Beast
Μαθουσάλας member
- Μοτοσυκλέτα
- SUZUKI GSF 1250 !!!
- Όνομα
- Κυριακος
- Περιοχή
- Nεα. Σμυρνη
Είμαι αναγκασμένος να συμφωνήσω!!!Πολύ αισιόδοξους (για τον Ιούνιο) μας βλέπω παιδιά...
Είμαι αναγκασμένος να συμφωνήσω!!!Πολύ αισιόδοξους (για τον Ιούνιο) μας βλέπω παιδιά...
Προτασης και ονειρα κανουμε δεσποτα , αν αρχισουμε απο τωρα που ειμασται σε καθεστος εγκλεισμου σεναρια καταστροφολογιας ,η θα πηδηξουμε απο το μπαλκονι, η παμε καρφι για το δαφνηχωρις να θελω να σας την χαλάσω το θεμα δεν ειναι πότε, αλλά θα παιχτεί και το πως....εννοώντας οτι αν ο μισός πληθυσμος της Ελλάδας ειναι σε καθεστως απόλυσης ή σε καθεστώς πληρωμής του 50% τοτε για τι βόλτες συζητάται ;;;
και μην αρχισουτε πολιτική συζήτηση μιλαω με τα δεδομέν ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΉ !!!
Mη κολονεται ωρε κατι θα κανουμε εδω γλυτωσαμε απο τα τσερνομπιλια Middle finger dancing bananaMiddle finger dancing bananaMiddle finger dancing banana
Μάκαρε!!!!Mη κολονεται ωρε κατι θα κανουμε εδω γλυτωσαμε απο τα τσερνομπιλια Middle finger dancing bananaMiddle finger dancing bananaMiddle finger dancing banana
View attachment 15659
Θα σας κανω εγω τραπεζι τρικουβερτο ;);)
View attachment 15660
Εμεις γλυτωσαμε,εσυ ακομη παιδευεσαι με τις παρενεργειες.
Ολα θα σιαξουν παλικαρια οτι και να γινει.Αν οχι 10μερες θαναι 4,αν οχι 4000 χλμ θα ειναι 1000.
Καντε ονειρα και γω μαζι σας.
Η γυναικα το ξερει??Γυναίκα και παιδιά ας πάνε με τα πεθερικά να κάνουν τα μπάνια τους.
Η γυναικα το ξερει??η τσαμπα μαγκας???:p:p:p:p:p:p:p:p:p
Φυσικά! Έχει πάνω από δεκαετία που με μηχανή πηγαίνω μόνος εκδρομές. Απλά αυτή θα είναι λίγο μεγαλύτερη χρονικά. Εξάλλου τα καλοκαίρια η οικογένεια κάνει διακοπές και εγώ κάθομαι και δουλεύω. Η διαφορά είναι πως φέτος θα κάνω και εγώ διακοπές, μετά απο αρκετά χρόνια.
Το ''ταμα ''
Βοβουσα Γραμμο Μπαρο Μελισσουργους Αρτα Πρεβεζα
Φυσικά! Έχει πάνω από δεκαετία που με μηχανή πηγαίνω μόνος εκδρομές. Απλά αυτή θα είναι λίγο μεγαλύτερη χρονικά. Εξάλλου τα καλοκαίρια η οικογένεια κάνει διακοπές και εγώ κάθομαι και δουλεύω. Η διαφορά είναι πως φέτος θα κάνω και εγώ διακοπές, μετά απο αρκετά χρόνια.
Ημερομηνιες στο περιπου??αν όλα πάνε καλά με το μικρό , θα σου κάνω παρέα κανά 3ήμερο...