kostas_366
member
Ναι ρε συ έκανα λάθος, Δεν είδα και προφίλ.Κοπελιά είναι αυτή
Ναι ρε συ έκανα λάθος, Δεν είδα και προφίλ.Κοπελιά είναι αυτή
Ναι ρε συ έκανα λάθος, Δεν είδα και προφίλ.
Ακόμα και παλαιότερα σε κάποιο μπλόκο που με είχανε σταματήσει.. όταν έβγαλα το κράνος απορούσανε..! 

Με το νικ σου, υπάρχει φίλος από Χαλκίδα. Αν θυμάμαι καλά και σε παλιότερα ποστ, πάλι λάθος έκανα. Δεν πειράζει. Εγώ δεν σε έχω δει σε φωτο, απλά ο φοίνικας, είναι όνομα φίλου κ μπερδεύτηκα. Αυτά....η αλήθεια είναι ότι με το κράνος, πολλοί στον δρόμο με περνάνε όντως για άντρα..Ακόμα και παλαιότερα σε κάποιο μπλόκο που με είχανε σταματήσει.. όταν έβγαλα το κράνος απορούσανε..!
Επομένως.., όλα καλά. :)
Με το νικ σου, υπάρχει φίλος από Χαλκίδα. Αν θυμάμαι καλά και σε παλιότερα ποστ, πάλι λάθος έκανα. Δεν πειράζει. Εγώ δεν σε έχω δει σε φωτο, απλά ο φοίνικας, είναι όνομα φίλου κ μπερδεύτηκα. Αυτά.

Ευκαιρια να γινετε φιλοι λοιπονΜε το νικ σου, υπάρχει φίλος από Χαλκίδα. Αν θυμάμαι καλά και σε παλιότερα ποστ, πάλι λάθος έκανα. Δεν πειράζει. Εγώ δεν σε έχω δει σε φωτο, απλά ο φοίνικας, είναι όνομα φίλου κ μπερδεύτηκα. Αυτά.
Οι .....φιλενάδεςΕυκαιρια να γινετε φιλοι λοιπον![]()

...η αλήθεια είναι ότι με το κράνος, πολλοί στον δρόμο με περνάνε όντως για άντρα..Ακόμα και παλαιότερα σε κάποιο μπλόκο που με είχανε σταματήσει.. όταν έβγαλα το κράνος απορούσανε..!
Επομένως.., όλα καλά. :)
Πολύ θα το ήθελα αλλά.., είναι πολύ μακριά για να το προγραμματίσω και υπάρχουν πολλές παράμετροι που δεν μπορώ να υπολογίσω ακόμα.. :/Έλα λοιπόν στα Τζουμέρκα να σε γνωρίσουμε