Χαχαχαχαχα... Μπήκε το μικρόβιο να το ψάξω στα δεδομένα που μου είπατε σήμερα...!!! Με πεθάνατε!!! Να ναι καλά τα κεφτεδάκια...!!!Εσενα σε σωζει που εχεις μηχανακι της προκοπης...
Γεια σου Πετραν καλλιτέχνη..
Και εγώ χαρηκα που σε γνώρισα, και πιο πολυ χαρηκα που δεσαμε..Ευχαριστώ Μανώλη για τα καλά σου λόγια! Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλους και εύχομαι να τα ξαναπούμε σύντομα!Bike
ενας μεγαλος ερωτας ξεκιναει!!!Και εγώ χαρηκα που σε γνώρισα, και πιο πολυ χαρηκα που δεσαμε..
Alexandros Capone
Πολύ ωραία εκδρομή. Απίστευτη η παρέα... Νόστιμα κεφτεδάκια
Πάντα τέτοιες εκδρομές...!!!
μπορεις να μου πεις σε παρακαλω που τα βρηκες τα κεφτεδάκια ;;; γιατι εγω εκανα εξονυχιστική ερευνα και ισα που πετυχα κανα 2-3 απο την Πατρινή παρέα ...αααα και ενας αλλος πρωην κοτσιδας ειχε φερει κατι κοντινο σε κιοφτεδες ...κολοκυθοκεφτεδες !!!
αυτα προς αποκατάστασην της αλήθειας και μονον αυτης για να μην διαδιδoνται Fake news...
Καλημέρα ..Σοφια σε ευχαριστώ αλλα η Ιστορία έχει δείξει πως σε αυτή την παρέα δεν παίζει ρόλο ποιος είναι μπροστά η έχει την ιδέα για κάτι..Η συμμετοχή , η αγάπη και η διάθεση όλων των φίλων που συμμετέχουν είναι η επιτυχία για να περνάμε όμορφα αυτές τις στιγμες που βρισκόμαστε..!!Γιατί η ζωή μας είναι στιγμές και άνθρωποι που έχουμε δίπλα μας και μην ξεχνάμε ..Ιστορία γράφουν οι παρέες..Και αν καταφέρουμε όλοι μας εμείς εδώ μέσα να γράψουμε την δική μας Ιστορία θα είμαστε όλοι χαρουμενοι..!! Να είμαστε καλά ,πάντα όρθιοι και ραντεβού στην επόμενο ραντεβού μας να απολαύσουμε την Παύλιανη ..!! Και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος σε αυτή την παρεα..Μπραβο στο @Dimitris Amaliada για την πρωτοβουλία αλλά και σε όσους συμμετείχαν!
Λυπήθηκα που δεν κατάφερα να ερθω τελικά αλλά χάρηκα που σας ειδα ολους μαζί στις φωτό. Να ειμαστε καλα να ανταμώνουμε. Πάντα τέτοια!![]()