Σάββας
Μαθουσάλας member
Μην ανησυχείς αδερφέ μου, τον αφήνω να αισθάνεται και λίγο νιάτο, τι να τον κάνουμε ?Φιλε μη του δινεις σημασια το παιζει τζοβενο σαν κατι αλλα μικρα εδω ΜΕΣΑ![]()

Μην ανησυχείς αδερφέ μου, τον αφήνω να αισθάνεται και λίγο νιάτο, τι να τον κάνουμε ?Φιλε μη του δινεις σημασια το παιζει τζοβενο σαν κατι αλλα μικρα εδω ΜΕΣΑ![]()

Δεν παμε καμμια βολτα, Μυτικα μερια λεω εγω?Φιλε μη του δινεις σημασια το παιζει τζοβενο σαν κατι αλλα μικρα εδω ΜΕΣΑ![]()

Κοιτα εργαλειο που παιρνεις με αυτα τα λεφταTMAX το καλο....εξαντληθηκε λεει Ελλαδα. 560 κομματια για ολο το κοσμο. 17300κ λεει το ρεπορταζ.![]()
View attachment 29898

ΦΡΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ είπε <<ΒΟΛΤΑ>> μπανιάρισμα άμεσα !Δεν παμε καμμια βολτα, Μυτικα μερια λεω εγω?
Να δουμε και λιγο θαλασσα? Και τον τρελλο τον γειτονα λιγο?![]()
![]()

θα βγω με της κυριες τρεις ειναι θα με φανεΔεν παμε καμμια βολτα, Μυτικα μερια λεω εγω?
Να δουμε και λιγο θαλασσα? Και τον τρελλο τον γειτονα λιγο?![]()
![]()
Αυτο θελω και εγω..... η το SX 1000!Κοιτα εργαλειο που παιρνεις με αυτα τα λεφτα
View attachment 29939
Και εκει που χεστηκε το kawasaki φυτρωσε το Τ ΜΑΧ![]()
Ε ναι Μιχάλη μην τρελαθούμε τελείως δηλαδή, είπαμε αγαπάμε σκουτ αλλά όχι και έτσι!Κοιτα εργαλειο που παιρνεις με αυτα τα λεφτα
View attachment 29939
Και εκει που χεστηκε το kawasaki φυτρωσε το Τ ΜΑΧ![]()

