Μωρέ κατσε να βρεθεί το σωστό 4κυλινδρο και έχει φάει σουταρισμα το κομπρεσέρ, Βερολίνο θα φτάσει.Τι περίεργος κόσμος ...!
Όταν η top touring ή έστω μια από τις πιο επιτυχημένες top touring all round μοτό είναι η δικυλινδρη Βmw GS .... εμείς συζητάμε ακομα για 4κυλινδρο μοτέρ ....!![]()

Ξέχασες το CBR1000RR.......και CB1000R το ξεχασα.
Δεν το ξεχασα, το τσουβαλιασα Νοτη ξανακοιτα.( super sport japan μερια εγραψα)Ξέχασες το CBR1000RR.
Όσο αγωνιαρικο δείχνει, τόσο βολτισιο μπορεί να γίνει...

Βρε συ τα ξέρω ποια είναι αχαχα... Είναι κι άλλα.Μπαμπινο ξαναμπες car μερια και ξανακοιτα.
CBR 1100 XX
FJR 1300
GSXR 1300
KAWASAKI ZZR 1100, 1200 1400
KAWASAKI GTR
Oλα τα Super sport Japan μερια
CBF 1000
GSXF 1200 και 1250 (μπιστολι) για τον Κουλη!!
![]()
Έχουν κοπεί πολλά και θα κοπούν κι άλλα.Βρε συ τα ξέρω ποια είναι αχαχα... Είναι κι άλλα.
Δεν είπα ότι δεν υπαρχουν
Λέω ότι είναι ελάχιστα πια... Βαλε στο ψαχτηρι πάνω από 1000cc και δες μόνος σου
Γιομίσαμε... Με τα suv.. Αχαχα.
Συλλεκτικά θα γίνουν τα 4κυλινδρα όπως παμε
...εγώ τα λέω χρόνια , ειδικά από τότε που τα 2κυλινδρα V2 Ducati απέδειξαν και στους αγώνες superbike ότι είναι ανταγωνιστικά ισαξια έναντι των 4κυλινδρων .... !![]()
Εσύ να πας να απλώσεις καμμιά κιλότα, οδήγησε 3κυλινδρο και έλα πες μου για άπλωμα...Το πως απλώνει ο 4κ στο δρόμο, ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα τα υπόλοιπα!!!
Άιντε με τα γατάκια!!!![]()

Πιο σωστή απάντηση δεν πρόκειται να δωθεί..!Έχουν κοπεί πολλά και θα κοπούν κι άλλα.
Σκούτερ, δικυλινδρα και τρικυλινδρα θα είναι το κύκνειο άσμα των κινητήρων εσωτερικής καύσης στις μοτοσυκλέτες, πριν την έλευση των ηλεκτρικών.
Τα τετρακυλινδρα δεν θα βγάζουν πινακίδα και θα είναι μόνο για πίστα, πριν χαθούν κι από εκεί...
Άιντε ρε που μιλάς κι εσυ με το SUV!!!Εσύ να πας να απλώσεις καμμιά κιλότα, οδήγησε 3κυλινδρο και έλα πες μου για άπλωμα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Suvàra....Άιντε ρε που μιλάς κι εσυ με το SUV!!!
Μπαμπινο ξαναμπες car μερια και ξανακοιτα.
CBR 1100 XX
FJR 1300
GSXR 1300
KAWASAKI ZZR 1100, 1200 1400
KAWASAKI GTR
Oλα τα Super sport Japan μερια
CBF 1000
GSXF 1200 και 1250 (μπιστολι) για τον Κουλη!!
![]()
Δε πιστευω να υπονοεις κατι αναφεροντας τη λεξη...Μπιστολι!!!!Ναι ρε Μπάμπη..
Δώσε κανένα φράγκο να πάρεις μπιστόλι..
Θα γίνεις άνθρωπος..
Θα έχεις και γκάζι...
Θα έχεις...
...και δική σου γωνία στη Μητροπόλεως για το κασελάκι..
![]()
Ούτε που το ξέρω αυτό.. Πενφε είναι;Ο bαμπης είναι για το R1000 XR
Πάρε Στέλιο το γκαρελι αφού το κάνεις κέφι, , και παίρνω το Σουζουκι... Θα του βάλω και καρατιμονα αχαχαΤι λετε για τα 4κυλινδρα GSXR ? ..... κατι τσογλανια με παπακια μου θυμιζει αυτος ......!
kawaguchi Auto Race Circuit