N
notakos600
Guest
Κι ούτε πρόκειταιΜια χαρά είναι τα zontes μην ακούς, εδώ τα ducatia δεν μας έχουν πείσει 40 χρόνια τώρα...![]()

Κι ούτε πρόκειταιΜια χαρά είναι τα zontes μην ακούς, εδώ τα ducatia δεν μας έχουν πείσει 40 χρόνια τώρα...![]()

Σε καμία αντιπροσωπεία, καμίας επωνυμίας, κανενός αντικειμένου δεν είναι υποχρεωμένος ο αντιπρόσωπος να έχει όλη την γκάμα της εταιρίας προς δειγματισμό. Πουθενά.Στη θέση του θα είχα ένα να το δίνω για test ride ... Τι σόι αντιπρόσωπος είναι;
Beverly 350 st, τέλος. Κανένα πρόβλημα εδώ και επτά χρόνια. Θα πας με 145 καρφωμένος κοντέρ και ίσως σου τσιμπήσει λαδακι επειδή είναι μονοκύλινδρο( όπως όλα τα μονά τσιμπάνε σε autostrada) .Στο 600 του 2014 έκαιγε λάδι σε όλα. Ηταν ένα ελατήριο κάπου στον κινητήρα που δεν πατούσε (κάτι τέτοιο τέλος πάντων). Διορθώθηκε στα 2014αρια και απο όσο διάβασα δεν ίσχυε απο 2015 και μετά.
Για την άνεση σε λακουβες δεν με προβληματίζει ιδιαίτερα. Αυτό που με προβλημάτισε είναι πως μου ειπε επειδή είναι μονοκύλινδρο δεν μπορείς να κρατάς για ώρα κολλημένο το γκάζι στα 14ο χλμ. Είναι λίγο ανασταλτικός παράγοντας αυτός για μεγάλουτσικο ταξίδι.
Είναι άγνωστος ο χώρος των σκουτερ για εμένα (τελευταία φορά είχα πριν 20 χρόνια) και κοιτάω να δω αν θα μου ταίριαζε κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω για την ώρα. Κοιτάω λίγο ανάποδα την αγορά μηχανής αυτή την φορά, σύμφωνα με το budget.
ξέρει μόνο. Είναι και Αθηναίος(όλοι αλήτες απο Λαμία και κάτω....Πήγα και το είδα φίλε μετά την συζήτηση μας. Είναι πολύ άβολο για το ύψος μου. Ισα που δεν βαράνε τα πόδια στο τιμόνι. :(Beverly 350 st, τέλος. Κανένα πρόβλημα εδώ και επτά χρόνια. Θα πας με 145 καρφωμένος κοντέρ και ίσως σου τσιμπήσει λαδακι επειδή είναι μονοκύλινδρο( όπως όλα τα μονά τσιμπάνε σε autostrada) .
Τον Κυριάκο ( @Beast ) μην τον ακούς,από τροχοβιλες μάσα και μασέλεςξέρει μόνο. Είναι και Αθηναίος(όλοι αλήτες απο Λαμία και κάτω....
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μια χαρά είναι τα zontes μην ακούς, εδώ τα ducatia δεν μας έχουν πείσει 40 χρόνια τώρα...![]()
Κι ούτε πρόκειται![]()
Τι να σας κάνω, δεν έχετε όλοι το φιδίσιο σώμα του @karad-geo! Πέρα από αυτό,πρόσεξε μην πάρεις και πολύ ξαπλωτο,θα σε πιάνεται η μεση!Πήγα και το είδα φίλε μετά την συζήτηση μας. Είναι πολύ άβολο για το ύψος μου. Ισα που δεν βαράνε τα πόδια στο τιμόνι. :(
Και γενικά κλειδώνει τα πόδια σε μια μόνο θέση.
Μικρό.
..Φιδίσιο!.. φιδίσιο!! - εμπρός κουβαλά ένα 'σακί'! .. και πίσω είναι 'ίσιο'!!Τι να σας κάνω, δεν έχετε όλοι το φιδίσιο σώμα του @karad-geo! Πέρα από αυτό,πρόσεξε μην πάρεις και πολύ ξαπλωτο,θα σε πιάνεται η μεση!
Τι να σας κάνω, δεν έχετε όλοι το φιδίσιο σώμα του @karad-geo! Πέρα από αυτό,πρόσεξε μην πάρεις και πολύ ξαπλωτο,θα σε πιάνεται η μεση!
Εντάξει κάναμε μια μαλακια πρέπει να μας το χτυπάς δηλαδή;;;;Θεωρείς τα σκούτερ ξεκίνημα ρε Πάνο;

