Προτάσεις που αφορούν την λειτουργία του φόρουμ,γενικώς...

panGS

member
Μοτοσυκλέτα
BMW R 1200 GS
Όνομα
Παναγιώτης
Δυστυχως δεν βρηκα τροπο παρολο που δοκιμασα αρκετους.Αν καταλαβα καλα οσα ανεβαινουν στο imgur ειναι ολα κλειδωμενα και δεν αντιγραφονται.

Μόλις ανέβασα αυτήν (την είχα στο ιγμουρ) με τον τρόπο που έγραψα .

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός

User V

Μαθουσάλας member
"Η αλλοίωση της Παιδικής χαράς"

Νομίζω ότι είναι άδικο για το παραπάνω νημα η μεταφορά, ανεξαιρέτως, όλων τον εκτός θέματος ποστ.
Εξηγώ.
Εκεί μεταφέρονταν τα σπαμ πλάκας(αυτό το πρόβλημα είχαμε).Εξού και το "Παιδική χαρά".

Δεν νομίζω ότι πρέπει να μεταφέρονται σοβαρά(εκτός θέματος) ποστ άλλων νημάτων.
Όσες φορές διέκρινα τέτοια ποστ σε θέμα ζήτησα να ανοιχτεί θέμα με ανάλογο περιεχόμενο για να μπορέσει να αναπτυχθεί.

Προσωπικά έχω συνδέσει την "Παιδική χαρά" με την ευθυμία των μελών μας οπότε όταν βλέπω αδιάβαστο μήνυμα εκεί να προετοιμάζομαι για κάτι "καλό"(έξυπνο/ατάκα/πείραγμα κλπ) κι όχι αναλύσεις αναλύσεων ή και παρεξηγήσεις από τέτοιες αναλύσεις.

Free Παιδική Χαρά.. Greeting

Smileys drinking beer Emoticon

Pan-dvs

well know member
Motoparea Honorary Member
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.
"Η αλλοίωση της Παιδικής χαράς"

Νομίζω ότι είναι άδικο για το παραπάνω νημα η μεταφορά, ανεξαιρέτως, όλων τον εκτός θέματος ποστ.
Εξηγώ.
Εκεί μεταφέρονταν τα σπαμ πλάκας(αυτό το πρόβλημα είχαμε).Εξού και το "Παιδική χαρά".

Δεν νομίζω ότι πρέπει να μεταφέρονται σοβαρά(εκτός θέματος) ποστ άλλων νημάτων.
Όσες φορές διέκρινα τέτοια ποστ σε θέμα ζήτησα να ανοιχτεί θέμα με ανάλογο περιεχόμενο για να μπορέσει να αναπτυχθεί.

Προσωπικά έχω συνδέσει την "Παιδική χαρά" με την ευθυμία των μελών μας οπότε όταν βλέπω αδιάβαστο μήνυμα εκεί να προετοιμάζομαι για κάτι "καλό"(έξυπνο/ατάκα/πείραγμα κλπ) κι όχι αναλύσεις αναλύσεων ή και παρεξηγήσεις από τέτοιες αναλύσεις.

Free Παιδική Χαρά.. Greeting

Smileys drinking beer Emoticon

Δημητρη το συζητησαμε και καταληξαμε,περισσοτερο για τεχνικους λογους,στο οτι δεν αλλαζει κατι προς το παρον.Ειναι φοβερα δυσκολο να κανουμε επιλογη ποιο ποστ θα μεταφερθει στην Παιδικη χαρα και πιο σε καποιο αλλο θεμα που θα δημιουργουσαμε για να στελνουμε εκει τα σπαμ.

Ας ελπισουμε καποια στιγμη να καταλαβουν ολοι οτι το σπαμ κανει μεγαλη ζημια σε καποια θεματα και να το περιορισουν.

Pan-dvs

well know member
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.
Σίγουρα υπάρχουν κάποια μέλη που μπορούν να αναλάβουν μια και μόνο αρμοδιότητα. Για κοιτάξτε το .

Giving

Μπορεις να γινεις συγκεκριμενος;

esel

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Όνομα
Στελιος Τζιανετοπουλος
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
το απογευμα Παναγιωτη, για να το καθαρογραψωGiving
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Pan-dvs

well know member
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.
Σίγουρα υπάρχουν κάποια άτομα εδώ μέσα που έχουν όρεξη για δoυλιά. Αναλαμβάνοντας ένα (τομέα) o καθένας τα πράγματα θα είναι ποιο εύκολα.

