N
notakos600
Guest
Λατρεύω φακές παρεμπιπτόντωςΗ βολταρα μας ταχε όλα εκτός από ένα. Δεν είχε happy end. Γύρισα σπίτι και έφαγα φακορυζο τη γκίνια μου γαμω

Λατρεύω φακές παρεμπιπτόντωςΗ βολταρα μας ταχε όλα εκτός από ένα. Δεν είχε happy end. Γύρισα σπίτι και έφαγα φακορυζο τη γκίνια μου γαμω
Σχεδον ολες η βολτες μας Μπαμπη εχουν happy end σημερις εγω προσωπικα λογο του εκτακτου ειχα κανονιση δουλειαΗ βολταρα μας ταχε όλα εκτός από ένα. Δεν είχε happy end. Γύρισα σπίτι και έφαγα φακορυζο τη γκίνια μου γαμω
Λατρεύω φακές παρεμπιπτόντως![]()
Η βολταρα μας ταχε όλα εκτός από ένα. Δεν είχε happy end. Γύρισα σπίτι και έφαγα φακορυζο τη γκίνια μου γαμω
Μαλιστα.. Όταν με το καλό πάμε ταβέρνα για μασα, να παραγγείλεις φακες![]()
Μην το ακους @notakos600 Θα σε παω εγω Νοτη μου σε φινα ταβερνια και θα φαμε του σκασμου. Ο,τι θες εκτος απο φακη![]()
Ρε συ Κώστα μια και εισαι το μονο ονομα που θυμάμαι (η μαλάκυνση δεν ειναι μακρυά χαχαχα) στείλε μου friend request Lambros Adamopoulos μου άρεσε η παρέα σου .
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Φακ γιες!!Μαλιστα.. Όταν με το καλό πάμε ταβέρνα για μασα, να παραγγείλεις φακες![]()
Δεν μπορω. Φοβαμαι μην εισαι χακερ![]()
Αχαχαχαχαχα γκρρρρ ο νοτακος ποιος ειναι;
Αυτός που σου έστειλε αίτημα πριν λίγο καυλογκαζεΑχαχαχαχαχα γκρρρρ ο νοτακος ποιος ειναι;
Αυτός που σου έστειλε αίτημα πριν λίγο καυλογκαζε![]()
Μην αποδέχεσαι κανένανα από δαύτους στο φβ!!Που να θυμάμαι ονόματα ψευδώνυμα είστε πολλοί και ειμαι ένας.
Μην αποδέχεσαι κανένανα από δαύτους στο φβ!!
Παλιοχαρακτηρες όλοι!!!!
Πολλά ξέρω κι οφείλω να προειδοποιώ!!:DΚατι ξες εσυ....k
.. Με τέτοια γούστα, λογικό να καβαλατε τζαπαν...πακετο παν αυταΦακ γιες!!
Πες τα χύμα ρε φίλε.... Με τέτοια γούστα, λογικό να καβαλατε τζαπαν...πακετο παν αυτα![]()
.. Με τέτοια γούστα, λογικό να καβαλατε τζαπαν...πακετο παν αυτα![]()