Ναυπακτος καφεδακι Κυριακη 19 Δεκεμβρη

stelios62

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πειραιας
Μοτοσυκλέτα
Honda Cbr650r Cbf250
Όνομα
Στελιος
Περιοχή
Κερατσινι
Πως γινεται καθε φορα που ανακοινωνει βολτα ο .... εξ Ιωαννινων , να παραμεριζουν μεχρι και τα συνεφα δεν το καταλαβαινω ....! cdefghigiTooth
Μικρη πιθανοτητα ισως για χαλαρο βροχο-χιονονερο το πρωι μονον για τους εξερχομενους Αττικο-κατοικουντες απο το Περιπτερο 14 (Δαφνί) εως maximum τον Ισθμο Κορινθου. Θερμοκρασιες παντου γενικως χαμηλες ... ( μεχρι και ψιλοδαγκωματος ) ...!abcde

Οποτε αν τελικως ακυρωθει η βολτα Ναυπακτου, προσωπικα κατα τις 10:00 αναχωρω απο το Περιπτερο 14 δια μεσου Παλαιας Εθνικης Οδου (εαν ψιχαλιζει θα προτιμησω την Νεα Οδο μεχρι τον Ισθμο) με τελικη κατευθυνση το Ριο .... αν με φτασει η βενζινα .....!Laugh

Pan-dvs

well know member
Motoparea Honorary Member
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.
Πως γινεται καθε φορα που ανακοινωνει βολτα ο .... εξ Ιωαννινων , να παραμεριζουν μεχρι και τα συνεφα δεν το καταλαβαινω ....! cdefghigiTooth
Μικρη πιθανοτητα ισως για χαλαρο βροχο-χιονονερο το πρωι μονον για τους εξερχομενους Αττικο-κατοικουντες απο το Περιπτερο 14 (Δαφνί) εως maximum τον Ισθμο Κορινθου. Θερμοκρασιες παντου γενικως χαμηλες ... ( μεχρι και ψιλοδαγκωματος ) ...!abcde

Οποτε αν τελικως ακυρωθει η βολτα Ναυπακτου, προσωπικα κατα τις 10:00 αναχωρω απο το Περιπτερο 14 δια μεσου Παλαιας Εθνικης Οδου (εαν ψιχαλιζει θα προτιμησω την Νεα Οδο μεχρι τον Ισθμο) με τελικη κατευθυνση το Ριο .... αν με φτασει η βενζινα .....!Laugh

Oταν λεω το γνωστο "ειπα εγω οτι θα βρεξει ? " νομιζεις οτι κανω πλακα?

Iraklis174

well know member
Περιοχή
Κερατσινι
Μοτοσυκλέτα
Ότι κάτσει δεν υπάρχουν λεφτά χαχα
Όνομα
Ηρακλης

Έχει γκόμενα την Ε.Μ.Υ χαχαχαχα

maik900

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
Varadero 1000 MK1 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ
το βλεπω... αν και δουλευω κανονικα .
Να παρεις τριωρη αδεια :cool:

Ωρε τολια μονο του θα αφησουμε το Γιαννιωτη και αμα παθει τιποτα τη θα πουμε στη κυρα του ToothTooth

Pan-dvs

well know member
Motoparea Honorary Member
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.
Ο καιρος απ οτι φαινεται δεν θα ειναι ασχημος.Ραντεβου για καφεδακι στο λιμανι τις Ναυπακτου κατα τις 11:30 με 12:00 στο Ναυάγιο Cafe
(Χαρτης σημειου https://goo.gl/maps/pndAU9onpbjRE4ut7 )

η αν εχει κοσμο βρισκουμε καποιο αλλο κοντινο.Μην ξεχασετε ταυτοτητα και χαρτια για covid.

ΥΓ Επειδη ο καιρος μπορει να αλλαξει ανα πασα στιγμη,πριν ξεκινησετε ριξτε μια ματια στο παρων θεμα.

Τελευταία επεξεργασία:

Cherouvim

new member
Περιοχή
Αττική
Μοτοσυκλέτα
Honda Varadero XL1000V MK3 ABS BLACK
Σε αναζήτηση καινούριας μηχανής...
Όνομα
Ιωάννης
Περιοχή
Ελευσίνα
Το σκέφτομαι και εγώ καιρού επιτρέποντος!
Άκυρο τελικά, προέκυψαν κοινωνικές υποχρεώσεις!

Galaher

member
Περιοχή
Αθηνα
Μοτοσυκλέτα
Bmw f 650 gs
Aprilia sr 200 gt
Όνομα
ΚΩΣΤΑΣ
Περιοχή
Αχαρναι
Ο καιρος με εξαιρεση το ψωφοκρυο,τουλαχιστον στα μερη μου,φαινεται καλος.Καλο δρομο και ελπιζω να τα πουμε στον καφε.
Καλον καφε αν και αντί για καφέ σε βλέπω για τσίπουρο. Χσχαχ καλή βόλτα να έχετε

Σάββας

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Diesel RC90
Όνομα
Σάββας
Περιοχή
Αθήνα
Ο καιρος με εξαιρεση το ψωφοκρυο,τουλαχιστον στα μερη μου,φαινεται καλος.Καλο δρομο και ελπιζω να τα πουμε στον καφε.
Καλά να περάσετε Πάνο ! Smileys drinking beer Emoticon Smileys drinking beer Emoticon Smileys drinking beer Emoticon
Μπόλικες φωτό και για μας να συνταξιδέψουμε.

rantanplan

member
Περιοχή
φραπεδούπολη, χαλλλλαρά,
Μοτοσυκλέτα
ένα από αυτά που φτιάχνουν αυτοί με τα πιάνα...
Όνομα
Γιώργος
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
τυχεροί είστε ρε κουφάλες με γλυτώσατε..... ToothTooth κιότεψα από το ψοφόκρυο και το μετάνοιωσα Banging head

καλή βολτούλα

maik900

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
Varadero 1000 MK1 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ
θα τα πουμε ωρε σιγουρα Bike

maik900

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
Varadero 1000 MK1 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ
Kαλη βολτα σε οσους θα πατε.
Εγω ειμαι team καλοκαιρακηδες, και θα απεχω!
Το τζακι να αναψεις και να παρεις και κουβερτουλα ρε και να πεις στη Σταυρουλα να σου κανει τσαι για το καρκαλετση Tooth

karad-geo

Μαθουσάλας member
Περιοχή
ΑΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
HONDA Varadero 1000cc MK2
Όνομα
ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ο καιρος απ οτι φαινεται δεν θα ειναι ασχημος.Ραντεβου για καφεδακι στο λιμανι τις Ναυπακτου κατα τις 11:30 με 12:00 στο Ναυάγιο Cafe
(Χαρτης σημειου https://goo.gl/maps/pndAU9onpbjRE4ut7 )

η αν εχει κοσμο βρισκουμε καποιο αλλο κοντινο.Μην ξεχασετε ταυτοτητα και χαρτια για covid.

ΥΓ Επειδη ο καιρος μπορει να αλλαξει ανα πασα στιγμη,πριν ξεκινησετε ριξτε μια ματια στο παρων θεμα.
GivingGiving

esel

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Όνομα
Στελιος Τζιανετοπουλος
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Καλη βολτα κυριοι....
Δυστυχως εχω ηδη ξυριστει οποτε με τετοιο ψοφο δε λεει....κιοτεψα...

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Top Bottom