Προσωπικα ride story και κακη τυχη?

πυξιδας990

well know member
Δημοσιεύσεις
2.946
Ηλικία
47
Περιοχή
λεωνιδιο τσακωνιας
Μοτοσυκλέτα
aprilia DORSODURO RED
Όνομα
Μανωλης
Ανοιγω αυτο το θεματακι με οτι μας προβληματισε στο μοτοσυκλετιστικο βιο μεχρι τωρα απο πλευρας προσωπικης μοτοσυκλετας...αλλωστε τα καλα τα λεμε παντα,τα κακα τα λεμε ελαχιστα...
παμε..
εν ετος 1998 παιρνω το πρωτο μεγαλο μηχανακι τοτε σουζουκι dr250s...μηχαναρα στα ματια μου,,,αρχιζω τις περιπολιες,τις αλχημιες,ωραιες εποχες...κλεινω κανα χρονο και κανονιζω με το αισθημα διακοπες κρητη...πρωτες με μοτο....οποτε με φορτωμα αλαντιαλον ξεκιναω με φτερουγισμα στην καρδια...στα 45 χλμ περιπου απο οτι εχω ξεκινησει κανει ενα μπαμ...πανε τα πηνια....ερχεται τοπικος μαστορας,κατσε να παραγγειλουμε...εγω να χασω διακοπες...το παραταω και συνεχιζω με λεωφορειο,καραβι και βγαινω κρητη,εκει στο λιμανι ενας ντοπιος ειχε ενα ιδιο...γ*******μενο λεω και εδω με κυνηγας..αφου επιστρεφω απο διακοπες το παιρνω και σπασμενος οπως ειμαι,κατευθειαν πουλητηριο,οπου και πουλιεται σε παραδιπλα χωριο....και μαντεψτε,ακομα δουλευει με τα ιδια πηνια....
πιανω δουλεια και αναβαθμιζομαι με dr650rs μανιβελα.....αφου του κανω ενα γενικο,μεχρι και πιστονι αλλαξα...βγαινω ακαταμαχητος για στοχευση xt600 που ηταν το φαι του.....το ευχαριστηθηκα εκεινο,κατι παννεληνιες,κατι 5ημερα,κατι 12ημερα νησια,χλμ να φορτωνει οσπου σε ενα δικαβαλο ταξιδι αθηνα,στο ιδιο μα στο ιδιο ακριβως σημειο,κατι ακουγεται στο μοτερ και μολις περναγα τα 90 εκανα σαν μηχανημα μασαζ για κωλομερια βραζιλιανας.......εγω να σταματησω, με τη καμια...πηγα ηρθα αθηνα λεωνιδιο και τριτη συνεργειο...ανοιγω αριστερο καπακι και πεφτει κατω η καδενα του αντιβαρου σπασμενη....εντελως κολοφαρδια δεν ειχε σφηνωσει πουθενα να γινει βαγδατη το μοτερ..παρε εξολκεες παρε καινουρια και παιρνει και αυτο την αγουσα για παραδιπλα χωριο.....
βαζω στο στοχαστρο το καινουριο στρωμα τοτε το 2004..αλλα μεχρι να ερθει παιρνω τοτε κανα 5μηνο το freewind του αδερφου μου για τις βολτες,χτυπαω και μια ικαρια.....μενει απο διακοπτη μιζας..το εβαζα μπροστα με τσιμπιδακι φρυδιων του αισθηματος...οσπου σε ενα γρηγορο απο αρτεμισιο το μοτερ το ελουσε απο την κεφαλη το αχτυπητο λαδι ουλτρεξ......παραδιδω αδερφο σερβιρισμενο και παιρνω στρωμα πρωτης γενιας καινουριε......
εκει απο το πρωτο εξαμηνο εβγαλε πορους στα καλαμια,παω να του βαλω σωληνακια υψηλης και πανω στην τρομπα ο σχιστοματης δουρειος ιππος δεν ειχε βαλει λαστιχακι στεγανοποιησης,,,να κατι γεφυρες στο μπροστινο,ημουν ο πρωτος που εβαλε,το ξερω απο πρωτο χερι αυτο,να κατι ελατηρια απο βαραντερο,κανω και ενα 15ημερο ταξιδι μελιτος ευρωπα μετα μοτογπ....οποτε ενα βραδυ γυρνοντας απο αθηνα ,κανει ενα τσαφ και μενει απο φωτα....γυρισμος σαν κουκουβαγια με τις ψειρες και την επομενη αλλαγη λαμπες......ναι καλα,δεν δουλευε τιποτα....ειμαι ενα μηνα εγγυηση ακομα και βουρ για εξουδιοτημενο που ειχε η μπετενιτη κατι φεγγαρια στο αργοςναυπλιο...εκει ο τυπος,δεν γινεται ρε φιλε,μηπως το ενα,μηπως το αλλο,κανει μια και ανοιγει απο κατω,κουια του κερατα κατι πλακετες,πωπω πως δεν πηρες φωτια.....παιρνει και ενα τυπο στη σουζουκι με αρμενικο ονομα νομιζω,,αφου βλεπαν οτι δεν μπορουν να το δικαιολογησουν,γινεται η αλλαγη......οποτε μετα απο αυτο παιρνει και αυτο την αγουσα και καταληγει καπου στο αγρινιο νομιζω.....μετα απο ολα αυτα αφου βλεπω οτι η σουζουκι(παροτι ο ιαννονε ειναι οδηγαρα) και γενικως η ιαπωνια δεν μου ταιριαζει αποφασιζω κοντρα σε ολα τα καφενομπυροσουβλαποτακια σουαρε να κανω το βημα στην αυστρια το 2006,αν και μου πηρε λιγο χρονο-επιασε 2007!!!!!γι αυτα αυριο..μεχρι τοτε μπορειτε να βαλετε και τα δικα σας.....YesYesYesσυνολο γιαπωνεζικων χλμ 100000χλμ περιπου:):):)
 

