Stara Varos
new member
- Όνομα
- Γιώργος
Το 2019 τα σχέδια μου για ταξιδιωτικές εξορμήσεις ολοκληρώθηκαν με μια πολυήμερη εκδρομή που πραγματοποίησα στα μέσα Ιουνίου στην ευρύτερη περιοχή των Άλπεων, κυρίως στην Αυστρία και τη βόρεια Ιταλία. Πρόκειται για έναν δημοφιλή μοτοσικλετιστικό προορισμό, που ενώ δεν απαιτεί ιδιαίτερη προετοιμασία και οργάνωση, δεν υστερεί σε σύγκριση με άλλους στην Ευρώπη ή τα Βαλκάνια, κυρίως λόγω της ασύλληπτης ομορφιάς των ορεινών διαδρομών.
Επέλεξα να αποβιβαστώ στο βορειότερο λιμάνι, τη Βενετία, χωρίς όμως περαιτέρω να ακολουθώ κάποιο σχέδιο διαδρομής, αλλά έχοντας μια γενική ιδέα για το τι θέλω να δω και που να κατευθυνθώ.
Μέρα 1η: Venice – Lago di Resia
Στα highlights της ημέρας μερικά από τα διάσημα περάσματα, Passo del Tonale, Gavia, Umbrail και Stelvio.
Passo del Tonale, SS42, 1.884 m.
Passo di Gavia, SP29, 2.652 m.
Passo Umbrail, SS38, 2.501 m.

Επέλεξα να αποβιβαστώ στο βορειότερο λιμάνι, τη Βενετία, χωρίς όμως περαιτέρω να ακολουθώ κάποιο σχέδιο διαδρομής, αλλά έχοντας μια γενική ιδέα για το τι θέλω να δω και που να κατευθυνθώ.

Μέρα 1η: Venice – Lago di Resia
Στα highlights της ημέρας μερικά από τα διάσημα περάσματα, Passo del Tonale, Gavia, Umbrail και Stelvio.
Passo del Tonale, SS42, 1.884 m.

Passo di Gavia, SP29, 2.652 m.

Passo Umbrail, SS38, 2.501 m.