- Περιοχή
- μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
- Όνομα
- Στελιος Τζιανετοπουλος
- Περιοχή
- μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
χρηζουν ιδιαιτερης μελετης....και τα δυο αρχειάκια.....
χωρίς παρεξήγηση να επισημάνω (καλοπροέραιτα) ότι η λέξη εντυπωσιακός ορίζει ό,τι μας κάνει εντύπωση, συνεπώς δεν υπάρχει καλή και κακή έννοια της λέξηςΕντυπωσιακό
(με την κακή έννοια δυστυχώς)
Δεν είναι νεο αλλά μόλις το είδα εδώ και μερικά χρόνια άλλαξε τελείως η κοσμοθεωρία μου:
Sent from my ASUS_X00HD using Tapatalk
χωρίς παρεξήγηση να επισημάνω (καλοπροέραιτα) ότι η λέξη εντυπωσιακός ορίζει ό,τι μας κάνει εντύπωση, συνεπώς δεν υπάρχει καλή και κακή έννοια της λέξης
Ευγε παιδι μου!!!!!Σημειώσεις από μάθημα σχετικά με τη βόμβα Υδρογόνου για μη εξειδικευμένο κοινό

Μιας και έβαλα και το παραπάνω, ιδού και ένα ακόμα από τα εύπεπτα στρατιωτικής Φυσικής, με θέμα το Απεμπλουτισμένο Ουράνιο:
τα συγκεκριμενα αρθρακια προυποθετουν ακουστική και λογική ηρεμία (που σημαινει σπιτι με ηρεμια) για μενα τουλάχιστον (και οχι η χαβρα ιουδαιων που επικρατει στο γραφειο το πρωί),,,οποτε οψομεθα
Ε για να συμπληρωθεί λίγο το θέμα πυρηνικών όπλων σε εκλαϊκευμένη μορφή, ακολουθούν οι διαφάνειες από σεμινάριο που είχα δώσει σε στρατιωτικό κοινό στο παρελθόν:
https://www.dropbox.com/s/xswp36jdxf91v39/nuclear_weapons.pdf?dl=0
Δεν μου το ανοιγει.

Δοκίμασα από browser που δεν είμαι συνδεδεμένος στο Dropbox και μου το ανοίγει. Εκεί το έχω public ....
![]()
![]()
Θα το δω ξανά από το σπίτι γιατί τώρα είμαι με το κινητό εκτός ......

Κώστα δεν έχω βάλει κανενα συνημμένο !Νίκο το συνημμένο δεν δουλεύει .
Κώστα δεν έχω βάλει κανενα συνημμένο !
Μάλλον εγώ φταίω.** Ανέβασα μια πρώτη φωτογραφία αλλά στο καπάκι βρήκα μία παρόμοια που είχε και τα ονόματα των επιστημόνων και μέχρι να κάνω τις αλλαγές εσύ διάβαζες το μήνυμα!Με το που έβαλες το συγκεκριμένο θέμα αντί της φωτογραφίας στο κάτω μέρος υπήρχε ένα "attached". Μόνο οι admins μπορεί να το εξηγήσουν αυτό.... γιατί μετά όταν ξαναμπήκα στο θέμα υπήρχε μόνο η φώτο. Ο δαίμων του τυπογραφείου ???

( το βλέπω να ρχεται το Παν Πλοκ)Μάλλον εγώ φταίω.** Ανέβασα μια πρώτη φωτογραφία αλλά στο καπάκι βρήκα μία παρόμοια που είχε και τα ονόματα των επιστημόνων και μέχρι να κάνω τις αλλαγές εσύ διάβαζες το μήνυμα!
** Όχι οτι δε φταίνε οι αντμίν,στα περισσοτερα μπερδέματα ειναι μέσα!( το βλέπω να ρχεται το Παν Πλοκ)