BULMONT

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
7.307
Ηλικία
60
Περιοχή
ΠΑΤΡΑ
Μοτοσυκλέτα
ΚΤΜ 1190
Όνομα
BAΓΓΕΛΗΣ
Περιοχή
ΠΑΤΡΑ
.
.....οπου και πουλιεται σε παραδιπλα χωριο....
.......παιρνει και αυτο την αγουσα για παραδιπλα χωριο.....
......οποτε μετα απο αυτο παιρνει και αυτο την αγουσα και καταληγει καπου στο αγρινιο νομιζω.....


Βλέπω πώς μετά τις τοπικές αγοραπωλησίες (σε μάθανε στην περιοχή......)
ανοίξαμε και υποκατάστημα στ' Αγρίνιο.......

RollingRollingRollingRollingRollingRollingRollingRollingRollingRollingRolling
 

StepaS

well know member
Δημοσιεύσεις
3.187
Μοτοσυκλέτα
KTM 1290 Super Adventure S
Όνομα
Vagelis
Φοβερό θέμα... Κάποιοι "δεινόσαυροι" (με την καλή έννοια) εδώ μέσα θα μας θάψουν με τα ποστ τους...

Εγώ ξεκίνησα με ένα Rv-50 την πορεία μου. Αυτό το μηχανάκι δούλευε μονάχα στα χέρια μου. Όποιος το έπαιρνε του έσβηνε και δεν μπορούσε να το ξαναβάλει μπρος.
3 στραβες θυμάμαι μαζί του. Η πρώτη σε ηλικία 3ης γυμνασίου, έχω φύγει στο διάλειμμα από το σχόλιο και έχω πάει να το πάρω στα κρυφα από το σπίτι. Τρέχοντας να προλάβω το κουδούνι του σχολείου καρφώθηκα στη σιδερένια πόρτα του σχολείου.
Η δεύτερη στραβή ήταν πάλι στούκα σε ίδια ηλικία... στον κωλο ενός αυτοκινήτου που ξεπαρκαρε. Εγώ κοιτούσα κάτι κώλους και όχι τον δρόμο. Χωρίς φρένα έπεσα στον άλλον!
Το ίδιο καλοκαίρι, μια έντονη ανάμνηση... είχαμε μπει από παράπλευρο χωράφι σε ένα drive-in για να πάρουμε μάτι. Ο ιδιοκτητης μας κυνήγησε με καραμπίνα (προφανώς για εκφοβισμό). Εμείς πάντως τα χρειαστηκαμε για τα καλά!!!

