Να πάρω Vespa?

StepaS

well know member
Μοτοσυκλέτα
KTM 1290 Super Adventure S
Όνομα
Vagelis
Ναι κούτα, η τιμή προσφοράς είναι τόσο καλή που δεν άξιζε να πάρω κάποιο μεταχειρισμένο.
Το μόνο που έβαλα extra είναι την επέκταση εγγύησης 2 ετών για 120 ευρω, και λογικά στο πρώτο service θα βάλω και συναγερμό.

Μετά από αρκετά μεγάλη αναζήτηση κατέληξα σε pandora moto και στο monimoto. Μη βάλεις στα τυφλά ότι σου πασάρουν για συναγερμό...

SHOOTER045

Μαθουσάλας member
Περιοχή
ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ /ΠΕΛΛΑΣ
Μοτοσυκλέτα
GLX 90
Όνομα
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Περιοχή
Ν.ΠΕΛΛΑΣ
Πώς μου ήρθε τώρα; Περιήγηση Δερβενοχωρίων Αττικής και Βοιωτίας με τις υπηρέτριες; Θα πέσει πολύ γέλιο...

Κάτι μου θυμίζει....

panostsi

well know member
Περιοχή
Χαϊδάρι
Μοτοσυκλέτα
Bandit 650
Όνομα
panostsi
Πώς μου ήρθε τώρα; Περιήγηση Δερβενοχωρίων Αττικής και Βοιωτίας με τις υπηρέτριες; Θα πέσει πολύ γέλιο...
Ρε συ εμένα δεν πάει μέχρι εκεί.... Χαχαχαχα

zannisvel

new member
Περιοχή
Πειραιάς
Μοτοσυκλέτα
Aprilia Tuono 1000 R
Vespa GTS 300
Όνομα
Ζαννής
Φτάσαμε τα 500 χιλιόμετρα.
Τα πρώτα 250 προσπάθησα να κάνω πολύ ήσυχα ανοίγματα του γκαζιού χωρίς να κρατάω τις στροφές σταθερές και μέχρι το όριο των 60km/hr. ( Βαρετό.......)
Από 250 μέχρι και τα 500km, normal άνοιγμα του γκαζιού χωρίς ξεσπάσματα και η ταχύτητα μέχρι τα 80km/hr.
Τώρα από τα 500 μέχρι και τα 1000km θα συνεχίσω με normal άνοιγμα του γκαζιού και όριο τα 100km/hr
Επίσης θα προσπαθήσω να του βάλω και 2ο άτομο για καμιά 50αρια χιλιόμετρα.
(Για παντρεμένο άνθρωπο αυτό είναι λίγο δύσκολο)
Από κατανάλωση είμαστε γύρω στα 6.5l στα 190 χιλιόμετρα. Φαντάζομαι αργότερα θα ανέβει λίγο.
Οι μικροί τροχοί δε με έχουν ακόμα ενοχλήσει, για την ακρίβεια δε το καταλαβαίνω καν.
Αυτά, σιγά σιγά θα γραψω και ένα μικρό review.

kostikas

member
Μοτοσυκλέτα
Suzuki VStrom 650
Όνομα
Kostas
Φτάσαμε τα 500 χιλιόμετρα.
...Επίσης θα προσπαθήσω να του βάλω και 2ο άτομο για καμιά 50αρια χιλιόμετρα.
(Για παντρεμένο άνθρωπο αυτό είναι λίγο δύσκολο)

...και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή.... εε και φρόντισε αυτή που θα φορτώσεις να είναι ελαφριά..Bike
b1f.jpg

hobbyist

member
Όνομα
Alex
Πάντα όρθιος και καλά χλμ!

δεν πολυσυμφωνω με το κονσεπτ δυο μηχανακια. Το θεωρώ περιττό πλεονασμό μιας και πληρώνεις διπλά τέλη και κυρίως διπλές ασφάλειες, αλλά είμαι και λίγο περίεργος εγω... Θα μπορούσες να δωσεις και το hornet και να κρατησεις τη vespa μιας και ταξιδευει ανετα.

zannisvel

new member
Περιοχή
Πειραιάς
Μοτοσυκλέτα
Aprilia Tuono 1000 R
Vespa GTS 300
Όνομα
Ζαννής
Δε βρίσκω λάθος στη λογική σου, αλλά η αλήθεια είναι οτι αν μπορούσα να έχω και 20 μηχανάκια πίστεψε με θα τα είχα.
Το Hornet, η αλήθεια είναι, οτι δεν το κινώ και πάρα πολύ αλλά δε μπορώ να το αποχωριστώ κιόλας.
Τώρα τα 22 ευρω τέλη για τη vespa και 100 ευρώ η ετήσια ασφάλεια και πες και ενα ετήσιο service των 100 ευρώ δεν το κάνει απαγορευτικό, άσε που δεν έχω αυτοκίνητο.
Αν φτάσω σε σημείο που νιώθω οτι στερώ κάτι βασικο απο τον οικογενειακό προυπολογισμο μόνο και μόνο για να έχω μηχανή που κάθεται, να είσαι σίγουρος οτι θα πουληθεί αμέσως.
Smileys drinking beer Emoticon

Τελευταία επεξεργασία:

Pan-dvs

well know member
Motoparea Honorary Member
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.
Πάντα όρθιος και καλά χλμ!

δεν πολυσυμφωνω με το κονσεπτ δυο μηχανακια. Το θεωρώ περιττό πλεονασμό μιας και πληρώνεις διπλά τέλη και κυρίως διπλές ασφάλειες, αλλά είμαι και λίγο περίεργος εγω... Θα μπορούσες να δωσεις και το hornet και να κρατησεις τη vespa μιας και ταξιδευει ανετα.

Μωρε πεντε θα ειχα αν ειχα χωρο.

Pan-dvs

well know member
Motoparea Honorary Member
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.
Έχει αυτό το κάτι... Από τα λίγα μηχανάκια που όταν ανεβαίνεις δε θέλεις να το στίψεις.
Είναι για πιο χαλαρές βολτούλες.Bike

Ανεκαθεν ο ορισμος του χαλλλλλαρα.

Top Bottom