Πώς μπορώ να διαλέξω το κατάλληλο κράνος

stelios62

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πειραιας
Μοτοσυκλέτα
Honda Cbr650r Cbf250
Όνομα
Στελιος
Περιοχή
Κερατσινι
Το συγκεκριμένο airoh βγαίνει και σε φουλ carbon έκδοση, γύρω 1300 αν θυμάμαι καλά. Το δεύτερο που έβαλες είναι jet οπότε δε τίθεται θέμα σύγκρισης. Το Schuberth δε φαίνεται στη φωτογραφια
Αν εννοείς το βάρος του Σουπερτ 1680 gr με ... φουλ εξάρτηση (ενδοσυνεννοηση). abcde

Υπάρχει κι αυτό ελαφρύτερο όμως δεν βολεύει τους διοπτροφορους βάλε-βγάλε και για την ... καφετέρια με καύσωνα.

KostasT

old member
Περιοχή
Αθηνα
Μοτοσυκλέτα
Honda CBF1000FA
Honda SH300i,
Honda SH350i
Όνομα
.
Το δοκίμασα στο moto market. Πολύ καλή εφαρμογή και ποιοτικό! Φουλ αεροδυναμικό και επιθετικό . Επειδή ταίριαξε πολύ στο κεφάλι μου, θέτει σοβαρή υποψηφιότητα μαζί με το scorpion 1400 για το επόμενο μου!

Στάλθηκε από το 2306EPN60G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μου κινησες την περιεργεια. Δεν σε ρωταω για τιμη γιατι κι εγω αυριο θα το δοκιμασω στο αντιστοιχο Motomarket στην Καλλιθεα!

maik900

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
Varadero 1000 MK1 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ
Μου κινησες την περιεργεια. Δεν σε ρωταω για τιμη γιατι κι εγω αυριο θα το δοκιμασω στο αντιστοιχο Motomarket στην Καλλιθεα!
Για δες φιλε και πες γνωμη γιατι σε λιγο πρεπει να αλλαξω κρανος και εδω στο Αγρινιο δεν εχουμε τετοια περιθωρια για δοκιμες

esel

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Όνομα
Στελιος Τζιανετοπουλος
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Το συγκεκριμένο airoh βγαίνει και σε φουλ carbon έκδοση, γύρω 1300 αν θυμάμαι καλά. Το δεύτερο που έβαλες είναι jet οπότε δε τίθεται θέμα σύγκρισης. Το Schuberth δε φαίνεται στη φωτογραφία...

Στάλθηκε από το 2306EPN60G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απο το motomarket
1400+...βεβαια για καρμπον με τις νεες προδιαγραφες αλαφρυ ειναι...

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Panos76

well know member
Περιοχή
Παιανία
Μοτοσυκλέτα
Honda NC 750 Integra 2016
Yamaha crypton-x 2011
Όνομα
Panos
Το ίδιο κράνος βγαίνει κ σε έκδοση χωρίς Carbon, μόλις 80-100 γρ βαρύτερο, αλλά 120€ φτηνότερο κ με πιο ωραίους, κατά την γνώμη μου, χρωματισμούς .
Γενικά, είμαι fan της Airoh κ πιστεύω πως κατασκευάζει ποιοτικά κράνη, με πολύ καλές τιμές

KostasT

old member
Περιοχή
Αθηνα
Μοτοσυκλέτα
Honda CBF1000FA
Honda SH300i,
Honda SH350i
Όνομα
.
Για δες φιλε και πες γνωμη γιατι σε λιγο πρεπει να αλλαξω κρανος και εδω στο Αγρινιο δεν εχουμε τετοια περιθωρια για δοκιμες
Δεν ειναι καθολου ασχημο Μιχαλη. Παναλαφρο, χτυπαει 500αρα του. Βασικα δεν το κοβω γιατι απ ο,τι μου ειπαν τα παιδια το εχει το θορυβακι του σε σχεση με τα GT-AIR. Θα με βολευε λογω του οτι εχει και γυαλι ηλιου. Θα προτιμησω το GT-AIR 3 για να ειμαι ειλικρινης!

maik900

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
Varadero 1000 MK1 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

