apache
Μαθουσάλας member
Ρε πάς καλά; Η μπύρες πίνονται κάπου στο μέσον για όλους, ο Τηνιακός μια χαρά ήντουνα...Ε ανωτερα βια !
Στην επομενη βολτα πινεις μια παραπανω ρε
Ρε πάς καλά; Η μπύρες πίνονται κάπου στο μέσον για όλους, ο Τηνιακός μια χαρά ήντουνα...Ε ανωτερα βια !
Στην επομενη βολτα πινεις μια παραπανω ρε

Γιάννο μουουουουυυυ...Καλα τι ερωτηση ειν'αυτη;Σιγα μην παω καλα !
Τον πονο σου προσπαθησα να απαλυνω![]()

Μανουκο μουυυυυυ,στην επομενη θα ειμαστε πιο κοντα σου!! Δεσμευση!!!OK δηλαδης εμείς απο τα δυτικά προάστια είμαστε καταδικασμένοι να μην πιούμε μπύρα ever...
Ναι μην τον χάσουμε από πελάτηΜανουκο μουυυυυυ,στην επομενη θα ειμαστε πιο κοντα σου!! Δεσμευση!!!

Τώρα θα λείπω ούτως ή άλλως..Μανουκο μουυυυυυ,στην επομενη θα ειμαστε πιο κοντα σου!! Δεσμευση!!!
Θα μου το κάνετε σύστημα, η άλλη η αδελφη από το Φάληρο θέλει Λερουά, Λερουά με το Βαραντέρο.... Αντε πλύνε καμμιά κάλτσα αγάπη μου....Ε τοτε γιατι διαμαρτυρεσαι ρε κιορατα!!!

Αδερφη ο Γιωργακης??? really??? ρε τι μαθαινει κανεις!!!Θα μου το κάνετε σύστημα, η άλλη η αδελφη από το Φάληρο θέλει Λερουά, Λερουά με το Βαραντέρο.... Αντε πλύνε καμμιά κάλτσα αγάπη μου....![]()
Καλά δεν είχες πάρει χαμπάρι; "Ολα εγω πχιά;Αδερφη ο Γιωργακης??? really??? ρε τι μαθαινει κανεις!!!

Οταν τον δω θα τον ρωτησω!! Με μπερδευουν τα μουσια και το ...varadero!!!:D:D:D:DΚαλά δεν είχες πάρει χαμπάρι; "Ολα εγω πχιά;![]()
Τι το varadero mucho?Οταν τον δω θα τον ρωτησω!! Με μπερδευουν τα μουσια και το ...varadero!!!:D:D:D:D
Τα μουσια να τα αφησετε ησυχα αντε μπράβο....Οταν τον δω θα τον ρωτησω!! Με μπερδευουν τα μουσια και το ...varadero!!!:D:D:D:D
Άρεσε σε Πολλούς.. και ζητήθηκε επανάληψη!
Σύντροχοι!! το καθιερωμένο πλέον μεσοβδομαδιάτικο ραντεβού για την απαραίτητη ''απόδοση'' τιμών στην μέγαλη οικογένεια του ζύθου, θα λάβει χώρα στον πολύ όμορφο χώρο του Le Roi (Αγίας Παρασκευής 126, Χαλάνδρι).
-Απαραίτητη η παρουσία των ''Γιαννιωτών'', όπου θα συζητηθούν οι λεπτομέρειες του ταξιδιού!..
-Ραντεβού έξω από την Είσοδο 19.30, τα πρώτα παγωμένα μπυρόνια, σερβίρονται στις 19.40, με ακαθόριστη την ώρα λήξεως..
..πιο ακριβό μεν - άλλος χώρος δε ..
![]()
OK δηλαδης εμείς απο τα δυτικά προάστια είμαστε καταδικασμένοι να μην πιούμε μπύρα ever...
Αχ εζζζυυυ, πολύ ζουλιάρηζζζ είζζζζαι

Ελα μωρη κλαψα, και θα σε κερασω εγω μια μεγαλη.... 560ml!!!
Είμαι αναγκασμένος να συμφωνησω μαζί σου!!!Τι να του κανουν τα 560cm...ουτε που θα το καταλαβει.
Γιατί κάθισαμε έξω μέσα είναι ποιο ζεστά αλλά οι καπνιστές θα βγαίνουν έξωΣυγνώμη αλλά εκεί δεν ξαναπατάω, πιο «κρύο» μαγαζί δεν έχω δει στην ζωή μου
Sent from my iPhone using Tapatalk
Να κάτσεις να κρυώνεις κύριεΓιατί κάθισαμε έξω μέσα είναι ποιο ζεστά αλλά οι καπνιστές θα βγαίνουν έξω