SHOOTER045
Μαθουσάλας member
- Περιοχή
- ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ /ΠΕΛΛΑΣ
- Μοτοσυκλέτα
- GLX 90
- Όνομα
- ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
- Περιοχή
- Ν.ΠΕΛΛΑΣ
Αυτά είναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Βροχή,χαλάζι...τέρμα γκάζι
εχω παει μια μονο φορα ρουμανια κ θελω να δω μερικα
οποτε του χρονου θα μπει στο προγραμμα να την ...κανω
στη σαλινα εχω παει.θα εκπλαγεις απο το θεαμα του ορυχειουΜαρκο εχω παει 3 φορες και καθε φορα ανακαλυπτω και κατι καινουργιο το μονο σιγουρο ειναι οτι εχει παρα πολλα πραγματα να κανεις και να δεις. Το επομενο που θα παω προς τα εκει θα περιλαμβανει τo αλατορυχειο (Salina turda) στην ομώνυμη πολη της Τurda, την κοκκινη λιμνη (lacu rosu) και το φαραγγι του bicaz και τα μοναστηρια της περιοχης. Ειμαι σιγουρος πως οποτε αποφασισεις να ξαναπατε εσυ και ο 0.14 το μονο σιγουρο ειναι οτι θα το ευχαριστηθειτε και θα περασετε τελεια.
Με το καλο να πατε Νοτη και να περασετε τελεια!Ωραία βόλτα Γρηγόρη ,η Ρουμανία είναι πανέμορφη, την άλλη εβδομάδα ξεκινάμε για την γυρίσουμε!!!
Θα ακολουθήσει το σχετικο βιντεάκι!!
εγω λεω να την κανω προς τα ...πανω μεσα σεπτεμβριου.ειδωμενΩραία βόλτα Γρηγόρη ,η Ρουμανία είναι πανέμορφη, την άλλη εβδομάδα ξεκινάμε για την γυρίσουμε!!!
Θα ακολουθήσει το σχετικο βιντεάκι!!
4 Σεπτεμβρίου ανεβαίνουμε για δώδεκα ημέρες, καπου θα βρεθούμε!!εγω λεω να την κανω προς τα ...πανω μεσα σεπτεμβριου.ειδωμεν
ραντεβου καπου εκει λοιπον4 Σεπτεμβρίου ανεβαίνουμε για δώδεκα ημέρες, καπου θα βρεθούμε!!