User V
Μαθουσάλας member
..και σε εμάς τίποτα...Αν διαβάσεις καλά το βλέμμα μου, θα διακρίνεις την έκφραση «το καλύτερο σταφ για τα φιλαράκια! Δες τα πως την άκουσαν!»
fghΠαρτάκηδεεεεεεεεες...

..και σε εμάς τίποτα...Αν διαβάσεις καλά το βλέμμα μου, θα διακρίνεις την έκφραση «το καλύτερο σταφ για τα φιλαράκια! Δες τα πως την άκουσαν!»
fgh

Καλά λέει ο Καρανταγής...όταν εχεις βαρκαδέρο, σε βρίσκουν τα καλύτερα, δεν τα ψάχνεις εσύ!Αν διαβάσεις καλά το βλέμμα μου, θα διακρίνεις την έκφραση «το καλύτερο σταφ για τα φιλαράκια! Δες τα πως την άκουσαν!»
Μαθαμε για τα πουπουλενια στρωματα,τα αφρατα μαξιλαρια,τα γκουρμε γευματα,τα τζακουζια και τον κλιματισμο.
Ρε δεν με παρατατε?Τετοια "τσαντιραδα" την κανει και ο Esel.![]()
Tωρα που πήραμε το κολάϊ να κάνουμε και καμμιά χειμερινή τσαντιράδα......
![]()
![]()
E μία σαμπανίτσα να μην την πιούμε;Σερβιρει αστακομακαροναδα η τσαμπα θα ερθω?

![]()
Τσαντιράδα στην Ορεινή Ναυπακτία coming soon.Όλα τα ξέρεις εσύ.... Μπες μπροστά κι ακολουθούμε!
Έλα και ένα βιντεάκι από τις διαδικασίες ......
Λυσσαξες παλι........Έλα και ένα βιντεάκι από τις διαδικασίες ......

Λυσσαξες παλι........![]()
Και στην Αρκαδια..............................................k
k
k
Αυτά είναι στο prive βίντεο !!!!!!![]()
"Ελα μωρή Σαλούνα που δεν σου αρέσει....Σταδιάλα τρελλή...Και στην Αρκαδια..............................................
γιομισαμε!!!!!!!

Βάλε και τη Φρανσουάζ ρε Μανο."Ελα μωρή Σαλούνα που δεν σου αρέσει....Σταδιάλα τρελλή...
![]()
Πες τα μανα μου πες τα .....Μαθαμε για τα πουπουλενια στρωματα,τα αφρατα μαξιλαρια,τα γκουρμε γευματα,τα τζακουζια και τον κλιματισμο.
Μαθαμε για τα πουπουλενια στρωματα,τα αφρατα μαξιλαρια,τα γκουρμε γευματα,τα τζακουζια και τον κλιματισμο.
k
k
k
k