Λάθος! λάθος!! Παιδιά.. απλά πανηγυρίζω που ο Φίλος μας Ευάγγελος 'κατάφερε' απροβλημάτιστα.. να φτάσει μέχρι εκεί.Προχθές της κ@λ@τριβόταν
Σήμερα την καβάλησε
Μεθαύριο πάει να την κλείσει
@karad-geo κυρίες και κύριοι
Ένας νέος ευτυχισμένος κάτοχος GS
View attachment 14576
Είπα κι εγώ....!!!Λάθος! λάθος!! Παιδιά.. απλά πανηγυρίζω που ο Φίλος μας Ευάγγελος 'κατάφερε' απροβλημάτιστα.. να φτάσει μέχρι εκεί.
-Ήταν δύσκολες οι συνθήκες!!!
..απλά ''Συν-τροχική'' αλληλεγγύη.

Λάθος! λάθος!! Παιδιά.. απλά πανηγυρίζω που ο Φίλος μας Ευάγγελος 'κατάφερε' απροβλημάτιστα.. να φτάσει μέχρι εκεί.
-Ήταν δύσκολες οι συνθήκες!!!
..απλά ''Συν-τροχική'' αλληλεγγύη.

Δύσκολα τα πράγματα Κυριάκο...έτοιμος να αυτομολήσει είναι...Αμάν!!! Ωχ αμάν!!! Αμάν αμαν!!!
Τι διαβάζω Γιωργάκη????
Τι ξεστομίζει ο Στολης?? ?
Eτοιμαζεσε κι εσυ μωρη μουχριτσα και θες συμπαρασταση??Γιωργοοοο μη τους ακους ,ου γαρ οιδασι τι ποιουσι
εσυ τραβα μπροστα...
Eτοιμαζεσε κι εσυ μωρη μουχριτσα και θες συμπαρασταση??
Μετά το ημίγλυκο :D ποίημα/post του Νοτη όλα τα αλλά φαίνονται πιο πεζά και από κείμενο του Παπαδιαμάντη.
Η εξαιρετική παρέα κάνει την καλή την βόλτα!

όλα τα αλλά φαίνονται πιο πεζά και από κείμενο του Παπαδιαμάντη
Eτοιμαζεσε κι εσυ μωρη μουχριτσα και θες συμπαρασταση??
Σε κάθε στροφή μια λευκή σελίδα για να αποτυπωθούν οι σκέψεις, ένας καμβάς που ζωγραφίζονται οι στιγμές...
Συναισθήματα που ψάχνουν λέξεις για να αναδυθούν από τα βάθη της ψυχής... κι εμείς οι ξενιστές των συγκινήσεων, οι αχθοφόροι των στίχων, οι ποιητές του δρόμου...
Κι ύστερα η θάλασσα, ένα χειμωνιάτικο σούρουπο, λίγο πριν σβήσει ο ήλιος στα νερά των Αλκυονίδων...
Γιώργο, Αποστόλη, Ανδρέα, Ευάγγελε, Πάνο, Γιώργο ήταν μια υπέροχη μέρα.
Πάντα τέτοια
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

BikeΑθώος! - Σκευωρία! - Πλεκτάνη!Αμάν!!! Ωχ αμάν!!! Αμάν αμαν!!!
Τι διαβάζω Γιωργάκη????
Τι ξεστομίζει ο Στολης?? ?
Bike

Αλήθεια είναι, έτσι έγινε! «Δες εμένα πως την πάτησα με το GS” μου είπε. « Μην πάθεις κι εσύ τα ίδια» και πάνω εκεί βγήκε κι η φωτό.
Χάρη στο χρωστάω, Γιώργο, που μ’έσωσες απ’τους σχιστομάτηδες!
Sent from my iPhone using Tapatalk