- Περιοχή
- μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
- Όνομα
- Στελιος Τζιανετοπουλος
- Περιοχή
- μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
περαστικά σου Παναγιώτη
Κρίμα ρε Πανάγο.Δυστυχώς είμαι με μια ίωση που με ταλαιπωρεί και δεν θα μπορέσω να σας ακολουθήσω αυτή τη φορά.
Αν νιώσω καλύτερα θα αρματωθώ και θα βγω να οδηγήσω, έχω πάθει σύνδρομο στέρησης βόλτας τόσες μέρες, αλλιώς να περάσετε πολύ όμορφα και τα λέμε στη Παύλιανη.
Να είσαι καλά Στέλιο, αν παρόλα αυτά στο κατέβα της γέφυρας του Ασπρόπυργου δεις το CBR δεξιά, πάτα μια κόρνα να μιζάρω κι εγώ και να ακολουθήσω το κονβόι.περαστικά σου Παναγιώτη
Περαστικά ρε φίλε..Αν είσαι λίγο καλύτερα θα χαρούμε να σε δούμε..!!Δυστυχώς είμαι με μια ίωση που με ταλαιπωρεί και δεν θα μπορέσω να σας ακολουθήσω αυτή τη φορά.
Αν νιώσω καλύτερα θα αρματωθώ και θα βγω να οδηγήσω, έχω πάθει σύνδρομο στέρησης βόλτας τόσες μέρες, αλλιώς να περάσετε πολύ όμορφα και τα λέμε στη Παύλιανη.
Δεν νομίζω να την χάσω Δημήτρη.Περαστικά ρε φίλε..Αν είσαι λίγο καλύτερα θα χαρούμε να σε δούμε..!!
BikeΜόνο κόκα δεν έχω σνιφάρει ακόμη, αλλά δεν θα της περάσει.Πλάκωσε τα comtrex μέχρι το βράδυ.
Και εγω μια απο τα ιδία ειμαι Παναγιώτη...Μόνο κόκα δεν έχω σνιφάρει ακόμη, αλλά δεν θα της περάσει.
Εμένα θηλυκό δεν με έχει κρατήσει ποτέ από βόλτα.
Απλά έβαλα στην εξίσωση και τον αστάθμητο παράγοντα της επιδείνωσης.
Μάνο, μιλάμε φέτος με πήγε συνουσιάζοντας...Και εγω μια απο τα ιδία ειμαι Παναγιώτη...

Θα πάω από την παλιά εθνική μιάς και χρόνος υπάρχει και η διαδρομή είναι πολύ πιό ενδιαφέρουσα και όμορφη....
Πρίν το χωριό Πεταλού θα στρίψω δεξιά (φτού κακά....) πρός Ευρωστίνα - Φενεό...
https://www.google.gr/maps/@38.1343...arHbLBcHdpnTQvzF_WLQ!2e0!7i13312!8i6656?hl=en

Τι ώρα θα φτάσει κιατο το γκρουπ από αθηνα?εγώ θα περιμένω μετά την έξοδο της εθνικής προς Στυμφαλία. Ενημερώνω οτι Θα κάνω στάση για καφέ Μεσίνο και μετά θα πάω λίμνη. Έτσι και αλλιώς τα παιδιά θα φτάσουν καμιά ώρα μετά.
Έχει βροχή σα περα?Πάντως ο καιρός αρχίζει και μας τα χαλάει.......![]()
Αποδεκατιστήκαμε Νίκο. Περαστικά ρε φίλε!Παιδια ακυρο και απο μενα ΜΕΣΗ ειναι η αιτια (γ@μ@ την υγρασια μου). Θα κανω ξεκουραση για να απολαυσουμε ολοι μαζι την Παυλιανη!!!! Καλα να περασετε ολοι!!!!!