Νέο ατύχημα Βίλια

patsavour

well know member
Περιοχή
αθηναι
Μοτοσυκλέτα
voge500ds
Όνομα
pan

Αprilia rsv 1000

KostasT

old member
Περιοχή
Αθηνα
Μοτοσυκλέτα
Honda CBF1000FA
Honda SH300i,
Honda SH350i
Όνομα
.
Οι Κυριακες δυστυχως ειναι αιματοβαμμενες εκει.

Onlymusic

Moderator
Motoparea team
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Honda Crossrunner
Zontes GK 350
Scott
Όνομα
Παναγιώτης
Περιοχή
Αθήνα

Τροχαίο στον Κολωνό, σύγκρουση ΙΧ με μοτοσικλέτα​

jliordos

old member
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Μοτοσυκλέτα
BMW R1250GS ADVENTURE
Όνομα
Ιωάννης
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Ενδιαφέρον μου προκαλεί η αντίδραση αυτού που ακολουθούσε με δίκυκλο.
Δυστυχώς το μακριά από τον κωλο μου και ότι θέλει ας γίνει, είναι το σύνθημα πολλών Ελλήνων.

Garfield

new member
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Μοτοσυκλέτα
Aprilia SR Max 300
Όνομα
Ιωάννης
Ενδιαφέρον μου προκαλεί η αντίδραση αυτού που ακολουθούσε με δίκυκλο.
Δυστυχώς το μακριά από τον κωλο μου και ότι θέλει ας γίνει, είναι το σύνθημα πολλών Ελλήνων.
Αυτό ακριβώς. Καμία εν συναίσθηση για τον άνθρωπο που είχε το ατύχημα. Ή μήπως ήταν τίποτα λαθραίος χωρίς χαρτιά και σου λέει θα έχω τρεχάματα;

Neos

member
Περιοχή
Μαρκόπουλο - Πόρτο Ράφτη
Μοτοσυκλέτα
Honda VFR400R-NC21, 2* VFR400R-NC30, RVF400R-NC35, VTR1000SP2-SC45, VFR750F-RC36, AX1-250, CBR400RR-NC23
Όνομα
Μιχαήλ
Περιοχή
Μεσόγεια
Στο βενζινάδικο στα δεξιά της κάμερας, βάζω κάποιες φορές βενζίνη, το ξέρω καλά το σημείο.

Πόσο ΖΩΟ πρέπει να είσαι, να σφάζεις κόκκινο με φόρα; Αιντε σε μια ερημιά, αφού κοίταξες δυο φορές, και λάου-λάου με 5χαω να το καταλάβω, αλλά να περνάς γκαζωμένος και αφρενάριστος; Κόκκινο;;;;;

Για εμένα 10 χρόνια ΑΥΣΤΗΡΗ φυλάκιση, και το θύμα ή η οικογένειά του, να σου παίρνει και την περιουσία.

Neos

member
Περιοχή
Μαρκόπουλο - Πόρτο Ράφτη
Μοτοσυκλέτα
Honda VFR400R-NC21, 2* VFR400R-NC30, RVF400R-NC35, VTR1000SP2-SC45, VFR750F-RC36, AX1-250, CBR400RR-NC23
Όνομα
Μιχαήλ
Περιοχή
Μεσόγεια
Παρέα ''χαμηλά ιπτάμενων'', πήγαινε την συνήθη ''πτήση'' της, σε κάποια φάση προσπερνάνε τραινάκι από αριστερά όλοι μαζί αργοκίνητο 4x4 , τρομάζει ο ηλικιωμένος οδηγός του 4x4, και κάνει να πάει προς την άκρη του δρόμου, από την μέση που ήτανε, έλα όμως, που από τα δεξιά του πέρναγε ο οδηγός του RSV, τον κλείνει, κοπανάει μπαριέρα, και τα υπόλοιπα, δυστυχώς, ήταν της Φυσικής.

Κρίμα. Νέος άνθρωπος κι αυτός.

Αμα τόσο πολύ θέλετε να το κυνηγάτε μερικοί, γιατί δεν πάτε πίστα ρε σεις; Μεγειά σας, με χαρά σας, κυνηγήστε το, για αυτό τα πήρατε τα οχήματα, αλλά σε δημόσιο δρόμο, ΓΙΑΤΙ;

takisninja

Moderator
Motoparea team
Περιοχή
Μελίσσια
Μοτοσυκλέτα
GS 1250 ADVE 19
Beverly 400
Όνομα
Παναγιώτης
Περιοχή
Mελισσια
Και στον στις στροφες απο Π.Πεντελη προς Ν.Μακρη τα ιδια κανουν νομιζουν οτι ειναι πιστα..

Top Bottom