Οι Φίλοι Μοτοσυκλέτας Αργολίδας διοργανώνουν ένα διαφορετικό μοτο-οδοιπορικό

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.962
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Οι Φίλοι Μοτοσυκλέτας Αργολίδας διοργανώνουν ένα διαφορετικό μοτο-οδοιπορικό​

Την Κυριακή 19 Μαΐου​




Η ΦΙΛΜΑ σας προσκαλεί στο 1ο 50/50 μοτο-οδοιπορικό την Κυριακή 19 Μαΐου

Ένα οδοιπορικό αφιερωμένο στους εγκαταλελειμμένους σιδηροδρομικούς σταθμούς της Πελοποννήσου. Οδηγείστε την μοτοσυκλέτα σας μέσα σε μαγευτικές διαδρομές με σκοπό να δείτε από κοντά και να φωτογραφίσετε αυτά τα υπέροχα αλλά εγκαταλελειμμένα κτήρια.

Σημείο εκκίνησης και τερματισμού η αρχαιότερη συνεχώς κατοικούμενη πόλη της Ευρώπης, το Άργος, την Κυριακή 19 Μαΐου. Η ΦΙΛΜΑ θα έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες αυτού του πρωτότυπου μοτο-οδοιπορικού που το 2WO.gr στηρίζει.

Οι διαδρομές θα έχουν και χώμα (προαιρετικά) μέσα από υπέροχες τοποθεσίες, βατές για όλα τα on off.
Θα υπάρχουν σημεία που θα πρέπει οπωσδήποτε να φωτογραφίσετε εσάς και την μοτοσυκλέτα σας.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν σύντομα. Μείνετε ενημερωμένοι για το 1ο 50/50 της ΦΙΛΜΑ μέσα από την σελίδα του event στο facebook.
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.962
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

1ο ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ 50/50 ΑΠΟ ΦΙΛΜΑ


Στις 18-19 Μάϊου 2024 διοργανώνεται το 1ο Οδοιπορικό 50/50 από την Αθλητική Λέσχη Φίλοι Μοτοσυκλέτας Αργολίδας, ΦΙΛΜΑ υπό την αιγίδα του Δήμου Άργος Μυκηνών.
Σημείο εκκίνησης και τερματισμού ορίσθηκε η Πλατεία Δημοκρατίας στο Άργος, χώρος Λαϊκής Αγοράς.
Θα είναι ένα οδοιπορικό της παρατηρητικότητας, της ικανότητας πλοήγησης, της ασφαλούς οδήγησης, της επαφής με την φύση και την ιστορία της Πελοποννήσου.
Αναλυτικά θα σας ενημερώσουμε 2 ημέρες πριν στα email σας.
Το κεντρικό θέμα είναι οι εγκαταλελειμμένοι Σταθμοί του Σιδηροδρομικού Δικτύου Πελοποννήσου.
Θα πραγματοποιηθούν δύο διαφορετικές διαδρομές, η μία διαδρομή θα είναι ασφάλτινη και η άλλη διαδρομή θα είναι μικτή 50/50, χωμάτινη και ασφάλτινη.
Η μικτή διαδρομή θα είναι κατάλληλη για μεγάλα on-off, enduro, travel-enduro, μοτοσικλέτες adventure.
Μπορείτε να συμμετέχετε, σε μια από τις δύο και θα υπάρχουν κύπελλα και δώρα για την καλύτερη ομάδα, της κάθε διαδρομής.
Το απόγευμα του Σαββάτου 19.00 μμ θα ξεκινήσει η προσέλευση των οδηγών, η παρουσίαση του καλεσμένου μας Βασίλη Μπούρδου και η γιορτή θα ξεκινήσει με μουσικά συγκροτήματα και εκπλήξεις!!
ΟΡΟΙ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Μπορούν να συμμετέχουν μόνο ομάδες από 2 έως 6 μοτοσυκλέτες, αυτό αποσκοπεί στην προώθηση του πνεύματος, της ομαδικής οδήγησης, της συνεργασίας, και φυσικά τους λόγους ασφαλείας.
Η κάθε ομάδα θα πρέπει να ορίσει έναν αρχηγό ο οποίος θα εκπροσωπεί την ομάδα.
Για τις διαδρομές αυτές θα δοθούν οδηγίες σε βίντεο που θα αναρτηθεί στα κοινωνικά δίκτυα αλλά και θα σταλεί στα email των ομάδων. Ειδικά για την μικτή διαδρομή θα δοθούν και ηλεκτρονικά αρχεία πλοήγησης GPX.
Για να συμμετέχει η ομάδα θα πρέπει να καταβληθεί κόστος συμμετοχής 10€ ανά μοτοσυκλέτα.
ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ:
Θα πρέπει να καταβληθεί το κόστος συμμετοχής στο:
IBAN GR3502600970000410101549655
EUROBANK 0026-0097-41-0101549655
Δικαιούχος: ΦΙΛ.Μ.Α
Φίλοι Μοτοσικλέτας Αργολίδας Αθλητικό Σωματείο
και να αποσταλούν στο email fil.m.a.2001@gmail.com
1.Απόδειξη κατάθεσης
2.Όνομα ομάδας
3.Ονοματεπώνυμα μελών ομάδας
4.Νούμερο για αναμνηστική μπλούζα
5.Τηλ αρχηγού ομάδας
Στους συμμετέχοντες θα δοθούν: η αναμνηστική μπλούζα, ένα αναμνηστικό PIN και event sticker.
Οι συμμετοχές ανοίγουν την Παρασκευή 5/4/2024
Η σειρά εκκίνησης θα καθορίζεται, χρονικά, από την δήλωση συμμετοχής!
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.962
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