AIROH Commander 2: Ένα κράνος, τρεις διαμορφώσεις, ατελείωτες περιπέτειες​

Αποκλειστική διάθεση MOTOMARKET​

Το Commander 2 είναι ένα κράνος που έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις ανάγκες όσων αγαπούν τις περιπέτειες και τις μοτοσυκλέτες σε κάθε είδους διαδρομή, προσφέροντας ευελιξία και λειτουργικότητα μέσω των τριών διαφορετικών διαμορφώσεών του
Είναι ιδανικό για ταξίδια τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου, προσαρμοζόμενο στις συνθήκες και τις προτιμήσεις του αναβάτη.
Βασικές Διαμορφώσεις:
1. Πλήρης με ζελατίνα και γείσο: Ιδανική για κάθε είδους διαδρομή και μεγάλες αποστάσεις. Προσφέρει αυξημένη προστασία από τον ήλιο και τις καιρικές συνθήκες.
2. Χωρίς γείσο: Κατάλληλο για οδήγηση σε μεγαλύτερες ταχύτητες, όπου η αεροδυναμική απόδοση παίζει σημαντικό ρόλο.
3. Εκτός δρόμου χωρίς ζελατίνα: Ιδανική για χρήση σε off-road συνθήκες, με δυνατότητα χρήσης μάσκας για μεγαλύτερη άνεση και ορατότητα.
AIROH Commander 2 Reveal Red Matt A

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:
• Υλικά: Διατίθεται σε Full Carbon 6K (βάρος 1.390 γραμμάρια) και Composite Carbon (βάρος 1.440 γραμμάρια), προσφέροντας ελαφρύ και ανθεκτικό κέλυφος.
• Κέλυφος: Διατίθεται σε τρία μεγέθη για καλύτερη εφαρμογή καλύπτοντας από XS έως XXXL.
• Ασφάλεια: Πιστοποίηση ECE 2206 και συστήματα ASN (AIROH Sliding Net) και AEFR (AIROH Emergency Fast Release) για μέγιστη ασφάλεια σε περιπτώσεις ατυχημάτων.
• Οπτικό πεδίο: Διαθέτει ευρύ οπτικό πεδίο, ενσωματωμένη εσωτερική αντιηλιακή ζελατίνα με τρεις θέσεις ανοίγματος και αναβαθμισμένο μηχανισμό κίνησης για άνεση και λειτουργικότητα.
• Εσωτερική άνεση: Οι εσωτερικές επενδύσεις από Coolmax® υλικά, με 2DRY, Microsense και Sanitized Treatments, είναι αφαιρούμενες, πλενόμενες και υποαλλεργικές.
• Βελτιωμένο σύστημα αερισμού. Mε δύο μεγάλους αεραγωγούς στο άνω μέρος έναν στο ύψος του πιγουνιού, προσφέροντας αυξημένη άνεση και διαπνοή.
AIROH Commander 2 Reveal Sand Matt A

Επιπλέον Λειτουργίες:
• Σύστημα κλειδώματος γείσου με A3S (AIROH Automatic Antifog System) για προστασία από την ομίχλη.
• Έτοιμο για σύνδεση με συστήματα ενδοεπικοινωνίας Bluetooth, καθιστώντας το ιδανικό για σύγχρονους αναβάτες που αναζητούν συνδεσιμότητα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
• Pinlock® 120 XLT Max Vision για βελτιωμένη ορατότητα σε δύσκολες συνθήκες.
Την αποκλειστική διάθεση των κρανών AIROH στην χώρα μας έχει η MOTOMARKET. Μπορείτε να αποκτήσετε το Commander 2 στα καταστήματα και το eshop της εταιρείας.

maik900

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
Varadero 1000 MK1 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Κράνος iC-R: Η τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία της ασφάλειας​

Eνσωματώνει τεχνητή νοημοσύνη και προηγμένα χαρακτηριστικά που δεν έχουμε ξαναδεί σε κανένα άλλο κράνος μοτοσυκλέτας.​

Η CES 2025, η μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας στον κόσμο, έφερε μαζί της καινοτόμες λύσεις που υπόσχονται να αλλάξουν τον τρόπο που βλέπουμε την τεχνολογία στην καθημερινότητά μας

