apache
Μαθουσάλας member
Βγήκε το Tracer.....Ωραιο μηχανάκι...μολις πρωτοβγηκε εκανε το μπαμ.η δευτερη γενια δεν τσουλησε,γιατι;
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βγήκε το Tracer.....Ωραιο μηχανάκι...μολις πρωτοβγηκε εκανε το μπαμ.η δευτερη γενια δεν τσουλησε,γιατι;
Ποια είναι αυτή ρε Γαρδέλη; Maico?Λοιπόν είτε το πιστεύεται είτε όχι η επόμενη μοτοσυκλέττα που ονειρεύομαι
και ψάχνω και κάνω άνω κάτω όλα τα εμπορικά σάιτ της γηραιάς ηπείρου (κι' 'οχι μόνο.....)
είναι αυτή:
![]()
Αν κάποιος γνωρίζει κάποια, κάπου να πουλιέται, θα ήμουν υπόχρεος άν με
πληροφορούσε.........
Ποια είναι αυτή ρε Γαρδέλη; Maico?
BMW 1150 GS Adv...
http://bikes.bestcarmag.com/makes/bmw/r1150gs-adventure/2003-bmw-r1150gs-adventure
Mαλλον το καλυτερο και πλεον αξιοπιστο μηχανακι για ολες τις δουλειες, με αρκετη ιπποδυναμη για υπερποντια ταξιδια...
Αν την προσέχεις δεν νομίζω οτι υπάρχει περίπτωση να φοβάσαι για κάτι σοβαρό....Απλά σε πάει όπου θές.......Φίλε μου εκεί έχω και εγώ το βλέμμα μου. ...η γριά η κότα έχει ζουμιά ακόμα !!!!
Προς το παρων μιας και καβαλαω μια απο τις μοτοσυκλετες που ηθελα δεν μου 'ρχετε κατι στο μυαλο.
Βαγγελη απο την μια ποτε δεν σε καλυπτει κατι σε ολα.Απο την αλλη αν σε καλυψει σε ολα χανει τον προσωπικο της χαρακτηρα.Λογικό είναι!! με το tiger ... ολοκληρώθηκες!!!! (και άσε τους άλλους να ψάχνονται!!)
![]()
Εγώ θέλω μια μοτοσυκλέτα το πολυ 120 κιλά, με άπειρες εκτός δρόμου δυνατοτητες, να ταξιδεύει άνετα και ακούραστα με 120-130 χαω, να έχει μαλακή σελαρα για 2 αναβάτες και να κοστίζει καινούργια το πολυ 5000 ευρω. Θέλω πολλά;
Θοδωρε ερχεσαι σιγα σιγα στον ισιο δρομο !! Μηχαναρα σε ξεσηκωνει και σου αναστατωνει ολες τις αισθησεις. Αυτην εχω δηλωσει και εγω στο παρον θεμα !!
Γινόμαστε όλο και περισσότεροιBikeΓρηγόρη, τώρα που είμαστε νέοι!!!!
Γινόμαστε όλο και περισσότεροιBike
Γινόμαστε όλο και περισσότεροιBike