apache
Μαθουσάλας member
Mακάρι Μήτσο αλλά κάτω από τα 14500€ δεν το βλέπω, μόνο τις ηλεκτρονικές αναρτήσεις να βάλεις...Δεν νομιζω να εχει τοσο κανα χιλιαρικο παραπανω απο το υπαρχον μοντελο
Mακάρι Μήτσο αλλά κάτω από τα 14500€ δεν το βλέπω, μόνο τις ηλεκτρονικές αναρτήσεις να βάλεις...Δεν νομιζω να εχει τοσο κανα χιλιαρικο παραπανω απο το υπαρχον μοντελο
Το πακετο με ηλεκτρονικες αναρτησεις σιγουρα 3000 ευρω επιπλεων Εγω για το απλο νομιζαMακάρι Μήτσο αλλά κάτω από τα 14500€ δεν το βλέπω, μόνο τις ηλεκτρονικές αναρτήσεις να βάλεις...

Ποσοστο θα βγαλεις απ τη μεταπωληση ρε κιορατα???Μην τους ακους Μανο μου την νεα Λαιλαπα να παρεις ...............!!!
Ο Δεσποτας θα γινει εφιαλτης του Μανου καθε φορα που θα σκεφτεται μηχανακι εκτος λαιλαπας θα του ερχεται στο νου να του λεει λαλαπα να παρεις σαν τον θεο ενα πραγμα

Μήτσο πές αλεύρι, στην Αμερική ΑΡΧΙΖΕΙ από 15000$, το Full πόσο θα κάνει;Το πακετο με ηλεκτρονικες αναρτησεις σιγουρα 3000 ευρω επιπλεων Εγω για το απλο νομιζα
Πρέπει να καταληξεις αν θα πάρεις τρεισερ, αφρικα, Ρτ η χαρλειΤελικά αξίζει να πάρω του Μάνου ή να πάω κατευθείαν στο καινούριο σε κόκκινο;
Κάποτε ήθελα multi κόκκινο, δεν γ*******εται
Τουλάχιστον δεν θα χαλάει.
Μανο οσα dolars κανει στην αμερικη τοσα ευρω κανει στην ελλαδα καρατσεκαρισμενο σε αυτα τα λεφτα πας Αλλου να κανεις αναβαθμιση σε kawasaki σε bmw να δης πως ειναι η πραγματικες ταξιδιαρες μηχανες Οχι τιποτε αλλο να δεις τη εχανες τοσα χρονια (Μετα τα 50 το καταλαβαινουν ολοι _)Μήτσο πές αλεύρι, στην Αμερική ΑΡΧΙΖΕΙ από 15000$, το Full πόσο θα κάνει;
![]()
2022 Yamaha TRACER 9 GT Sport Touring Motorcycle - Photo Gallery, Video, Specs, Features, Offers, Inventory and more
2022 Yamaha TRACER 9 GT Sport Touring Motorcyclewww.yamahamotorsports.com
Για μενα θα φτασει στα 17000κ ΔημητρηΜανο οσα dolars κανει στην αμερικη τοσα ευρω κανει στην ελλαδα καρατσεκαρισμενο σε αυτα τα λεφτα πας Αλλου να κανεις αναβαθμιση σε kawasaki σε bmw να δης πως ειναι η πραγματικες ταξιδιαρες μηχανες Οχι τιποτε αλλο να δεις τη εχανες τοσα χρονια (Μετα τα 50 το καταλαβαινουν ολοι _)
Άπατο θα πάει Κούλη...Αν φτασει τα 17000 δε θα πουλησει στο Ελλαντα,πιστευω!!!
Ετσι θα γινουμε premium κατι σαν την Peugeot ας πουμε!Απλά θα αλλάξει αγοραστικό κοινό ....
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
)Και πιος σοβαρος αναβατης που εχει 17000 και 18000 ευρω στην τσεπη θα παρει tracerΑπλά θα αλλάξει αγοραστικό κοινό ....
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ωπα και τι θα πάρει; Kawasaki? Αχαχαχαχχααααα...Και πιος σοβαρος αναβατης που εχει 17000 και 18000 ευρω στην τσεπη θα παρει tracer![]()

Γιατί; Για τα γκάζια; Για το flexibility? Για το βάρος; Και εγώ πήγα να το πάρω αλλά το μετάνοιωσα, είναι πολύ πιό παππουδιάρικο από το Tracer, το Africa είναι άλλη κατηγορία...Σε αυτά τα λεφτά εννοείται ή βερσις ή Άφρικα θα έπαιρνα , και επειδή δεν πολύ γουστάρω χώμα πιο πολύ βερσις
Αυτό ναι, περί ορέξεως....Δεν ξέρω, ένιωσα πολύ πιο άνετα στο βερσις από ότι το τρεισερ. Στατικά πάντα , απλά ανέβηκα σε αυτά στις βιτρίνες.
Είναι και προσωπικο γούστα
Ααχαχαχαχαχαχαχα, κορυφαίο ως σχόλιο!!!!Και πιος σοβαρος αναβατης που εχει 17000 και 18000 ευρω στην τσεπη θα παρει tracer![]()
Είπε μια μαλακία ο λαχανίδας αμέσως εσύ... Δεν κοιτάς το σάκανο που έχεις και άσε τα σάλια, εγώ ρε θα το πάρω και φέρτε τα δικά σας δίπλα και με αυτά που θα είναι φορτωμένο; άντε γειά....Ααχαχαχαχαχαχαχα, κορυφαίο ως σχόλιο!!!!
Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk