Εγώ θα την βάλω σε site γνωριμιών μπας και ανοίξει η τύχη μου.εγω παντως θα την αποθηκευσω ......αν ποτε αποκτησω εγγονια θα τους την δειχνω για να τρωνε το αυγουλακι τους
I am gonna tell my kids, this was uncle Lakias. Πλεν κι στου χουριομ.Αυτη μπορω να την κανω αφισα και να την κρεμασω στον τοιχο?

Κολλητος φιλος απο Πρεβεζαειδα και ενα RT στην παρεα ?
Αυτη μπορω να την κανω αφισα και να την κρεμασω στον τοιχο?
Να πατε να αναψετε ενα καντηλι στο Προυσο που σας φωτησε ο θεος και με γνωρισατε αλλιως 50 χρονια πισω θα εισταν ρεεεεεεεεεεεγω παντως θα την αποθηκευσω ......αν ποτε αποκτησω εγγονια θα τους την δειχνω για να τρωνε το αυγουλακι τους
Ελα σακατ ανηψε σε περιμενω με ανοιχτες αγκαλεςI am gonna tell my kids, this was uncle Lakias. Πλεν κι στου χουριομ.![]()
![]()
![]()

Ομορφοπαιδα ρε!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ευτυχως για καλη μας τυχη μολις περασαμε Τρανσαλπινα αρχισε να ψιχαλιζει και ρωτησαμε καποιο ντοπιο για φαγητο και μας εστειλε εδω και μολις βγαλαμε κρανη μπαλασκες επιασε μια βροχη για 2 ωρες ωραιο φαγητο και καλες τιμες.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ακριβως οπως τα λες ειναι Γιωργη εμεις εδω ειμαστε αλλιως πιο Τσαχπινογαργαλιαρηδες για να μη πω αλλιωςκουμουνισμος ξε-κουμουνισμος εγω βλεπω πλατειες κ παρκα που ''εμεις οι προδευτικοι'' δεν τα χουμε δει ουτε σε μακετες...
περαν αυτου κ χωρις να χαλασω το θεμα απολαμβανω τις φωτογραφιες κ μεσω αυτων το ταξιδι σας Μαικ!

Οχι ΣτελιοMηπως κατά τύχη πήγατε στο sir lancelot για γκούλας και μπύρες ;;;
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk