Κλασικός τεμπέλης...Eιμαι υπερ του αυτοματου-σειριακου!! Το ειχα στο burgman,κι απο τοτε που το εδωσα ,το εκτιμησα δεοντος!!!

Δλδ το africa ειναι σκουτερ???Μοτό = συμπλέκτης!
Σκούτερ= αυτοματο
Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Από τα μοντέλα που αναφέρθηκαν δεν προκύπτει απόλυτα το δεύτερο.Μοτό = συμπλέκτης!
Σκούτερ= αυτοματο
.......................................................................................................................Με dct ναι...
Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μαζί σου ρε ΜιχάληQuick Shifter και τα μυαλα στο μιξερ αυτοματα και απαυτηνα ειναι για γεροντια![]()

Ναι,λόγω βλαβών,μεγαλύτερης κατανάλωσης, και οδηγικής "απόλαυσης"Η αχρηστη πληροφορια του νηματος.
Μεγαλυτερη ζητηση παρουσιαζουν πλεον, εδω και 2-3 χρονια αυτοκινητα
με μηχανικο σασμαν, σε premium εταιριες , AYDI S , MERCEDES AMG, BMW M, PORSCHE κλπ.
Ειδικα στην 911, BOXSTER, CAYMAN η ζητηση ειναι πολυ μεγαλη.
Να σου πω κάτι και εγώ Χρήστο που γυρίζω όλο τον πλανήτη, το 90% των αυτοκινήτων σε όλα τα κράτη που έχω πάει εγώ είναι Αυτόματα, αυτό το χάλι με τα μηχανικά κιβώτια μόνο στην Ελλάδα το συναντάς και στα Αφρικανικά κράτη, εκτός Νότιας Αφρικής, στην κυριολεξία όμως...Η αχρηστη πληροφορια του νηματος.
Μεγαλυτερη ζητηση παρουσιαζουν πλεον, εδω και 2-3 χρονια αυτοκινητα
με μηχανικο σασμαν, σε premium εταιριες , AYDI S , MERCEDES AMG, BMW M, PORSCHE κλπ.
Ειδικα στην 911, BOXSTER, CAYMAN η ζητηση ειναι πολυ μεγαλη.
εδω ειναι σπορτσμαν οι οδηγοι,δεν ειναι ξενερωτες κοτες οπως στον υπολοιπο κοσμο,τι μας περασατε κυριε????Να σου πω κάτι και εγώ Χρήστο που γυρίζω όλο τον πλανήτη, το 90% των αυτοκινήτων σε όλα τα κράτη που έχω πάει εγώ είναι Αυτόματα, αυτό το χάλι με τα μηχανικά κιβώτια μόνο στην Ελλάδα το συναντάς και στα Αφρικανικά κράτη, εκτός Νότιας Αφρικής, στην κυριολεξία όμως...
Τυχαίο;

Δεν διαφωνω καπου. Για αυξητικη ταση εγραψα και μονο, σε ακριβα αυτοκινητα.Να σου πω κάτι και εγώ Χρήστο που γυρίζω όλο τον πλανήτη, το 90% των αυτοκινήτων σε όλα τα κράτη που έχω πάει εγώ είναι Αυτόματα, αυτό το χάλι με τα μηχανικά κιβώτια μόνο στην Ελλάδα το συναντάς και στα Αφρικανικά κράτη, εκτός Νότιας Αφρικής, στην κυριολεξία όμως...
Τυχαίο;
με διαβάζω εν τω μεταξύ τι έλεγα πριν χρόνια οπότε πλέον δεν έχω δικαίωμα να ομιλώ...

Ειδικά στο αυτοκίνητο, ποτέ πιά χειροκίνητο.....Ψήφισα αυτόματο.
Συνεχίστεμε διαβάζω εν τω μεταξύ τι έλεγα πριν χρόνια οπότε πλέον δεν έχω δικαίωμα να ομιλώ...
![]()
![]()
![]()
![]()
Πλέον με την τώρα γνώση και το αναπηρικό καροτσάκι που θα πάρω όταν δεν θάχω δίπλωμα αυτόματο θάναι.![]()
Καλά στο αμάξι...τώρα χτυπάω το κεφάλι μου αλλά πού θα πάει? Δεν θα αρχίσει να ζητάει (άαααααν του γράψω κανά χλμ)?Ειδικά στο αυτοκίνητο, ποτέ πιά χειροκίνητο.....