Η τελευταία στραβή ήταν το ότι μου το έκλεψε ένας πρεζακιας. Το βρήκα μετά από 2 χρόνια αλλά μου το είχε κάνει για πέταμα.

Τελειώνοντας το ΤΕΙ και κάνοντας πρακτικη στην Αθήνα. ένα KLR-650 sm. Κανένα παραπονο από το μηχανάκι. Μου είχε κοστίσει παρά πολυ όμως όταν έφαγα 2 απανωτες κλήσεις. Κοντά στα 400€, οσα έπαιρνα το μήνα δηλαδή, πριν καν στρώσω το μηχανάκι. Πάλι καλά πηρα δανεικά από έναν κολλητό. Οι νυχτερινές βόλτες στην Αθήνα μου έχουν μείνει...
Απ'οταν έφυγα για φαντάρος και για κάνα 2 χρόνια μετά δε με γέμιζε, δε με έφτιαχνε. Ήθελα το 990 Adventure αλλά δε το επιανα ουτε με σφαίρες. Μέχρι το 2009 που μπήκα στο πυροσβεστικό σώμα.

Περίμενα να βγει η μετάθεση μου και μόλις είδα πως γυρνάω στη γενετειρα μου την επόμενη μέρα χτύπησα δάνειο!! Άφησα το KLR στον έμπορο και από τότε αγνοείται η τύχη του. Πριν χρόνια το είδα στο car.gr βιασμένο... και με πόνεσε.

Με το 990 δεν έχω κάτι κακό να πω. Σε μια βόλτα μπουκωσε ένα φίλτρο βενζίνης.. και γυρνώντας από Nordkapp μου έσκασε το πίσω λάστιχο στα σύνορα Σερβιας - Σκοπίων. Πάνω σ' αυτήν μου την ατυχία ήμουν κωλοφαρδος που έπεσα πάνω σε Έλληνα μηχανικό σε έργα οδοποιίας ο οποίος με ξελασπωσε πραγματικά!!
Στο ίδιο ταξίδι, κάπου στο λιμάνι του Ελσίνκι έκανα και μια χαζή πτώση... Είχα χαλαστει πολύ εκείνη τη στιγμή μιας και μέχρι τότε το ΚΤΜ ήταν αγρατσουνιστο. Η ψυχολογία μου έφτιαξε όταν είδα πως παρέμεινε αγρατσουνιστο γιατί το είχαν σώσει τα κάγκελα και η βαλίτσα.
Εφυγε και το 990 και τώρα περιμένω το καινούργιο. Σήμερα κατέβηκα Θεσσαλονίκη μονάχα για να πιω έναν καφέ κοιτάζοντας το. Είναι στημένο στη βιτρίνα και με περιμένει... Πρέπει να βγει πινακίδα και να δωθεί καποιος κωδικός από την ΚΤΜ για να πάρει μπρος.

Τελικά δε μπορώ να πω πως είχα πολλές ατυχίες και από κανένα μηχανάκι από τα λίγα που είχα μέχρι τωρα δεν ένιωσα προδωμενος.
 

Pan-dvs

well know member
Δημοσιεύσεις
15.495
Περιοχή
Ιωαννινα
Μοτοσυκλέτα
Gs 1200
Όνομα
Πανος
Περιοχή
Ιωαννινα
Εγω ευτυχως δεν ειχα δυσαρεστες εκπληξεις απο κανενα.

