Caesarsk
well know member
Εγω πάλι από την μεριά μου σημειώνω τα πάντα. Κάθε ιδέα και κάθε πρόταση είναι σημαντική. Αν γίνει πραγματικότητα ή όχι δεν είναι καθαρά απόφαση της διαχείρησης όμως. Πρώτος παράγοντας είναι να δουν οι διαχειριστές τι θέλουν τα μέλη. Το φόρουμ λειτουργεί από τα μέλη του, το έχω ξαναπεί. Δεν είμαστε λέσχη, δεν έχουμε το δικό μας φυσικό χώρο, αλλά έχουμε έναν ιντερνετικό. Δεν έχουμε ημέρα συγκέντρωσης, αλλά προτάσεις για συναντήσεις. Δεν έχουμε εκδρομικό αλλά προτεινόμενες βόλτες από μέλη που ορίζουν τους κανόνες. Δεν θελουμε να ξεχωρίζουμε αλλά να ενσωματωνόμαστε.
Απο την άλλη λες και περίμεναν κάποιοι να αλλάξει η διαχείρηση (που ακόμη δεν έχει αλλάξει ) για να πουν τις ιδέες που θέλουν. Εδώ είμασταν πέντε χρόνια. Εδώ θα είμαστε φίλοι μου. Πολλά μπορεί να γίνουν αλλά πάντα με γνώμονα αυτά που θέλουν οι πολλοί. Και το βασικότερο μην μουτρωνουμε αν δεν περναει το δικό μας. Να βλέπουμε την ΠΑΡΕΑ αντί για το δικό μας θέλω.
Απο την άλλη λες και περίμεναν κάποιοι να αλλάξει η διαχείρηση (που ακόμη δεν έχει αλλάξει ) για να πουν τις ιδέες που θέλουν. Εδώ είμασταν πέντε χρόνια. Εδώ θα είμαστε φίλοι μου. Πολλά μπορεί να γίνουν αλλά πάντα με γνώμονα αυτά που θέλουν οι πολλοί. Και το βασικότερο μην μουτρωνουμε αν δεν περναει το δικό μας. Να βλέπουμε την ΠΑΡΕΑ αντί για το δικό μας θέλω.