Ζουλευετε τα νιάτα μου και την ομορφιά μου, παλιοχαρακτηρες όλοι σας!!!Φιλε μη του δινεις σημασια το παιζει τζοβενο σαν κατι αλλα μικρα εδω ΜΕΣΑ![]()
Ζουλευετε τα νιάτα μου και την ομορφιά μου, παλιοχαρακτηρες όλοι σας!!!
Η γιαγιά του ποπαϋ;
Συμφωνώ απόλυτα ! Έτσι πάει , κοιτάνε και την άνεση και τα καιρικά φαινόμενα και πολλοί το θέλουν όπως λες για τις μετακινήσεις τους , δεν έχουμε όλοι την ίδια τρέλα ! Σε εμάς εδώ έχει πολύ σκούτερ , ειδικά εκείνο το Beverly έχει βρομίσει ο τόπος . Παρέες και παιδιά στην ηλικία μου όλοι με σκούτερΚαλώς;
Κακώς;
Το μέλλον δείχνει σκούτερ είτε μας αρέσει είτε όχι.
Πάει ένα νέο παιδί να πάρει μηχανάκι και έχει μαζέψει 4κ λίγο πάνω-λίγο κάτω.
Θα πάρει ένα cruisym 250 ή 300, θα πάρει ένα Citycom 300, θα πάρει kymco X-town 300, ένα Agility 300, ένα Beverly 300, ένα Geopolis 300 και άλλα...
και θα έχει όχημα καθημερινής μετακίνησης, αλλά με προστασία απο τα καιρικά φαινόμενα για να πάει ατσαλάκωτος στην δουλειά του, 30 σκάρτα αλογάκια για να βγει και Εθνική οδό να πάει σαν άνθρωπος με 120 χλμ/ώρα άνετος. Με χώρο κάτω απο την σέλα να βάλει το κρανάκι του, χωρίς να χώσει άλλα 400 ευρώ για σιδεριές και βαλίτσες, Και θα τον πάει άνετα εντός Ελλάδας, φτηνά, οικονομικά, με απλή συντήρηση, με πολλά γκατζετομπλιμπλίκια, όπου θέλει. Με 4κ όλα αυτά
Τι επιλογές έχει στα 4κ για καινούρια μοτοσυκλέτα; Τι μπορεί να κάνει με αυτή την μοτοσυκλέτα και κυρίως τι επιπρόσθετο χρειάζεται να αγοραστεί για να απολαύσει όλα αυτά που στα σκούτερ έρχονται με την αγορά τους; Όχι, βρειτε μου μια ολοκληρωμένη πρόταση μοτοσυκλέτας με 30 άλογα στα 4κ και να μην είναι απο άγνωστη μάρκα στα βάθη της Ματζουρίας. Να το δούμε το πράγμα.
Για να φτάσει η οποιαδήποτε μοτο σε χώρους αποθηκευσης (απλά για κράνος θα σου πω) θέλει ξεχωριστή βάση και βαλίτσα 50άρα. Πάει το 300άρι για κάτι επώνυμο.
κι απο την στιγμή που τα σκούτερ απευθυνονται σε αυτή ακριβώς την γενιά δικυκλιστών, όσο πάει θα κερδίζουν όλο και παραπάνω μερίδιο.
Σταδιαλα ρε και μόλις έφαγα... σιχαμενε!!!
Θα επρεπε να απαγορεύεται δια νόμου στους νέους να οδηγούν σκούτερ και ψευδο on-off. Θολωνει το μυαλό τους και τα μπερδεύουν με τον καναπέ του σπιτιού .....όπως εμείς οι ώριμοι ...!….......................εμάς εδώ έχει πολύ σκούτερ , ειδικά εκείνο το Beverly έχει βρομίσει ο τόπος . Παρέες και παιδιά στην ηλικία μου όλοι με σκούτερ

Ερώτηση για σκουτεράδες με γενικές σκουτερογνώσεις.
Ποιο σκουτερ 250 κυβικά (αυστηρά λόγω μικρών τελών και φτηνής ασφάλειας) είναι κατάλληλο και για ταχύτητες ταξιδιού 110-120 επι μακρόν, χωρίς να φοβάσαι μην τα φτύσει.
Ρωτάω για φίλο. Εμπειρία με παπί κυρίως. Θέλει να κάνει το επόμενο βήμα αλλά όχι να γίνει μηχανόβιος.
Δεν ενδιαφέρεται για μεγάλη μοτο, δεν θέλει να χάσει την ευκολία εντός πόλης, αλλά να μπορεί να ακολουθεί σε κάποιες μικρές κοντινές εκδρομές (των 200 συνολικά χλμ max την μέρα)
Ούτε για παραπάνω κυβικά ψάχνεται. Θέλει όσο το δυνατόν μικρότερο κόστος χρήσης και υποχρεώσεων. Δίνει μέχρι 2500 βαριά για μεταχειρισμένο. Όσο πιο κάτω, τόσο πιο καλά. Όχι πολύ παλιό όμως. Να είναι απο μοντέλο 2007-2008 και μετά.
Εγώ πρότεινα το TL, αλλά είπαμε, δεν θέλει μεγάλο.
Μετά πρότεινα τα X-town ή Downtown αλλά ανεβαίνει κατηγορία σε κυβικά για λίγα μόλις κυβικά, οπότε πάλι είπε όχι.
Δεν ξέρω τι παίζει στα πιο μικρά κυβικά που ψάχνει.
Τα φώτα σας.
Αυτο το Xevo καλή φάση μοιάζει. Και είναι και εδώ!
Car.gr - Piaggio XEvo 250 '17 ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Το μηχανάκι είναι ολοκαίνουριο απερπατητο. Καινούρια λαστιχα michelin.. φημε στα φανάρια,λάμπες l...www.car.gr

