Δεν ειμαι τοσο νεωτεριστης...@esel Στελιο ο @dkamzelas σου βρήκε μηχανη πούλα το RT
Έτσι λέγεται ο γέροντας στα Τζιανετοπουλέικα...Δεν ειμαι τοσο νεωτεριστης...
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν κάνει κάνει για τον @esel αλλά για τον @maik900 γιατί όπως λέει και η λαϊκή παροιμία η τέχνη θέλει μάστορα και το μαμίση νιάτα.@esel Στελιο ο @dkamzelas σου βρήκε μηχανη πούλα το RT

Να βάζεις το ποτήρι για την μασέλα;θειο ...ξερεις τι δουλειά κανει το κομοδίνο ????

Στα πέντε,είναι και το μπαστούνακι.Θυμησου οταν συναντηθουμε να πεσεις στα 4 να σου δειξω ....
Να βάζεις το ποτήρι για την μασέλα;

το ζαχαρωνει εξεχων μελος της μοτοπαρεας απο επαρχια (far west)...Λίγο BMW λίγο Tracer και το ZONTES μου......μονο με 7.000€ παρα κατι.
![]()
Τον Ιούλιο διαθέσιμη η Zontes 703T με τιμή-σκάνδαλο!
Ήρθε στην Ελλάδα η πρώτη Zontes 703T με 102 άλογα, quickshifter, ρυθμιζόμενες αναρτήσεις και τιμή που προκαλεί.www.newsmoto.gr

ειναι φτενο....και τα έχει όλα.......... σχεδόν όλα ...... έχει τόσο όσο.....Χμμμμ άμα δε του κάνει ας πάρει BMWτο ζαχαρωνει εξεχων μελος της μοτοπαρεας απο επαρχια (far west)...![]()
![]()
![]()
Ποιος το φερνει ;;;
Ασε ειδα και λεω ωχ ωχ ωχ

Δεν το ζαχαρωνει σχεδον τοεχει κλεισει....αλλα πρωτα θα φυγει ο ληστης λεει η λογικη.το ζαχαρωνει εξεχων μελος της μοτοπαρεας απο επαρχια (far west)...![]()
![]()
![]()