Ένα από τα προϊόντα που παρουσιάστηκαν είναι το έξυπνο κράνος της αμερικανικής εταιρείας iC-R, το οποίο ενσωματώνει τεχνητή νοημοσύνη και προηγμένα χαρακτηριστικά που δεν έχουμε ξαναδεί σε κανένα άλλο κράνος μοτοσυκλέτας.
Η εταιρεία iC-R (Intelligent Cranium Helmets) παρουσίασε μια νέα σειρά έξυπνων κρανών εξοπλισμένων με τεχνητή νοημοσύνη, που υπόσχονται να αναβαθμίσουν την εμπειρία του αναβάτη στο δρόμο. Σύμφωνα με την iC-R, το συγκεκριμένο κράνος είναι το πιο τεχνολογικά προηγμένο μοντέλο που μπορεί να βρει κανείς στην αγορά αυτή τη στιγμή, προσφέροντας ένα σύνολο καινοτόμων χαρακτηριστικών που συνδυάζουν ασφάλεια και άνεση.
iC Rs 2

Το κράνος iC-R ενσωματώνει τεχνολογίες αιχμής, όπως κάμερες, αισθητήρες και συστήματα επικοινωνίας που βελτιώνουν την εμπειρία του αναβάτη και ενισχύουν την ασφάλεια του. Ειδικότερα, το μοντέλο iC-Rs+ ξεχωρίζει εξαιτίας της τεχνολογίας αιχμής που φέρει και την πλούσια λίστα χαρακτηριστικών.

Το iC-Rs+ είναι το πιο εξελιγμένο μοντέλο της σειράς iC-R, το οποίο περιλαμβάνει τα εξής:
• Μπροστινή action κάμερα 1080p/30 FPS: Καταγραφή εξαιρετικής ποιότητας εικόνας για την καταγραφή της διαδρομής.
• Heads Up Display (HUD): Εμφάνιση κρίσιμων πληροφοριών απευθείας στην ζελατίνα του κράνους.
• Διπλές κάμερες πίσω: Αυξάνουν την ορατότητα και την ασφάλεια κατά την οδήγηση.
• Τρεις επιλογές επικοινωνίας μεταξύ των αναβατών: Διευκολύνει την επικοινωνία μεταξύ των αναβατών ή με άλλες συσκευές.
• Διπλοί αισθητήρες ToF (Time of Flight): Ακριβής ανίχνευση αντικειμένων και κινήσεων γύρω από τον αναβάτη.
• Ανίχνευση ατυχήματος με ειδοποιήσεις (ESAS): Αυτόματη ανίχνευση ατυχήματος και άμεση ειδοποίηση των αρμόδιων αρχών.
• Αποθηκευτικός χώρος 512 GB: Ικανότητα αποθήκευσης δεδομένων.
• Τεχνολογία Bluetooth 4 πυρήνων: Άμεση σύνδεση με άλλες συσκευές για αυξημένη λειτουργικότητα.
• Λειτουργία hands-free: Διευκολύνει τη χρήση του κράνους χωρίς να απαιτεί χέρια.
• Φωτοχρωμική ζελατίνα: Αυτόματη προσαρμογή στην ένταση του φωτός για καλύτερη ορατότητα.
• Πίσω φωτιστικά LED: Αυξάνει την ασφάλεια του αναβάτη τη νύχτα.
• Διακόπτες ελέγχου στο τιμόνι: Παρέχει άνεση και ακρίβεια στον χειρισμό.
• Υφασμάτινη τσάντα μεταφοράς: Εύκολη και ασφαλής μεταφορά του κράνους.
iC Rs 4

Το iC-Rs+ δεν είναι μόνο προηγμένο τεχνολογικά, αλλά και ασφαλές. Διαθέτει πιστοποιήσεις ασφαλείας DOT, SNELL M2025D και ECE 22.06, που το καθιστούν αξιόπιστο και έτοιμο για τις απαιτήσεις του δρόμου.
iC Rs 5

Το iC-Rs+ διατίθεται στην αγορά με τιμή που ξεκινά από 646,95 ευρώ, ενώ η ακριβή και πιο πλήρης έκδοση φτάνει τα 1.840,95 ευρώ. Όσοι προλάβουν να το αποκτήσουν νωρίς, μπορούν να επωφεληθούν από έκπτωση 20% στην τιμή. Εκτός από το iC-Rs+, η εταιρεία iC-R προσφέρει και τα μοντέλα iC-Re και iC-R. Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με οποιοδήποτε από αυτά, μπορείτε να επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο της εταιρείας .

Top Bottom