1ο Οδοιπορικό 50/50 από τη ΦΙΛΜΑ: Πάμε για το δεύτερο (Video)​

Στις 18 και 19 Μαΐου οι Φίλοι Μοτοσυκλέτας Αργολίδας διοργάνωσαν το τέλειο οδοιπορικό​


Σχεδιάστηκε σαν μια χαλαρή βόλτα μεταξύ φίλων. Με παρέες από πολλές περιοχές της Ελλάδας αλλά και από την Ιταλία. Σίγουρα πέρασαν όλοι καλά. Αυτό μαρτυρούσαν τα χαμογελαστά πρόσωπα στον τερματισμό και τα όσα γράφουν και λένε στις εντυπώσεις τους σε video και σχόλια στα social media

Το κέντρο του Άργους γέμισε μοτοσυκλέτες και για αυτό υπεύθυνοι ήταν οι Φίλοι Μοτοσυκλέτας Αργολίδας. Η εμπειρία του Ηλία Χατζηγεωργίου «φίλο των φίλων» συνδυάστηκε με την δραστήρια ομάδα της λέσχης και έτσι γεννήθηκε το 1ο Οδοιπορικό 50/50. Η ιδέα πρωτότυπη. Δεν θα ήταν απλά μια διαδρομή εκατοντάδων χιλιομέτρων, αλλά ένα ταξίδι, στη φύση, στο χρόνο και την ιστορία.
odoiporiko 50 50 4

Περισσότερες από 200 μοτοσυκλέτες, όλων των κατηγοριών, πέρασαν από την πλειοψηφία των εγκαταλελειμμένων σιδηροδρομικών σταθμών της Πελοποννήσου, δίνοντας τους ξανά «ζωή» έστω και για μία ημέρα. Τα τρένα έχουν σταματήσει να «σφυρίζουν» σχεδόν δύο δεκαετίες. Εκείνοι όμως στέκουν αγέρωχοι, αν και αφημένοι στη μοίρα τους από τους ανευθυνοϋπεύθυνους. Ελάχιστοι πλέον σε καλή κατάσταση, οι περισσότεροι λεηλατημένοι, όλοι τους όμως πανέμορφοι σε περιοχές σπάνιας φυσικής ομορφιάς. Ας ελπίσουμε πως σύντομα θα αξιοποιηθεί το δίκτυο, αν όχι για μεταφορικούς σκοπούς, έστω για τουριστικούς όπως συμβαίνει σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.
odoiporiko 50 50 19

