N
notakos600
Guest
Αφού δεν θα έρθεις φτιάξε τους και στείλε τους να φάμε εμείς που θα πάμε.Κιοφτεδες ποιος θα φερει ;;;;
Αφού δεν θα έρθεις φτιάξε τους και στείλε τους να φάμε εμείς που θα πάμε.Κιοφτεδες ποιος θα φερει ;;;;
Φαντάζομαι πολλοί!!!Κιοφτεδες ποιος θα φερει ;;;;
Ναι αλλά θα ήταν καλά να έρθει κι ο Μπάμπης.Εσυ φιλε μου έχεις πει ήδη υπέροχη ιδέα! Αλλα θα ερθει και ο Μπάμπης, είμαι σίγουρος!
@Babis flou πες ότι θα ερθεις αδερφέ γιατι έχεις καψει καρδιές!Ναι αλλά θα ήταν καλά να έρθει κι ο Μπάμπης.
Επειδή έχω παράλληλη σχέση με τον Κώστας Τ και έχω βγει από μια σχέση με τον Panag, ας είμαστε λίγο διακριτικοί παρακαλώ.@Babis flou πες ότι θα ερθεις αδερφέ γιατι έχεις καψει καρδιές!![]()
Noτη ετοιμάσου για αξέχαστη εμπειρία... Θα πιλοταρεις το rt..Επειδή έχω παράλληλη σχέση με τον Κώστας Τ και έχω βγει από μια σχέση με τον Panag, ας είμαστε λίγο διακριτικοί παρακαλώ.
Το CBR έχει καρατιμονα πια ρε, είναι nude.Noτη ετοιμάσου για αξέχαστη εμπειρία... Θα πιλοταρεις το rt..
Κοίτα μόνο μη μουρθεις με το CBR... Δεν σκυβω φίλε εκεί κάτω με τιποτις
Μήπως θες να οδηγήσεις και το gs νοτη να το πάρω εγώ το cbr ?????Το CBR έχει καρατιμονα πια ρε, είναι nude.
Πρέπει να είσαι open minder για να συλλάβεις τη φιλοσοφία της μετατροπής και φυσικά την ατελείωτη δόση ιπποδύναμης έως τις 14.000 που τελειώνει το πανηγύρι.
Αν δεν κάνω λάθος τον κάναμε αυτόν τον δρόμο στην επιστροφή από την Λίμνη Δοξα αλλα δεν είμαι σίγουρος. Πρέπει να ήταν καμια 10αρια χιλιομετρα ;;Έχω μπανισει καιρό τώρα, έναν χωματόδρομο που σε κατεβάζει από Ζαρούχλα ακριβώς στη λίμνη!!!![]()
Ο καθένας τον πόνο του!!!!![]()
αυτος ηντανεΑν δεν κάνω λάθος τον κάναμε αυτόν τον δρόμο στην επιστροφή από την Λίμνη Δοξα αλλα δεν είμαι σίγουρος. Πρέπει να ήταν καμια 10αρια χιλιομετρα ;;
Ευχαριστούμε για την επιβεβαίωση Στελιο!!!!αυτος ηντανε
Στην επιστροφή λίγο δύσκολο Γιάννη γιατί είναι στην αντίθετη κατεύθυνση!!Αν δεν κάνω λάθος τον κάναμε αυτόν τον δρόμο στην επιστροφή από την Λίμνη Δοξα αλλα δεν είμαι σίγουρος. Πρέπει να ήταν καμια 10αρια χιλιομετρα ;;
Α τι να σου φιλαρακι δεν γνωρίζω! Ασε να πάμε από τον δρόμο αυτή την φορά, θα είμαστε και φαγωμενοι.....Στην επιστροφή λίγο δύσκολο Γιάννη γιατί είναι στην αντίθετη κατεύθυνση!!
Μήπως λες τον επάνω δρόμο από το φράγμα που είναι χωματόδρομος και σε πάει Φενεό, κάνα 8αρι χιλιόμετρα! Από κει είχα πάει και είχα γυρίσει, βατό χώμα!
Έχει έναν άλλο που ξεκινάει πάνω στη λίμνη και βγάζει Ζαρούχλα αλλά δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι και αν περνάει το tiger ή πρέπει να έχω το κατσίκι!!!![]()
Οποιος και να φερει Δεσποτα; αλλος θα τους φαει εσυ θα λειπειςΚιοφτεδες ποιος θα φερει ;;;;
Εννοείται από τα σίγουρα γείτονα !! Βρε δεν είναι πρόταση για αλλαγή σχεδίων ή δρομολογίου!!Α τι να σου φιλαρακι δεν γνωρίζω! Ασε να πάμε από τον δρόμο αυτή την φορά, θα είμαστε και φαγωμενοι.....![]()
![]()
Ψυχή έχουν και τα μεγάλα μηχανάκια...
![]()
Τα είπες όλα Νοτη μουυυυΕπειδή έχω παράλληλη σχέση με τον Κώστας Τ και έχω βγει από μια σχέση με τον Panag, ας είμαστε λίγο διακριτικοί παρακαλώ.
Αν παρει τρανσαλπ ο Μπαμπης Κ ο Νοτης το Rt του ΜπαμπηΑν έρθει ο Μπάμπης θα έρθω κι εγώ.