Τα ατομα που τρεχουν το φορουμ ειναι ηδη αρκετα.Οσα και να μπουνε αν δεν καταλαβουμε ολοι μας που πρεπει να παταμε φρενο,ποτε δεν θα ειναι αρκετα.

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Το θέμα για την Ναύπακτο το βλέπω κλειδωμένο για απαντήσεις. Μου γράφει "you have insufficient rights to reply to this thread"
Στην αρχή νόμισα έιναι απλως κλειδωμένη ανακοίνωση απο τον διαχειριστή για εκδρομη, αλλά μετά είδα άλλο μέλος να απαντάει, οπότε κάτι παίζει με τα δικαιώματα ανάρτησης.

karellen

old member
Μοτοσυκλέτα
Honda DAX 72 Τρου Αντβέ
Όνομα
Νίκος
Περιοχή
Καλαμάτα
Μάλλον κλειδώθηκε κατόπιν.

Beast

Μαθουσάλας member
Μοτοσυκλέτα
SUZUKI GSF 1250 !!!
Όνομα
Κυριακος
Περιοχή
Nεα. Σμυρνη
Όχι. Κλειδωμένο εξαρχής. Το είδα με το που αναρτήθηκε. Και αρκετή ώρα μετά έγινε το ποστ.
Εαν προσέξεις δίπλα στο τίτλο έχει ένα λουκέτο!
Το κλείδωσε ο Μπαναης για να μη γεμίσουν είκοσι σελίδες με σπαμ
. Όταν έρθει η ώρα θα το ανοίξει!
Κανόνισε για 12ωρη εσύ, και τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε!!

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Εαν προσέξεις δίπλα στο τίτλο έχει ένα λουκέτο!
Το κλείδωσε ο Μπαναης για να μη γεμίσουν είκοσι σελίδες με σπαμ
. Όταν έρθει η ώρα θα το ανοίξει!
Κανόνισε για 12ωρη εσύ, και τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε!!
Βρε ξέρω τι θα πει κλειδωμένο. abcdefghgk
Απλά λέω πως ενώ ήταν κλειδωμένο στο καπάκι έγραψε μέλος. Να τσεκάρετε τα δικαιώματα.

Pan-dvs

well know member
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.
Βρε ξέρω τι θα πει κλειδωμένο. abcdefghgk
Απλά λέω πως ενώ ήταν κλειδωμένο στο καπάκι έγραψε μέλος. Να τσεκάρετε τα δικαιώματα.

Αποστολη απαντησε ο Ηλιας ο οποιος ειναι ιδρυτικο μελος με πληρη προσβαση,χωρις να προσεξει οτι ειναι κλειδωμενο,

Pan-dvs

well know member
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.
Εαν καποιοι δεν θελουν να βλεπουν φωτογραφιες η καποια κειμενα που εχουν προσθεσει τα ιδια τα μελη τις λεγομενες υπογραφες,που εμφανιζονται κατω απο τα ποστ μπορουν να τις απενεργοποιησουν ως εξης:

1)Πηγαινουν στο προφιλ τους στο Λεπτομέρειες επικοινωνίας.

2)Κατω αριστερα παταμε οχι στο "Εμφάνιση υπογραφών των μελών κάτω από τα μηνύματά τους"και

3)αμεσως μετα Save Changes

Τελευταία επεξεργασία:

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Εαν καποιοι δεν θελουν να βλεπουν φωτογραφιες η καποια κειμενα που εχουν προσθεσει τα ιδια τα μελη τις λεγομενες υπογραφες,που εμφανιζονται κατω απο τα ποστ μπορουν να τις απενεργοποιησουν ως εξης:

1)Πηγαινουν στο προφιλ τους στο Λεπτομέρειες επικοινωνίας.

2)Κατω αριστερα παταμε οχι στο "Εμφάνιση υπογραφών των μελών κάτω από τα μηνύματά τους"και

3)αμεσως μετα Save Changes
cdefghigcdefghigcdefghigcdefghigcdefghig Δεν κατάλαβα ουλιά...

Top Bottom