kyo
new member
Επειδή το έχω ψάξει και εγώ Πανό πιστεύω ότι προβλήματα δημιουργήθηκαν από μη σχετικούς τεχνικούς.Οι πολλαπλασιαστές μπορεί να καουν αν το πλένεις με πιεστικό και δεν το αφήσεις να στραγγίσει λίγο στο πλαϊνό Σταντ.Ξερω παιδιά που δεν τους έχει κάψει ποτέ πολλαπλασιαστή.Ο ανόρθωτης όντως μπορεί να βγάλει θέμα αλλά αν το σκεφτείς αναλώσιμο είναι,κι άλλα μοτό βγάζουν θέμα εκεί και ακόμα χειρότερα καίνε και πηνια.Σχετικα με το καντράν και μένα μου έκανε κάτι κόλπα με το πολύ κρύο και ήθελε αλλαγή ένα πυκνωτακι ευτελούς αξίας.Τωρα για ταχυσυνδεσμους καυσίμου στην ουσία είναι ο ένας ταχυσυνδεσμος υψηλής που πρέπει να αλλαχτεί,στα δεύτερης γενιάς είναι από το εργοστάσιο αλλαγμένος,τα επιστρεφόμενα δεν έχουν θέμα ακόμα και με πλαστικό.Εγω δεν ξέρω κάτι άλλο που δημιουργήθηκε πρόβλημα εφόσον βέβαια συντηρείται σωστά και από άνθρωπο που γνωριζει.Δεν λέω ότι είναι το τέλειο μηχανάκι αλλά για τα χρήματα που κοστίζει αξίζει.Να μην παρεξηγηθω κιόλας εγώ το δικό μου το έχω δώσει όχι για λόγους αξιοπιστίας πάντως.Αν είναι πάντως ιδανικές οι συνθήκες ένα raid το επερνα άνετα.