Επαιρνα και παιρνω παντα μεταχειρισμενο,σε "αριστη" κατασταση.Οχι γιατι δεν μπορω να παρω καινουργιο,αλλα γιατι με αυτο τον τροπο μπορω να κανω πολυ πιο αξιοπιστες επιλογες.
 

esel

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
17.165
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Μοτοσυκλέτα
BMW GS1200 ADV LC
Όνομα
Στελιος Τζιανετοπουλος
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
εχοντας στην κατοχή μου λιγα μοτόρια C50c ,XT600 tenere, ,xt600benetton ,XRV750 , KTM950s adv, K1200GT με το Afrika να εχει γραψει πανω απο 120000χλμ οταν το εδωσα το Κ1200 100000χλμ και το 950s 50000, το τενερε το βαζω εκτός συναγωνισμού οπως και το μπενετόν μιας και δεν τα κρατησα πάνω απο 6μηνο το καθένα....και με ενα μεγάλο κενο αμηχανος μεταξύ των 2 XT μπορω να πω οτι...
η μονη κακοτυχία που μου ειχε συμβει...ηταν με το 950s καθ οδόν για Πάτρα για το πλοιο σταμάτημα στο γνωστο - καφέ/περιπτερο στο Χαιδάρι συναντηση με υπόλοιπο team και μολις παταμε μίζα για να φυγουμε ...στον αέρα χρρρρ χρρρρρρρρρ η μιζα να μην δινει, (φωτα μπαταρια ολα ΟΚ)...τηλέφωνο μαστορα: δεν πας πουθενά σήμερα μου λεει .... Αυριο πας οπου θες ...ρε Θανάση το πλοίο !!!!!(θανάσης το ονοματάκι του) ...να μην τα πολυλογώ φιλησα κατουρημένες ποδιές για να μου βρουνε θεση στο πλοιο μετα απο 2 μερες (με προσαύξηση βεβαιως βεβαίως) .........και με αλλάγη κομπλέρ μίζας....βεβαιως βεβαιως...
το Αφρικα για καποιο ανεξήγητο λογο μου έτρωγε συνεχώς μπαταρίες....(ομως σε καποια χρονικά σημεία εφταιγα και γώ)
το κ1200GT ηταν και απ οτι μαθαινω εξακολουθεί να ειναι το πιο απροβληματιστο μοτέρ και ανετο μηχανάκι ...με ειχε κουρασει ομως στις Αλπεις Και πλεον ζητούσα ανανέωση....
 
Τελευταία επεξεργασία:

SHOOTER045

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
12.101
Ηλικία
49
Περιοχή
ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ /ΠΕΛΛΑΣ
Μοτοσυκλέτα
GLX 90
Όνομα
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Περιοχή
Ν.ΠΕΛΛΑΣ
HONDA ΜΤΧ 80
Δικαβαλο στον πηγαιμο για Καλλιθέα Χαλκιδικής.
Δικαβαλο και με ενα σάκο.
Ξέχασα να βάλω λάδι στο δοχείο μίξης.
Κολλησε στην Κασσάνδρα.
Φόρτωμα σε αγροτικό που φιλοτημηθηκε να βοηθήσει.
Άνοιγμα στο πεζοδρόμιο, ευτυχώς μόνο τα ελατήρια είχαν πάρει.
Ήρθε πιστόνι μετα απο μέρες με άλλο φίλο, το κλεισαμε και συνεχίσαμε κανονικά τις διακοπές
 

Kuklinski

well know member
Δημοσιεύσεις
3.443
Ηλικία
123
Μοτοσυκλέτα
Brough Superior ss100
Όνομα
Ακης
Περιοχή
Brooklyn NY
Διακοπες στην Σιφνο-τον προηγουμενο αιωνα,

με ιταλικο μηχανακι, και το τοτε αισθημα...

βολτα στο Καστρο, ολα οκ...12+ το βραδυ παμε να φυγουμε....

παταω την μιζα, γυριζει ζωηρα αλλα...δεν...

ξανα....

ξανα....

ξανα....

οχι τοσο ζωηρα πλεον

ξανα....

ξανα....

μενω απο μπαταρια....

μπ@υρδελο λεω...θα το βαλω στην κατηφορα

απο Καστρο για λιμανι...500 μετρα υψος, κατηφορα 2 χλμ+ δεν μπορει....

