρω.Επισης γραφουμε και πολη για να δουμε πως θα γινουν οι παραδοσεις.

Παρακαλω οχι σπαμ στο συγκεκριμενο θεμα.Ευχαριστω.

Τελευταία επεξεργασία:

Pan-dvs

well know member
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.
Καλησπέρα, μία και εγώ. Ιωάννινα είμαι, μπορώ να βρεθώ με τον Πάνο να την παραλάβω. Ευχαριστώ!

Θα παραλαβω και θα βρεθουμε.

Καλως μας ηρθες.Smileys drinking beer Emoticon

N

notakos600

Guest
2 για μένα και παραλαβή από Στράτο.

Στάλθηκε από το POT-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Pan-dvs

well know member
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.
Παλικαρια και οχι μονο,οι λαιμουδιερες (buff) ειναι ετοιμες.

Οι Αθηναιοι περνανε απο το καταστημα του Στρατου στα Εξαρχεια και παραλαμβανουν οι ιδιοι με 7 ευρω το τεμαχιο.Καλο θα ηταν να παιρνετε ενα τηλεφωνο πριν πατε γιατι υπαρχει περιπτωση να εχουν εξαντληθει.(Στουρνάρη 20 Εξάρχεια τηλ 210 3830188)

Οι εκτος Αττικης
που θα αναλαβουν να παραδωσουν και στους υπολοιπους της περιοχης τους,στελνουν πμ στον Κυριακο Beast για να τους δωσει Νο λογαριασμου και τραπεζα (Εθνική η Πειραιως).Στο ποσο που θα προκυψει αναλογα με τα τεμαχια που θα ζητησει θα προσθεσει και 6 ευρω για τα εξοδα αποστολης με το ΚΤΕΛ και θα αναφερει οπωσδηποτε στην αιτιολογια ""καταθεση για αποστολη buff motoparea".

ΥΓ.Ο Κυριακος θα αναλαβει συγκεκριμενες ομαδικες αποστολες,οποτε μην τον στελνετε πμ για να σας στειλει ενα η δυο τεμαχια.

Last edited by a moderator:
Top Bottom