Μια ημέρα πριν η ομάδα της ΦΙΛΜΑ υποδέχθηκε τους συμμετέχοντες στην πλατεία Δημοκρατίας της πόλης του Άργους. Συνεργάστηκε με το Δήμο Άργους-Μυκηνών, που ήταν αρωγός της εκδήλωσης, «έφερε» από την έρημο της Σαουδικής Αραβίας τον Βασίλη Μπούδρο με την «Πνοή» του, την μοτοσυκλέτα που συμμετείχε και τερμάτισε για δεύτερη φορά στο Dakar Rally. Λάτρεις των δύο τροχών όπως ο Ντίνος Νικολαϊδής, ιδρυτής της DNA High Performance Filters, με την σύζυγό του και ο τραγουδιστής Στέλιος Ρόκκος, άδραξαν την ευκαιρία και απόλαυσαν την φιλοξενία της ΦΙΛΜΑ και την διαδρομή.
odoiporiko 50 50 9

Όλοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις «μουσικάρες» των Palm Tree Vibes και να χαλαρώσουν με μια μπύρα ή ένα cocktail, να φάνε το σουβλάκι τους και λίγο μετά τα μεσάνυχτα να ξεκουραστούν για να επιστρέψουν ακμαίοι την επόμενη το πρωί στο ίδιο μέρος για την εκκίνηση.


Η γραμματεία «έπηξε» αλλά δεν «μάσησε». Όλοι πήραν το νούμερο συμμετοχής τους και τα δώρα της ΦΙΛΜΑ. O ιδανικότερος anchorman όλων των εποχών, έδινε τον παλμό, έκανε την παρουσίαση των ομάδων, καυτηρίαζε εμφανίσεις, επιλογές και ευχόταν καλή διασκέδαση σε όλους. Η πλατεία άδειασε λίγο μετά τις 10 το πρωί της Κυριακής αλλά τίποτα δεν είχε τελειώσει ακόμη.
odoiporiko 50 50 17

Βασίλης Μπούδρος με το BMW F 900 GS​

Μόλις δρόσισε άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους οι πρώτοι. Οι οποίοι έπρεπε να έχουν διασχίσει την διαδρομή, είτε από άσφαλτο είτε από χώμα και άσφαλτο (50/50). Όλοι έφεραν μαζί τους «αποδείξεις». Όχι η ΦΙΛΜΑ δεν κάλυψε την διατροφή. Όσα χρήματα και αν διέθετε δεν θα έφταναν άλλωστε, αφού όλοι «εκμεταλλεύθηκαν» τις ταβέρνες που βρήκαν στο δρόμο τους και απόλαυσαν, απ’ ότι μαθαίνουμε, τα ΠΑΝΤΑ. Είχαν χρόνο, η όρεξη άνοιξε καθώς πέρναγαν από κατάφυτες περιοχές με αιωνόβια δέντρα και γραφικά χωριά. Ευτυχώς οι περισσότεροι συνέχισαν, κάποιοι δεν άντεξαν το «έξτρα βάρος» και επέστρεψαν ασφαλείς στα σπίτια τους!
odoiporiko 50 50 7

Είπαμε το 50/50 δεν ήταν αγώνας, ήταν ένα χαλαρό οδοιπορικό. Οι διοργανωτές δεν ήθελαν να αγχώσουν, να «πιέσουν» όσους έλαβαν μέρος, απλά βρήκαν την ιδανική παρέα για να μοιραστούν μια ωραία ημερήσια βόλτα.
odoiporiko 50 50 8

Ο πρόεδρος της ΦΙΛΜΑ βραβεύει τον Ηλία Χατζηγεωργίου για την συνεισφορά του στην οργάνωση του 1ου οδοιπορικού 50/50​

Ο anchorman πήρε πάλι το λόγο. Μαζί με τον πρόεδρο της ΦΙΛΜΑ και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ έκαναν τις βραβεύσεις. Ευχαρίστησαν όσους πήραν μέρος, όσους βοήθησαν στη διοργάνωση, έδωσαν ραντεβού το 2025 για το δεύτερο οδοιπορικό 50/50 που απ’ όσο ξέρουμε ήδη σχεδιάζεται.
Δείτε πολλές φωτογραφίες και video από το 1ο οδοιπορικό 50/50 στην σελίδα της ΦΙΛΜΑ στο facebook.
 
Top Bottom