το λινο λευκο παντελονι πλεον ειναι μαυρο και ιδρωμενο
το πουκαμισακι επισης...

το αιθημα περιμενει "επανω" ...

σπρωχνω....μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ

δεν παιρνει...

2 χλμ εσπρωχνα στην κατηφορα...τιποτα...

φτανω στον μωλο και σκεφτομαι ΠΟΛΥ σοβαρα να του δωσω μια να παει να γινει αγκυρα....

ιταλικο κ@λομηχανακια γ@μΩ την @#$@#$3 @# 2$@3423$#@##$343%$%$^&^%

κοιταω το kill switch......OFF

Μ@λ@κ@..........Μ@λ@κ@...............Μ@λ@κ@.............Μ@λ@κ@...............Μ@λ@κ@..............Μ@λ@κ@..........

παταω την πυρωμενη μιζα και η κακομοιρα η μπαταριουλα βγαζει οτι της ειχε απομεινει απο ρευμα....

τσακμακι....ρελαντι με την μια και φωτα μια χαρα....


τι καλη μοτοσυκλετα...

τι καλη μιζα
τι καλη μπαταρια

τι καλα τα ιταλικα μηχανακια.....

Ανεβηκα και πηρα το αισθημα...

της λεω...παμε μια μεγαλη βολτα να δουμε το φεγγαρι
(να φορτισω την μπαταρια δλδ...μην σπρωχνω το πρωι)....

Ναι μου λεει (Δοξα τω Μεγαλοδυναμο και τους Οσιους Μαρτυρους)....

δεν ξαναχρησιμοποιησα το Kill switch ever again!!!!!
 

Pan-dvs

well know member
Δημοσιεύσεις
15.495
Περιοχή
Ιωαννινα
Μοτοσυκλέτα
Gs 1200
Όνομα
Πανος
Περιοχή
Ιωαννινα
βλεπω οτι δεν εχετε παρε δωσε με συνεργεια..
μωρε μπραβο!!!!

Η αληθεια ειναι οτι οποιος διαβασε τα δικα σου,οτι και να πει γατακι θα ναι.:D
 

Pan-dvs

well know member
Δημοσιεύσεις
15.495
Περιοχή
Ιωαννινα
Μοτοσυκλέτα
Gs 1200
Όνομα
Πανος
Περιοχή
Ιωαννινα
Ιδια περιπτωση με το klr.Εκανα εντουρο και καποια στιγμη πιανω ακρη και παω διπλα σε μια βρυσουλα να κανω καφε.Ξαφνικα φευγει ολη η μερια που ειχα βαλει την μηχανη,μαζι με την μηχανη.Ευτυχως δεν ητανε πολυ το υψος και με κατι τριχιες που πηρα απο εναν τσοπανη,την ανεβασαμε σχετικα ευκολα.

Βενζινη χυθηκε ελαχιστη και η μοναδικη απωλεια ηταν ενα φλασακι.Χτυπαω μανιβελα να την βαλω μπροστα...τιποτε.Ξανα μανα και παλι στον τοπο.Ξανα και ξανα μεχρι που με πονεσε το ποδι απο τις μανιβελιες...αυτο ανενδοτο.

Ο τσοπανος ειχε εξαφανιστει,αλλη λυση δεν ειχα απο το να ξεκινησω το σπρωξιμο.Κανα δυο χλμ ανηφορα με μυγες,μελισσες,κουνουπια και αλλα ιπταμενα αγνωστου ταυτοτητας να εχουν βαλθει να με αποτελειωσουν.Ρολοι δεν ειχα αλλα πρεπει να κανα κανα δυο ωρες να φτασω σπιτι.Την παρκαρα εκανα κρυα φραπεδια,αναψα τσιγαρο και καθησα διπλα της.

Μολις ειδα το Kill switch σε λαθος θεση,ενοιωσα ενα συγκρυο στην σπονδιλικη στυλη.Το ειχα παντα ανοιχτο αλλα πιθανοτατα με το πεσιμο και την μανουρα το εκλεισα.Το εβαλα στο on εριξα μιση μανιβελια και αρχισε να κελαηδαει.Αφησα καφε και τσιγαρο,πηγα πηρα την πενσα και απλα το ξηλωσα.
 