Ανθεκτικό;Sym gts 250?
Δεν θέλει.Να ψάξετε στα 300 κυβικά με 27 άλογα και πάνω.
Νάχει τελική στα 150 για να μπορεί να πηγαίνει συνεχώς με 130.
16άρη τροχό και ABS.
Τόσα χρόνια είχα Απόστολε το SH 300 και 22 ευρώ πλήρωνα τέλη κυκλοφορίας. Στο 750 πληρώνω 55, τα 65 από πού προκύπτουν ρε φίλε?Δεν θέλει.
Τα πρότεινα αυτά. Το γράφω και παραπάνω. Για εμένα με ένα Kymco Downtown θα ήταν ο πρώτος του χωριού!
Θέλει να αποφύγει τα 65 ευρώ τέλη κυκλοφορίας αντί για 22 ευρώ, αλλά και τα αυξημένα ασφάλιστρα που ενώ για κατω απο 250 κυβικά είναι ίδια με παπί, απο εκει και πάνω δεν έχει σημασία αν έχει 300 κυβικά ή 800 κυβικά. Είναι αυξημένα. Τουλάχιστον έτσι του είπε ο ασφαλιστής. Δεν ξέρω αν ισχύει. Διευκρινήστε αν γνωρίζετε και για τα ασφαλιστρα τι παίζει.
Για την ώρα έχει φάει κόλλημα και για πάνω απο 250 κυβικά δεν συζητάει.
Αν και νομίζω πως αν τον πεισω, πάλι δύσκολα θα πάει σε 300άρι, επειδή αξίζει να πάει και σε παραπάνω να είναι ακόμη πιο άνετος.
Αποστολη τα 250 ολα περιπου εχουν 20 με 22 αλογα οριακα παιζουν στα 110-120 χλμ ειχα 250 aprilia.Ερώτηση για σκουτεράδες με γενικές σκουτερογνώσεις.
Ποιο σκουτερ 250 κυβικά (αυστηρά λόγω μικρών τελών και φτηνής ασφάλειας) είναι κατάλληλο και για ταχύτητες ταξιδιού 110-120 επι μακρόν, χωρίς να φοβάσαι μην τα φτύσει.
Ρωτάω για φίλο. Εμπειρία με παπί κυρίως. Θέλει να κάνει το επόμενο βήμα αλλά όχι να γίνει μηχανόβιος.
Δεν ενδιαφέρεται για μεγάλη μοτο, δεν θέλει να χάσει την ευκολία εντός πόλης, αλλά να μπορεί να ακολουθεί σε κάποιες μικρές κοντινές εκδρομές (των 200 συνολικά χλμ max την μέρα)
Ούτε για παραπάνω κυβικά ψάχνεται. Θέλει όσο το δυνατόν μικρότερο κόστος χρήσης και υποχρεώσεων. Δίνει μέχρι 2500 βαριά για μεταχειρισμένο. Όσο πιο κάτω, τόσο πιο καλά. Όχι πολύ παλιό όμως. Να είναι απο μοντέλο 2007-2008 και μετά.
Εγώ πρότεινα το TL, αλλά είπαμε, δεν θέλει μεγάλο.
Μετά πρότεινα τα X-town ή Downtown αλλά ανεβαίνει κατηγορία σε κυβικά για λίγα μόλις κυβικά, οπότε πάλι είπε όχι.
Δεν ξέρω τι παίζει στα πιο μικρά κυβικά που ψάχνει.
Τα φώτα σας.