Μηχανή που ενδείκνυται για πρόβλημα σε αυχένα και μεση

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Επίσης σκουτερακι δεν θα προτιμούσα οπότε θα κοιτάξω όσα μου στείλατε και θα επανέλθω για τυχόν απορίες.
Ενα ονοφφ,.. Μεγάλες διαδρομές για τους κραδασμούς και δεν υπάρχει πίεση στο τιμονι να επιβαρύνει αυχένα..
Η όρθια στάση πιθανώς θα σε κουραζε σε πολυωρα ταξίδια, για πολη είναι ότι καλυτερο

N

notakos600

Guest
Γεια σας παιδιά ! Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας !
Σχετικά με τις κήλες κάνω ενδυνάμωση οπότε είμαστε σε καλό δρόμο και οι γιατροί και οι φυσικοθεραπευτές δεν είναι αρνητικοι στο να συνεχίσω με μηχανή.(την πυγμαχία την κόψαμε ας πούμε )
Είδα πως υπήρχαν διάφορες γνώμες σχετικά με τη σκυφτή η την όρθια θέση και την επιβάρυνση και ίσως τελικά είναι και στον άνθρωπο .εγώ ίσως επειδή περνάω αρκετές ώρες σε γραφείο λόγω δουλειάς (μαθήματα φυσικής σε παιδιά) με ξεκουράζει να είμαι σε όρθια θέση στη μηχανή. Επίσης το κράνος είναι στις επόμενες αγορές μου οπότε και για αυτό όποια πληροφορία έχετε θα ήταν πολύ βοηθητική .Τώρα για τη χρήση που δε το διευκρίνισα, είναι για μέσα στην πόλη για να μετακινουμαι στα μαθήματα εντός Αττικής άντε και καμιά μικρή εκδρομή .Στα υπόλοιπα χρησιμοποιώ το αυτοκίνητο. Επίσης σκουτερακι δεν θα προτιμούσα οπότε θα κοιτάξω όσα μου στείλατε και θα επανέλθω για τυχόν απορίες.
Σχετικά με την πυγμαχία, είναι ένα παιδί εδώ μέσα που με πειράζει.
Θες να γίνουμε φίλοι;

Piktis

new member
Όνομα
Δημήτρης
Ενα ονοφφ,.. Μεγάλες διαδρομές για τους κραδασμούς και δεν υπάρχει πίεση στο τιμονι να επιβαρύνει αυχένα..
Η όρθια στάση πιθανώς θα σε κουραζε σε πολυωρα ταξίδια, για πολη είναι ότι καλυτερο
Όλοι Transalp θα πάρουμε Tooth

Neos

member
Περιοχή
Μαρκόπουλο - Πόρτο Ράφτη
Μοτοσυκλέτα
Honda VFR400R-NC21, 2* VFR400R-NC30, RVF400R-NC35, VTR1000SP2-SC45, VFR750F-RC36, AX1-250, CBR400RR-NC23
Όνομα
Μιχαήλ
Περιοχή
Μεσόγεια
Να σημειωθεί, μια και κανείς δεν το είπε, οτι δεν υπάρχει κατηγορία διπλώματος ''μεχρι 400 κυβικα''.

Ίσως εννοεί Α2 ο ερωτών, οπότε μια χαρά οδηγάει πολλές μοτοσυκλέτες με μεγαλύτερο κυβισμό που μπαίνουν στις απαιτήσεις του Α2.

Top Bottom