N
notakos600
Guest
Κάτι έχει στο μυαλό του ο Άγγελος με 3 1000αρια μαζεμέναΣεντόνια για το αν περνάει η παλιά Θηβών; Πάτε καλά ρε; Πάρτε και πυξίδες μαζί μήπως χαθήτε.... Ούτε στο Παμίρ που λέει και ο φίλος μου ο Βαρελάς...![]()

Κάτι έχει στο μυαλό του ο Άγγελος με 3 1000αρια μαζεμέναΣεντόνια για το αν περνάει η παλιά Θηβών; Πάτε καλά ρε; Πάρτε και πυξίδες μαζί μήπως χαθήτε.... Ούτε στο Παμίρ που λέει και ο φίλος μου ο Βαρελάς...![]()
Άγγελε δεν υπάρχει κανένα θέμα χαλασματος !!Άνευ απροόπτου και καιρού επιτρέποντος ...... απλά μην τη χαλάμε στον Απόστολο που λέγαμε για Παρασκευή ......
(βέβαια ΚΑΙ ΠΑρασκευή είναι η άλλη άποψη !!! )
4x1000Άγγελε δεν υπάρχει κανένα θέμα χαλασματος !!
Απλά την Παρασκευή την έχω σίγουρη για γύρα που ξέρω το πρόγραμμα !!
Αν βγει βόλτα κάποια άλλη μέρα εννοείται ότι καιρού και υποχρεώσεων επιτρέποντος είμαι μέσα με το "1000" :D:D:D:D:D
Και που το πρόβλημα... Στην Ελλάδα ότι δηλώνεις είσαι... Πάρε δύο αυτοκολλητα από το 1000 και βαλτα επάνω!!!Ρε γμτ να μην έχω κι εγώ ένα 1000.....
![]()
Και που το πρόβλημα... Στην Ελλάδα ότι δηλώνεις είσαι... Πάρε δύο αυτοκολλητα από το 1000 και βαλτα επάνω!!!
![]()
4x1000![]()
Ρε γμτ να μην έχω κι εγώ ένα 1000.....
![]()
Και που το πρόβλημα... Στην Ελλάδα ότι δηλώνεις είσαι... Πάρε δύο αυτοκολλητα από το 1000 και βαλτα επάνω!!!
![]()
ΆγγελοςΕσύ γιατί βγάζεις την ουρά σου απ έξω μεσιε;
Θα μπορούσες αλλά δεν θες. Και καλά κάνεις
![]()
Ρε γμτ να μην έχω κι εγώ ένα 1000.....
![]()
Άσχετα από τις φήμες, μόνο δύο έχω...
Τι μκλς.....@Kostas-Motolover μπορείς να κλάψεις στον ώμο μου αν θες. Θα βρεις παρηγοριά εκεί![]()
μην μασατε ειμαστε μοτοπαρεα νιντζα!!!!!! BikeΘετε Δευτερα λοιπον Απ ο,τι ειδα θα εχει καλο καιρο. Απλα ισως παιξει lockdown στην Αττικη.
Αγγελε you call....