R.E.H
member
- Μοτοσυκλέτα
- Royal Enfield Himalayan
- Όνομα
- Παναγίωτης
- Περιοχή
- Νίκαια
Ήθελα να κλείσω την χρονιά με αυτή την βόλτα αλλά μία οι γιορτές μία ο καιρός με τα έκτακτα το ανέβαλα από εβδομάδα σε εβδομάδα.
Έγινε μια πρώτη απόπειρα πριν από κάνα δύο εβδομάδες αλλά δεν ήμουν έτοιμος για τόσο κρύο οπότε αναστροφή πριν το Αρτεμίσιο μίας και είχαν παγώσει τα χέρια και σιγά σιγά και ο υπόλοιπος γινόμουν παγωτό ...
Το ΣΚ που μας πέρασε διάβαζα για βόλτες όλοι την έκαναν προς όλες τις κατευθύνσεις, δυστυχώς λόγω υποχρεώσεων δεν υπάρχει διαθέσιμος χρόνος για βόλτες τα ΣΚ άντε για απογευματινό καφέ στην καλύτερη...
Το μεσημέρι μου έρχεται η ιδέα....
Την ανακοινώνω στον “Στρατηγό”, δεν φέρνει αντίρρηση ...
καλό σημάδι, το απόγευμα το ανακοινώνω σε κάποια φιλαράκια μήπως έχουν όρεξη να ταλαιπωρηθούν....
Δεν έκατσε ίσως την επόμενη φορά ....
Το βράδυ της Κυριακής αρχίζω της ετοιμασίες (κρατάω το μωρό) ενώ η “Στρατηγός” αρχίζει να συγκεντρώνει τον εξοπλισμό ...
να μαγειρεύει κεφτεδάκια για να πάρω μαζί μου ...
να ετοιμάζει τα ρούχα που θα πάρω μαζί μου κτλ ....
Ξυπνάω το πρωί κατά τις 6 φτιάχνω καφέ και αράζω ...
στις 7 ξυπνάω τα παιδιά και τους φτιάχνω πρωινό, βγάζω τα σκυλιά βόλτα και γυρνάω να φτιάξω τοστάκια για να πάρουν μαζί τους στο σχολείο....
Η σύζυγος με το μωρό κοιμούνται ακόμα ...
Κατεβάζω και τοποθετώ τις βαλίτσες στην μηχανή βάζω το google maps να με παέι στο Ναύπλιο στο περίπτερο του γλυκοΓίωργου (sugariasgeorge).
Μέχρι να ξεκινήσω είχα είδη να ζεσταίνομαι, θα δροσίσει πάνω στην μηχανή σκεφτόμουν...
Φόραγα πάρα πολλά για την θερμοκρασία της Αθήνας, σταματάω να γεμίσω στο βενζινάδικο και αρχίζω να ξεντύνομαι.
Πολύ καλύτερα με αυτά και με αυτά η ώρα έχει πάει κοντά 9, η κίνηση στους δρόμους ήταν η αναμενόμενη....
Μετά την Κακιά Σκάλα αρχίζει να δροσίζει λέω θα σταματήσω να φορέσω αυτά που έβγαλα σε λιγάκι ...
Σταμάτησα στα Εξαμίλια....
Το Himalayan στην εθνική ταξιδεύει με 100-110 οπότε θέλει υπομονηηηηηη....
Με τό που βγείς στο επαρχιακό δίκτυο μεταμορφώνεται
ο ήχος από το μοτέρ και την εξάτμιση ακούγεται ωραία
Σου δημιουργούν ένα μόνιμο χαμόγελο ....
Φτάνω στο Ναύπλιο και το google maps με πάει 10 χλμ αντίθετα
Φτάσατε μου ανακοινώνει...
Κοιτάω γύρω μου δεν υπάρχει τίποτα ...
Έγινε μια πρώτη απόπειρα πριν από κάνα δύο εβδομάδες αλλά δεν ήμουν έτοιμος για τόσο κρύο οπότε αναστροφή πριν το Αρτεμίσιο μίας και είχαν παγώσει τα χέρια και σιγά σιγά και ο υπόλοιπος γινόμουν παγωτό ...
Το ΣΚ που μας πέρασε διάβαζα για βόλτες όλοι την έκαναν προς όλες τις κατευθύνσεις, δυστυχώς λόγω υποχρεώσεων δεν υπάρχει διαθέσιμος χρόνος για βόλτες τα ΣΚ άντε για απογευματινό καφέ στην καλύτερη...
Το μεσημέρι μου έρχεται η ιδέα....
Την ανακοινώνω στον “Στρατηγό”, δεν φέρνει αντίρρηση ...
καλό σημάδι, το απόγευμα το ανακοινώνω σε κάποια φιλαράκια μήπως έχουν όρεξη να ταλαιπωρηθούν....
Δεν έκατσε ίσως την επόμενη φορά ....
Το βράδυ της Κυριακής αρχίζω της ετοιμασίες (κρατάω το μωρό) ενώ η “Στρατηγός” αρχίζει να συγκεντρώνει τον εξοπλισμό ...
να μαγειρεύει κεφτεδάκια για να πάρω μαζί μου ...
να ετοιμάζει τα ρούχα που θα πάρω μαζί μου κτλ ....
Ξυπνάω το πρωί κατά τις 6 φτιάχνω καφέ και αράζω ...
στις 7 ξυπνάω τα παιδιά και τους φτιάχνω πρωινό, βγάζω τα σκυλιά βόλτα και γυρνάω να φτιάξω τοστάκια για να πάρουν μαζί τους στο σχολείο....
Η σύζυγος με το μωρό κοιμούνται ακόμα ...
Κατεβάζω και τοποθετώ τις βαλίτσες στην μηχανή βάζω το google maps να με παέι στο Ναύπλιο στο περίπτερο του γλυκοΓίωργου (sugariasgeorge).
Μέχρι να ξεκινήσω είχα είδη να ζεσταίνομαι, θα δροσίσει πάνω στην μηχανή σκεφτόμουν...
Φόραγα πάρα πολλά για την θερμοκρασία της Αθήνας, σταματάω να γεμίσω στο βενζινάδικο και αρχίζω να ξεντύνομαι.
Πολύ καλύτερα με αυτά και με αυτά η ώρα έχει πάει κοντά 9, η κίνηση στους δρόμους ήταν η αναμενόμενη....
Μετά την Κακιά Σκάλα αρχίζει να δροσίζει λέω θα σταματήσω να φορέσω αυτά που έβγαλα σε λιγάκι ...
Σταμάτησα στα Εξαμίλια....
Το Himalayan στην εθνική ταξιδεύει με 100-110 οπότε θέλει υπομονηηηηηη....
Με τό που βγείς στο επαρχιακό δίκτυο μεταμορφώνεται
ο ήχος από το μοτέρ και την εξάτμιση ακούγεται ωραία
Σου δημιουργούν ένα μόνιμο χαμόγελο ....
Φτάνω στο Ναύπλιο και το google maps με πάει 10 χλμ αντίθετα
Φτάσατε μου ανακοινώνει...
Κοιτάω γύρω μου δεν υπάρχει τίποτα ...