πυξιδας990
well know member
- Περιοχή
- λεωνιδιο τσακωνιας
- Μοτοσυκλέτα
- aprilia DORSODURO RED
- Όνομα
- Μανωλης
Τ ο παρον ειναι ενα θεμα που οι απανταχου ταξιδευτες μπορουν να βαλουν την εμπειρια τους απο τα ταξιδια τους εξωτερικο,ωστε να βοηθησουν και καποιους που θα πανε για πρωτη φορα...ξεκιναω και οποιος θελει συμπληρωνει..το θεμα αφορα μονο για μοτοσυκλετες
1.ΙΤΑΛΙΑ
παιρνεις ενα χαρτακι μολις μπαινεις στον αυτοκινητοδρομο και μολις βγαινεις πληρωνεις...
συνηθως στις εξοδους υπαρχει και υπαλληλος οποτε προτιμηστε τον διοτι ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!
Αυτο το χαρτακι τσαλακωνεται ευκολα στα tank bag και οταν το βαζεις στον αυτοματο πωλητη στο πεταει εξω....αυτη η εμπειρια ειναι μεχρι το 2012,δεν ξερω αν τωρα εχουν γινει ολα αυτοματα.....
επισης πανω απο το udine εχει και μετωπικο σταθμο,εχω να περασω απο 2006,δεν εχω ξανασυναντησει αλλον,αν καποιος εχει συναντησει μετωπικο ας το βαλει να ξερουμε..
2.ΑΥΣΤΡΙΑ
Παιρνεις βινιετα και μπορεις να διαλεξεις αναλογα ποσες μερες σε βολευουν αναμεσα σε βδομαδα κτλπ
3.ΟΥΓΓΑΡΙΑ
το ιδιο με αυστρια
4.ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Ολα ελευθερα
5.ΤΣΕΧΙΑ
Δεν υπεπεσε τιποτα στην αντιληψη μου,περασα ελευθερα
6.ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
ελευθερα
7.ΣΕΡΒΙΑ
εχει διοδια οπως ξερουμε ελλαδα
8.ΣΚΟΠΙΑ
εχει διοδια οπως ελλαδα
..........................συμπληρωστε
1.ΙΤΑΛΙΑ
παιρνεις ενα χαρτακι μολις μπαινεις στον αυτοκινητοδρομο και μολις βγαινεις πληρωνεις...
συνηθως στις εξοδους υπαρχει και υπαλληλος οποτε προτιμηστε τον διοτι ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!
Αυτο το χαρτακι τσαλακωνεται ευκολα στα tank bag και οταν το βαζεις στον αυτοματο πωλητη στο πεταει εξω....αυτη η εμπειρια ειναι μεχρι το 2012,δεν ξερω αν τωρα εχουν γινει ολα αυτοματα.....
επισης πανω απο το udine εχει και μετωπικο σταθμο,εχω να περασω απο 2006,δεν εχω ξανασυναντησει αλλον,αν καποιος εχει συναντησει μετωπικο ας το βαλει να ξερουμε..
2.ΑΥΣΤΡΙΑ
Παιρνεις βινιετα και μπορεις να διαλεξεις αναλογα ποσες μερες σε βολευουν αναμεσα σε βδομαδα κτλπ
3.ΟΥΓΓΑΡΙΑ
το ιδιο με αυστρια
4.ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Ολα ελευθερα
5.ΤΣΕΧΙΑ
Δεν υπεπεσε τιποτα στην αντιληψη μου,περασα ελευθερα
6.ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
ελευθερα
7.ΣΕΡΒΙΑ
εχει διοδια οπως ξερουμε ελλαδα
8.ΣΚΟΠΙΑ
εχει διοδια οπως ελλαδα