Αλλο ενα τιμιο μοτερ :):) το ειχες και για παπι το ειχε κολητος φιλος
![]()
'Ντάξει για να το δουλεύεις καθημερινά έπρεπε να το τρώς το φαγητό σου....
Βαρύ, δυσκίνητο και ψόφιο...............
Eiχε τρομερή ροπή και εκτός δρόμου πήγαινε πάρα πολύ καλά.Εμφανισιακα ειχε κανει τη διαφορα.Κατα τ αλλα δεν ηταν και κατι το ιδιαιτερο.
Eiχε τρομερή ροπή και εκτός δρόμου πήγαινε πάρα πολύ καλά.
Mετά έβγαλαν το 800 τον πρόδρομο των Adve....Αν πηγαινε τοσο καλα γιατι το σταματησαν ρε συ Μανο;Μια ντουλαπα με πολυ ροπη κατα την αποψη μου.
Mετά έβγαλαν το 800 τον πρόδρομο των Adve....
Το 750 αν δεν κάνω λάθος.Για το 800 δεν μιλαμε;
Επειδη ομως τα ηλεκτρικα ερχονται με τρελους ρυθμους, οδηγηστε οσο προλαβαινουμε
Να υμνησουμε ολοι μαζι τον Σοιχιρο που κατεστρεψε τα διχρονα για να πουλαει τρανσλαπ

......και να τους προσπεράσουν (μαλλον) οι allemanie
.....) εκτος της Ducati (μαλλον), μπορεσε να πουλησει λιγο (οσο παταει η γατα) τσαμπουκα στην κιτρινη φυλη ? .....! 

Φίλε πάλι μας θύμισες την ηλικία μαςΨαχνοντας να βρω καποιο μονοκυλινδρο παλια κοπης,οχι ομως on-off, για να το "αναστυλωσω"... για την ακριβεια να κρατησω πλαισιο και κινητηρα και ολα τ αλλα να τα φτιαξω μονος μου,επεσα στο παραπανω.
Φίλε πάλι μας θύμισες την ηλικία μας![]()
Τι ψάχνεις; (Για να έχω τον νου μου, επειδή στο ψάξιμο που κάνω μπορεί να πέσω σε κανένα που σε ενδιαφέρει);)Ψαχνοντας να βρω καποιο μονοκυλινδρο παλια κοπης,οχι ομως on-off, για να το "αναστυλωσω"... για την ακριβεια να κρατησω πλαισιο και κινητηρα και ολα τ αλλα να τα φτιαξω μονος μου,επεσα στο παραπανω.
Εγω νεουδι ειμαι.Ακουω εσας και ειπα να δω.
SR ok, SRX όμως νεανίζει επικίνδυνα.SRX & SR κυκλοφόρησαν Ελλάδα αρκετά ρε "νέος" .
Είσαι παππούδι τελικάSR ok, SRX όμως νεανίζει επικίνδυνα.

Απορώ πως καβαλάω μοτό ακόμη.Είσαι παππούδι τελικά![]()

Τι ψάχνεις; (Για να έχω τον νου μου, επειδή στο ψάξιμο που κάνω μπορεί να πέσω σε κανένα που σε ενδιαφέρει);)
R 65 LS ? με την ευχή μου παλικάρι μου .Αναθεμα και αν ξερω.Γι αλλου ξεκινησα και προπελα παζαρευω.
Αναθεμα και αν ξερω.Γι αλλου ξεκινησα και προπελα παζαρευω.

R 65 LS ? με την ευχή μου παλικάρι μου .