BULMONT

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
7.307
Ηλικία
60
Περιοχή
ΠΑΤΡΑ
Μοτοσυκλέτα
ΚΤΜ 1190
Όνομα
BAΓΓΕΛΗΣ
Περιοχή
ΠΑΤΡΑ
Το μικρό δίχρονο μοτέρ ούρλιαξε, καθώς άνοιξα τέρμα το γκάζι, βγαίνοντας με ‘’όσα’’, από την φουρκέτα της επαρχιακής οδού Αρεόπολης – Καλαμάτας, πιέζοντάς το όσο το δυνατόν περισσότερο, γιά να προλάβω, να μην με πιάσει η επερχόμενη καταιγίδα, πάνω στα βουνά. Εμεναν περίπου 20 ακόμα χλμ μέχρι το κάμπινγκ, όπου είχαμε κατασκηνώσει, με μιά κοπελιά έξω από την Καλαμάτα τον Ιούλιο του 1985 (ή μήπως 1986;;;;
κι’ επιστρέφαμε από μιά μονοήμερη εξόρμηση στα Σπήλαια του Διρού και οι πρώτες σταγόνες της βροχής άρχισαν να πέφτουν ………

Τα εμπρός ΒΕΤΟR ξαναβούλιαξαν στα φρένα, καθώς έριξα την μοτοσυκλέττα αριστερά και όπως αρχισα να φορτώνω τρίτη-τέταρτη-πέμπτη και ξανά φρένα, άνοιξαν οι ουρανοί…Ο δρόμος κατηφόριζε πρός την γέφυρα του φαραγγιού της Κοσκαράγγας και καθώς την διέσχιζα (την γέφυρα) διέκρινα μέσα από τα μισόκλειστα μάτια μου, μιά σπηλιά στην δεξιά μερια του βουνού. Η προστασία από το γείσο του ΝΟΛΑΝ Ν19 ανύπαρκτη και οι σταγόνες της βροχής έτσουζαν, καθώς με χτυπούσαν με μανία, μιάς και ο εξοπλισμός περιλάμβανε σορτσάκι, κοντομάνικο και σαγιονάρες (από τις καλές γνήσιες SOLVE αυτές με το δάχτυλο…)

Σταμάτησα και τρέξαμε τουρτουρίζοντας από το κρύο, να προφυλαχτούμε από την βροχή, στην σπηλιά στην πλαγιά του βουνού, καμιά εικοσαριά μέτρα, από την άκρη της γέφυρας. Μετά από κάνα μισάωρο, η βροχή σταμάτησε και βγαίνοντας από την σπηλιά καβαλάμε να φύγουμε.

Η ώρα είναι περίπου 8 και σε λίγο θα σκοτείνιαζε και η κοπελιά κρύωνε (κι’ εγώ έτρεμα από το κρύο, βρεμένος μέχρι το κόκαλο-αλλά εγώ είμαι άντρας, δεν γκρινιάζω) και η ΜΟΝΤΕΣΑ μουλάρωσε και δεν επαιρνε μπροστά κι΄εγώ άρχισα να φοβάμαι, τι σκατά θα κάνω μόνος μου βρεμένος, με μια αγχωμένη, γκρινιάρα γκόμενα, με μια μηχανή που δεν παίρνει μπροστά, πάνω στα βουνά και το σκοτάδι να πλησιάζει…….

Ανοιξα την σέλλα, πήρα τα εργαλεία, και έβγαλα την πίπα και το μπουζί να το καθαρίσω από νερά και υγρασίες. Τοποθέτησα κι’ ένα καινούριο μπουζί, αλλά τίποτα…..η μηχανή δεν έλεγε να δουλέψει, παρά τις απελπισμένες μανιβελιές που βαρούσα. Μια προσπάθεια στην κατηφόρα σπρωχτή και με ταχύτητα, δεν…..μιας και τα Πιρέλι PENTACROSS ήταν τσακωμένα με την βρεγμένη άσφαλτο…..Δεν μπορούσα να το πιστέψω, η πιστή μου μοτοσυκλέττα να μου βγάλει πρόβλημα (και τι να ‘ταν άραγες αυτό) σε μια τόσο κρίσιμη και δύσκολη κατάσταση……..

