Beast
Μαθουσάλας member
- Μοτοσυκλέτα
- SUZUKI GSF 1250 !!!
- Όνομα
- Κυριακος
- Περιοχή
- Nεα. Σμυρνη
Διακρινω μια ζήλια;;;Εμείς περάσαμε Λεπτοκαρυά καλύτερα από εσάς,Παλιοαθηναίοι...

Τελευταία επεξεργασία:
Διακρινω μια ζήλια;;;Εμείς περάσαμε Λεπτοκαρυά καλύτερα από εσάς,Παλιοαθηναίοι...
Κάτι αχνοφαινοταν στον καθρέφτη μου πρέπει να ήταν ένα 847 ρε συ κουλη αλλά ήταν πολύ πίσω μουΤι έκανες με το 656 Πάνο μου;;
Ε καλά, τοσο μπορεί τόσο πάει το παλικάρι με το 847!!Κάτι αχνοφαινοταν στον καθρέφτη μου πρέπει να ήταν ένα 847 ρε συ κουλη αλλά ήταν πολύ πίσω μου
Σωστο και αυτό..... Αλλά ρε κουλη 115 άλογα λες να είναι και γαϊδούρια μερικά;;;Ε καλά, τοσο μπορεί τόσο πάει το παλικάρι με το 847!!
Μοιράζμενα με μουλάρια είναι!!Σωστο και αυτό..... Αλλά ρε κουλη 115 άλογα λες να είναι και γαϊδούρια μερικά;;;![]()
Βandit το έπος, θα το ζήσουμε και αυτό....![]()
+656 αυτό τίποτα άλλο..... Θα σου κάνω και δώρο κιάλια να με βλέπεις όταν θα σε περνάωΠοιος μιλάει για μουλάρια.....![]()
1.Στα 200 σε μάζεψα σαν σκατό και θα σε πέρναγα από πάνω αλλά έκοψα λόγω κίνησης+656 αυτό τίποτα άλλο..... Θα σου κάνω και δώρο κιάλια να με βλέπεις όταν θα σε περνάω![]()
I love γιου συνεχως!!!Άμα βγάλω τους κόφτες θα κλάψει πολύς κόσμος από τους πονηρούς εδωμεσα Αποστόλη.
1.Στα 200 σε μάζεψα σαν σκατό και θα σε πέρναγα από πάνω αλλά έκοψα λόγω κίνησης
2. Άμα νομίζεις ότι έχεις πιο γρήγορο μηχανάκι εδώ είμαι όποτε θες.
3. Και επειδή έχει παραγινει με το μηχανάκι μου σε όποιον αρέσει, μαγκιες στα χωριά σας όχι σε μένα....
και γω στην επιστροφη πος βρεθηκα κορινθοΕεε καλά και χτες δεν ήταν καμία καταδρομικη Στελαρα μου μια χαρά ρυθμός τουριστικοτατος ηταν....Ξέρω κάτι τρελούς που....Εχμμμ....Ναι...Αφήστε το καλύτερα...![]()
Μία κατηγορία μόνος σου είσαι!!και γω στην επιστροφη πος βρεθηκα κορινθο![]()