The Owl.
well know member
- Όνομα
- George
Ωραία θα ανοίξω νέο θέμα σε λιγοΦύγαμε Γιώργη !!! Είμαστε έτοιμοι!!!
Ωραία θα ανοίξω νέο θέμα σε λιγοΦύγαμε Γιώργη !!! Είμαστε έτοιμοι!!!
Γιώργο όπως λέει και το τραγούδι, στη παρέα λέμε ναι εννοείται, αλλά χωρίς να έχω την εμπειρία χρόνων στο είδος, νομίζω ότι τα εδάφη προς τα εκεί και ειδικά η Πεντέλη έχει αρκετή πέτρα για βαρύ μηχανάκι!!Παίδες!!
Η "χοντρή" μπαίνει..?
ή θα ξεβιδώσει όλη..??
Δεν είναι τυχαίο που έχουν φτιάξει αναρριχητικά πεδία πάνω κει!!!!Ωραίος ο Αποστόλης!
Αυτό δεν είναι εντουράδα ρε φίλε, αλλά επίσκεψη σε αητοφωλιές.
Όποτε λες να μην το επιχειρήσω!..Γιώργο όπως λέει και το τραγούδι, στη παρέα λέμε ναι εννοείται, αλλά χωρίς να έχω την εμπειρία χρόνων στο είδος, νομίζω ότι τα εδάφη προς τα εκεί και ειδικά η Πεντέλη έχει αρκετή πέτρα για βαρύ μηχανάκι!!
Αλλά αυτό που με ανησυχεί είναι σε κάνα τυχόν ζόρισμα για κράτημα μη την ακούσει καμία μέση!!!
Γιώργη είναι νταμάρια με φυτευτη πανω
Πολύ δύσκολο για τόσο βαρύ μηχανακι
Απαιτεί σοβαρή εμπειρία αλλιώς είναι εύκολος κάθε τραυματισμός.
Αν δεν έχεις ξαναμπεί σε καλό χωμ; θα λεγα όχι για την δική σου ασφάλεια. Εμείς παρέα θέλουμε.
Καλά να περάσετε Νοτη.!Φεύγω για τα άγια χώματα αύριο, αλλιώς θα ερχόμουν κι εγώ γιατί τρελαίνομαι για τέτοιες φάσεις.
Σημασία έχει να στήσουμε βουνίσιο παρεάκι και να είμαστε κομπλέ με τις πρώτες δροσιές.
Καλά να περάσετε φιλαράκια
Να είσαι καλά Γιώργο κι εσείς να περάσετε όμορφα.Καλά να περάσετε Νοτη.!
Απο Σεπτέμβρη θα υπάρξει οργάνωση με τον Πιστολη κ θα χει χώματαδες για κάθε γούστο..!
Stay tuned.
Φεύγω για τα άγια χώματα αύριο, αλλιώς θα ερχόμουν κι εγώ γιατί τρελαίνομαι για τέτοιες φάσεις.
Σημασία έχει να στήσουμε βουνίσιο παρεάκι και να είμαστε κομπλέ με τις πρώτες δροσιές.
Θα το παλέψουμε Κώστα μουΕυτυχως που πηρα STfghg
Δεν φευγεις σε καλες ημερες Νοτη μουυυυ (τη βροχη μου μεσα)
Γιώργο επειδή η αναμονή είναι κάτι βασανιστικό όταν πρόκειται για μοτοβολτα, 11,12,13 ειναι free τα πρωινά, αν είναι κάνουμε κάτι πιο νορμάλ !! BikeΌποτε λες να μην το επιχειρήσω!..
Τότες, θα αναμένω μια άλλη διαδρομή!!
Bike
Είμαι μέσα Τόλη!!Γιώργο επειδή η αναμονή είναι κάτι βασανιστικό όταν πρόκειται για μοτοβολτα, 11,12,13 ειναι free τα πρωινά, αν είναι κάνουμε κάτι πιο νορμάλ !! Bike
Χαιρετισμούς στα "άγια χώματα" !!!Φεύγω για τα άγια χώματα αύριο, αλλιώς θα ερχόμουν κι εγώ γιατί τρελαίνομαι για τέτοιες φάσεις.
Aν περάσετε απο τα μέρη μου πάρτε τηλέφωνο Αποστόλη-Γιώργο να πιούμε καφεδάκι!Είμαι μέσα Τόλη!!
Bike
Γείτονα καλές διακοπές, καλές διακοπές σε όλους , ξεκούραση πνευματική και κούραση σωματική, βόλτες, εντουροβόλτες, κολύμπι, ρακέτες και τα λοιπά καλοκαιρινά αθλήματα ;)Aν περάσετε απο τα μέρη μου πάρτε τηλέφωνο Αποστόλη-Γιώργο να πιούμε καφεδάκι!
Με την δική μου εξάτμιση δύσκολο να ακούσω άλλο μηαχανάκι :) Πλάκα κάνω έβαλα τον σιγαστήρα τώρα! Και βέβαια θα ρίχνω!!!Γείτονα καλές διακοπές, καλές διακοπές σε όλους , ξεκούραση πνευματική και κούραση σωματική, βόλτες, εντουροβόλτες, κολύμπι, ρακέτες και τα λοιπά καλοκαιρινά αθλήματα ;)
Αν ακούσεις καμία γκάζια κει από πίσω από το εξοχικό, ρίχνε καμία ματιά!!! Bike