- Περιοχή
- Αμαλιάδα
- Μοτοσυκλέτα
- BMW R1200GS ADV 2006
- Όνομα
- Dimitris Amaliada
- Περιοχή
- ΑΜΑΛΙΑΔΑ
Η διαδρομη απο την Ταβερνα εως την Λιμνη ειναι λαθος..!!Υπάρχει κάποιο προβλημα. Θα την βάλω αργότερα..!!
Καλά και λάθος να ΄ναι οι χάρτες δεν τρέχει και τίποτα....
Θα το βρούν όλοι το μέρος απ' την τσίκνα.........................
Εχει κάποιες ταβερνες στον Φενεό αλλά δεν ξέρω αν μπορουν νανα σ φέρουν στην Λίμνη αν αυτό εννοείς..!!
Δημήτρη εννοούσα να έχω συνεννοηθεί μαζί τους 2-3 ημέρες πριν και να περάσω να τα πάρω ερχόμενος για τη λίμνη.
Παναγιωτη κινησου οπως καταλαβαινεις............
τα κεφτεδακια μην ξεχάσεις :D:D:D:D
...και θα πιούμε και θα χορέψουμεΆντε ντε τελικά θα φάμε ;;;;
Παναγιώτη αν έρθεις από Νεμέα-Στυμφαλία κλπ στο χωριό Καρτέρι έχει κοψιδοπωλεία πάνω στο δρόμο,διαλέγεις,στα διπλώνει και φεύγεις!Να ρωτήσω κάτι παίδες...αν κάποιος δεν μπορεί να μεταφέρει τα φαγώσιμα από μακριά, υπάρχει η δυνατότητα για παραγγελία σε κάποιο μαγαζί της περιοχής?
Είναι νωρίς ακόμα Παναγιώτη..!! Και από τη στιγμή που δεν υπάρχει δέσμευση για φαγητό και τέτοια, αν είναι και ο καιρός καλός , πιστεύω να υπάρχουν συμμετοχές..!! Για αυτό λέμε ο καθένας κάνει το κουμάντο του και αν κάποιος φέρει κάτι παραπάνω ευπρόσδεκτα..Εγώ π χ. δεν θα φέρω μόνο για εμένα αλλά και για την παρέα κάτι..!!Πόσα άτομα θα είμαστε περίπου;
Τι καλό θα φέρεις να ξέρουμε αν είναι πόση όρεξη θα φέρουμε χαχαχαΕίναι νωρίς ακόμα Παναγιώτη..!! Και από τη στιγμή που δεν υπάρχει δέσμευση για φαγητό και τέτοια, αν είναι και ο καιρός καλός , πιστεύω να υπάρχουν συμμετοχές..!! Για αυτό λέμε ο καθένας κάνει το κουμάντο του και αν κάποιος φέρει κάτι παραπάνω ευπρόσδεκτα..Εγώ π χ. δεν θα φέρω μόνο για εμένα αλλά και για την παρέα κάτι..!!
Θα μου δώσεις από τα δικά σου που θα..φέρεις αν σου πω...??Τι καλό θα φέρεις να ξέρουμε αν είναι πόση όρεξη θα φέρουμε χαχαχα