Kostas-Motolover
member
- Περιοχή
- Αθηνανιστάν
- Μοτοσυκλέτα
- Suzuki V-Strom 650cc (tweety)
- Όνομα
- ΜοτοΑγαπούλης
- Περιοχή
- Αθηνανιστάν
Το πρωΐ μου έλεγε ότι στα 250 τζιπιεσάτα του ψιλοκουνάει, μάλλον έχει τζόγους ο άξονας, θέλει να μετρήσει τετάρτες και δεν μπορεί...
Τέθηκε πάλι το θέμα αξιοπιστίας των Ευρωπαϊκών έναντι των Ιαπωνικών.
Τεράστιο το ζήτημα.
Ήδη μετά από πρότασή μου ξεκίνησε συνεργασία μεταξύ δύο Κολοσσών.
Το αποτέλεσμα δεν θα αργήσει να.... ΒΓΕΙ!
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ..
Ακολουθεί σκληρή σκηνή..
Παρακαλώ απομακρύνετε παιδιά και καρδιακούς από την οθόνη..
![]()
Ένα μικρό δείγμα, δεκάλεπτο, από Ναύπακτο, γρήγορο το edit γιαυτό μην ακούσω παράπονα από σκηνοθέτες
Ήταν πάρα πολλά αυτά που τράβηξα, αν αδίκησα κάποιον που δεν είναι στο βίντεο, να με συγχωρέσει, επίσης το μεγαλύτερο ξενερομα το έφαγα όταν το YouTube για κάποιο λόγο μου χαμήλωσε την ποιότητα στο 30% κυριολεκτικά μιας και όλα τα έχω σε 4k,δεν ξέρω γιατί το έκανε..... Δείτε το όσοι θέτε γιατί θα κατέβει μάλλον σε μια δυο μέρες μιας κ δεν περίμενα για άδειες μουσικής κτλ κτλ κτλ κτλ...
Φέρε τον έλεγχο να σου βάλω Άριστα!!!Ένα μικρό δείγμα,
Τον αχώνευτο λέει..Φέρε τον έλεγχο να σου βάλω Άριστα!!!
Μα να βλέπω το πομονάκι πρώτη μούρη σε βίντεο!!
Τον αχώνευτο έπρεπε να κόψεις..
Ένα παράπονο για τη στιγμή που η κυρία κάρφωνε τον Κυριάκο λέγοντάς του το μενού λες και δεν υπήρχαμε στο χώρο οι άλλοι. Έχεις ελαφρυντικά γιατί ήσουν σε δίπλα τραπέζι κι αθώα ψυχή..
Αν λέω ψέμματα να πάρουν θέση τα υπόλοιπα παιδιά..
Να πηγαίνεις εκδρομή κι ο άλλος να φτιάχνει το παλμαρέ του από ΜΕΣΗΛΙΚΕΣ κατακτήσεις..fgh
ΚωνσταΝτίνε το καλό να τα πούμε όταν ανέβειςκαι πρόσεχε τις παρέες σου.Τελευταια βλέπω δεν περπατάς καλά.:p:D
Επιτέλους ανοίγεις τα "χαρτιά" σου φιλεύσπλαχνε..Αχχχχ Ντινοοοο!!!
Ευτυχώς που στη τελευταία λήψη του βίντεο φαίνομαι!!!!
Αλλιώς δε θα ξαναεγραφες εδώ μέσα!!! Ήρεμα μιλάω!!!!
![]()
Το νου σου γιατί αντί να σε αποκαλώ 350+ με την αναβάθμιση θα σε λέω 65+ μετά τη θεία..![]()