Να πω μια μ@λ@κι@ ρε φιλε μπα και βοηθησω....Τι να προσέξω; ....αχταρμάς όλα! Ούτε ξέρω τι να κοιτάξω.
Αυτό που ξέρω είναι πως χρειάζομαι όχημα για το καλοκαίρι που να βγαίνει εθνική οδό και δεν θέλω να πάρω δεύτερο αμάξι. Ευκαιρία να ξαναγυρίσω και στα μεγάλα δίτροχα.
Από εκεί και πέρα, όλα ανοικτά...
Ευχαριστώ Κυριάκο. Αν με ήξερες όμως, δεν θα το πρότεινες.Να πω μια μ@λ@κι@ ρε φιλε μπα και βοηθησω....
Τα συγκεκριμενα κατ εμε, αν εξαιρεσεις οτι δεν εχουν abs, ειναι και στο μπατζετ σου,και δε παθαινουν τπτ!!
https://www.car.gr/classifieds/bikes/?fs=1&make=22&model=1672®istration-from=>2006®istration-to=<2007
Άρχοντα Γιώργο! Κανονίστε εκδρομή μεγάλη τριήμερη με τις μεγάλες κεφαλές εκεί στην Αθήνα,γιατί σας πεθύμησα.....Φιδίσιο!.. φιδίσιο!! - εμπρός κουβαλά ένα 'σακί'! .. και πίσω είναι 'ίσιο'!!

Και μέναν καφέ καραβισιο!..Φιδίσιο!.. φιδίσιο!! - εμπρός κουβαλά ένα 'σακί'! .. και πίσω είναι 'ίσιο'!!

Πάντως αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι είναι τα φτηνότερα ανα ίππο διτροχα. Με πολλά έξτρα και ευκολίες.
Ναι ευχαρίστως. Είναι απο τα φτηνότερα άλογα που μπορεί να αγοράσει κάποιος καινούρια.αυτό μπορεις να μου το κανεις λιανό σε περικαλω πολύ....::::
Έχει να πέσει κλάμα................. δεν πα να λετε ..... χλιμιντζουρες ........!
https://www.bikeit.gr/roi-eidiseon/item/22566-ducati-nea-ayksisi-pagkosmion-poliseon-efere-to-2019

θεωρω οτι στα ιαπωνικά (τυποις), μεγα σκουτερ τα λεφτα τους ειναι πολυ παρα πανω απο τις αντιστοιχες μοτοσυκλετες.....
οκ στα αλλα τα πραγματα ειναι οντως φτηνοτερα λιγο απο κατι αντιστοιχο....
τωρα για τα σερβις ;;;; εχω ακούσει διαφορα αλλά δεν εκφερω γνωμη γιατί δεν εχω ιδία άποψη.....
Το τρανσαλπι το 700 τον κυνηγαει ,να τον στοιχειωσειΣε βλέπω με στρωματεξ αν δεν τσίμπησες το σφαχτερ
Sent from my iPhone using Tapatalk
Το έψαξα και για αυτό. Πολλά προβλήματα. Αφου δεν πίστευα τα μάτια μου πως μιλάμε για τρανσαλπ με αυτά που διάβαζα.Το τρανσαλπι το 700 τον κυνηγαει ,να τον στοιχειωσει