Κοιτώντας γύρω μου με απελπισία, βλέπω να πλησιάζει αγροτικό, κόκκινο, (μάλλον Ντατσούν) μ’ ένα ζευγάρι νεαρά παιδιά μέσα. Τους κάνω σήμα, σταματάνε, τους εξηγώ το πρόβλημα και δέχονται να φορτώσουν την μοτοσυκλέττα κι’ εμάς στην καρότσα, (τότε δεν υπήρχαν κάν διπλοκάμπινα αγροτικά) και να μας μεταφέρουν, μέχρι την είσοδο του κάμπινγκ που είχαμε κατασκηνώσει, λίγο πρίν από την Καλαμάτα..

Ο νεαρός αγρότης, (καλή του ώρα), ανοίγει την πόρτα της καρότσα του αγροτικού κι’ εγώ πηγαίνω την μοτοσυκλέττα σπρωχτή προς τα εκεί, για να φορτωθεί. Καθώς σκύβουμε να πιάσουμε τις μπότες από την εμπρός ανάρτηση για ν’ αρχίσουμε το φόρτωμα τον ακούω να μου λέει:


ΤΗΝ ΠΙΠΑ ΡΕ ΠΑΛ’ΚΑΡ’ ΔΕΝ ΕΧ’Σ ΒΑΛ’ ΤΗΝ ΠΙΠΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Ορκίστηκα να μην ξανανιώσω τόσο μαλάκας ποτέ μου πιά………………………………….


Αντιγραφή από εδώ: https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=148643&highlight=πιπα

(βαριόμουνα να τα γράφω ξανά......)
 

SHOOTER045

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
12.101
Ηλικία
49
Περιοχή
ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ /ΠΕΛΛΑΣ
Μοτοσυκλέτα
GLX 90
Όνομα
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Περιοχή
Ν.ΠΕΛΛΑΣ
Bulmont

ιστοριες με πιπες και...σπρωξιματα
(μην παει ο νους σας στο κακο...)


Ναι καλά
Αν δεν το έλεγες δεν θα πήγαινε.
Αλλά είπα να μην...
 

