apache
Μαθουσάλας member
Που να καταλάβεις εσύ μωρή λάμια....Αντε μωρή συνδικάλα του ΟΣΕ να αλλάξεις κλειδί στη ράγα :p:p:p:p:p:p

Που να καταλάβεις εσύ μωρή λάμια....Αντε μωρή συνδικάλα του ΟΣΕ να αλλάξεις κλειδί στη ράγα :p:p:p:p:p:p

Φιλος με Xmax 300 2018 προχτες που πηγαμε π.φωκαια το έστρωνε και του εβγαλε 2,1 λιτρα στα 100
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κάτι δεν μέτρησε καλά...Φιλος με Xmax 300 2018 προχτες που πηγαμε π.φωκαια το έστρωνε και του εβγαλε 2,1 λιτρα στα 100
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιατί το δικό μου τι είναι; Μου γίνατε όλοι επιστήμονες...Υγρόψυκτο, λογικό είναι, έχει και καλύτερη διαχείριση καυσίμου :);)

Εχουμε ξεσκιστεί στις βόλτες :D
![]()
220 χλμ σήμερα, 2.38λ/100 και 6.5 ευρά βετζίνα :p ...άμα είναι καλός ο καιρός μεσοβδόμαδα θα πάγω και μια νότια Εύβοια που έχω καιρό να πάγω και την έχω αποθυμήσει :D
Στα αρνητικά...το έχει ερωτευτεί το αίσθημα και θέλει να της πάρω το ίδιο σε 125
έβαλε το παπί της για πούλημα...
Γιατί το δικό μου τι είναι; Μου γίνατε όλοι επιστήμονες...![]()

2015.....E3, μην συγκρίνεις το δικό σου που ψύχεται με βεντάλια....Συγκρίνεις ένα σκούτερ υπερδεκαετίας με ένα Ε4 σύγχρονο;
Ρε τι πίνεις; Ας τον μπανάρει κάποιος επιτέλους
![]()
...Μλκς κάτι γίνεται και σας μαζεύουν εδώ.....

Σήμερα κλαίω από τα γέλια Βαγγέλη, σκέφτομαι τον Νικόλα με το υπερηχητικό σκούτερ και μετά από αυτά που του λέμε έχει γίνει μπαρούτι...Μιλάμε για γέλιο....Είδες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;![]()

Αγορίνααααα μου, πάμε ρε όπου θές με τα σκουτέρια, πάμε Μογγολία, όπου θές.....
...μου έφεραν κουβέρτα να σκεπαστώ....
Τετέλεσται...ΑχαχαχαχχαχαχχαααααααααΖουρλομανδύα έπρεπε να σου φέρουν..................
fgh

fgh
fgh

fgh
fgh

Μλκς κλαίω....Δεν μπορώ άλλο, με βλέπουν οι γιοί μου που γελάω στον υπολογιστή και μου έφεραν κουβέρτα να σκεπαστώ....Αχαχαχαχαχααα...![]()
"Οκι γονέας, φονέας.....Μεσα και πιο μεσα ....να δει εκει πιο εναι το μακρύ και πιο το κοντό .....άκου γονέας των γιγάντων
Sent from my iPhone using Tapatalk

Αυτον του τον πηραν οταν αγορασε το τραινο, μην κοιτας που ξεφυγεΖουρλομανδύα έπρεπε να σου φέρουν..................

Ζηλευεις καμαρι μ ??