πυξιδας990

well know member
Δημοσιεύσεις
2.946
Ηλικία
47
Περιοχή
λεωνιδιο τσακωνιας
Μοτοσυκλέτα
aprilia DORSODURO RED
Όνομα
Μανωλης
που ειχαμε μεινει....α πιασαμε ευρωπη....
2007 λοιπον ειμαι καφεδουμπα παραλια,διοτι οπως ειπαμε το λεωνιδιο ειναι ηλιολουστο και χρυση ευκαρια ανα χειρας...χτυπαω κατι τηλεφωνα,τελικα προκρινω 3 κτμ 950....επισης εκανα ματακι και σε κατι μουλτι 1000 απο τοτε,προκρινω και ενα τετοιο.παιρνω λεοφωρειο μια ωραια τεταρτη και ανεβαινω αθηνα,...κατευθειαν επιταξη το καινουριε βερσους(τι πηγε και πηρε ελεγα) του αδερφου τοτε και βουρ τα ραντεβου.....ξεκιναω απο κτμ στο περιστερι,να ενας ωριμος κυριος,μου δειχνει το μηχανακι,ειχε κοψει ουρα ο τυπο καγκουρε,αποριπτω ασυζητη,παιρνω λαγκαδια και βουνα,παω φανη και βλπεω ενα μουλτι....μου λεει τι το θελεις,του λεω ταξιδιακια και ετσι,τον βλεπω μαγκωθηκε....βατερλω και εδω,,,,συνεχεια παω σε ενα αλλο κτμ 950,ψαχνω μια μαντρα με επικαθημενα,υλικα οικοδομων κτλπ,βλεπω το μηχανακι,ο τυπος μπεσαλης μου εξιστορει ενα καταπληκτικο ιστορικο που εχει με αυτο,που η μαρθα βουρτση,οχι θα εκλαιγε αλλα γραφειο κηδειων θα ειχε ανοιξει....λεω ρε που παω να μπλεξω.....το αφηνω το θεμα φλου...παιρνω φορα και παω στο τελευταιο στην παλληνη σε νεα μαγαζι που το ειχε μια ντουλαπα....εκει το βλεπω,πορτοκαλι ,ακραπες,τανκ βαγκ...ψιλοπαιρνω τα απανω μου,φερτο βολτα,το βγαζουμε στο δρομο,ποσο θελεις,κατσε να δουμε τη χρηματοδοτηση,κασερι ρε,τελικα κλεινουμε στα 8350ε μοντελο 2005 18000χλμ....δινω προκαταβολη 350ε και το πρωι οι αλλες δουλειες....την επομενη με συγκοινωνια προς τα εκει,σκαω μυτη με το εβαλε το κλειδι στην πορτα..ελα φιλε το κτμ,αυτος πρεπει να ειχε πιει ενα νιαγαρα...πεφτουν κατι φραπεδες,συννενοουμαστε,παω αγροτικη λεω να φερω το μαρουλι...αγροτικη ενα ωραιο μωρο γκισε,φερε 8000ε λεω,ωπα μου λεει κατι μου ζηταει,παιρνει ενα τηλ τη δικια μου εδω κατω,νταξει κομπλε,πεταω και τη φοτοβολιδα,παω να παρω ενα εργαλειο,οταν σχολασεις παμε για καφε,ψιλοτσιμπαει,μου τη χαλαει ο διευθυντης...παμε παρακατω..παω φερε χαρτουρα,ολα κομπλε,κοιταω τα λαδια οπως ειχα διαβασει...,μου λεει θελεις κατι,ενα αλεν του λεω να βγαλω τους σιγαστηρες και εδω τελειωνει η εισαγωγη........

παιρνω φιλαρακι και παω καστελα για κοζι,,,,οπως το χαζευουμε,ρε *****α κατι σταζει,,,,που ρε...εκει κατω απο το λεβιε..κατι λαδακια,δεν δινω σημασια....κατεβαινω λεωνιδιο και εντοπιζω να χανει απο τρεις τσιμουχες αριστερα.....τις αλλαζω ολες..ωραια ξεκινησαμε.....περναω καλοκαιρι και.....αρχιζουμε το γνωστο θεμα με τις μπαταριες......ολο να με αφηνει οταν κανονιζα εκδρομη....ειχα σιχτιρισει.....,ενα βραδυ κανω μια ωραια περιπολια και μπαμ κανει σαν τρακτερ,ειχαν κλασει τα ζοαν στις ενωσεις τελικα λαιμοι, φτερο εσωτερικο αμορτισερ και προστατετικο αλυσιδας τα ειχει για πρωινο,οποτε μπαινει το μαγικο 2008....ηδη στο νετ εχουν κυκλοφορησει συμβουλες...τις μαζευω κουβαρι...και τις κανω ολες.....ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ!!!!!!!απο τοτε μεχρι το 2010 με πηγε παντου,με ταξιδεψε τρελα,εχω τις καλυτερες αναμνησεις μοτοσυκλετιστικες,ενα μηχανακι στην καρδια μου,αξεχαστη στιγμη το πανω κατω λαμια λεωνιδιο επι διετια παντος καιρου και το no stop nis-λεωνιδιο 1350 χλμ σερι δικαβαλος.το πουλησα απο *****ια να παρω το 990(αυτο αλλο στορυ),συνεχιζει ακαθεκτο στην νεαπολη λακωνιας μεχρι περυσι που ηξερα και εχει ξεπερασει τα 120000χλμ,εγω το εδωσα λιγο πανω απο 70000χλμ νομιζω..ενα μηχανακι που με εχει στυγματισει...να ναι καλα εκει που ειναι.......συνεχιζεται....
 
Top Bottom